Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

:: Wildnight On The Love Boat 2000 - The Passenger's Guide ::

(tällä sivulla on myös taustamusiikki, joten kaiuttimet on hyvä pitää päällä)

Tervetuloa Love Boat -risteilylle 27.-29.12.2000!

Olette tehneet viisaan valinnan, takaamme ettette tule pettymään tällä risteilyllä. Risteilyllä voitte rentoutua monin erilaisin tavoin, joista kerromme mm seuraavassa. Viihtymisestänne pitää huolta myös koulutettu Love Boat -miehistömme.

 
vs loveboat.jpg (14872 bytes)

LÄHTÖ

Matkamme alkaa eksoottiselta Helsingin rautatieasemalta 27.12. klo 18.04. Nousemme jännittävään pikajunaan, joka vie meidät jopa huikealla 140 kilometrin tuntivauhdilla Turkuun! Myös legendaarinen Love Boat -miehistö matkaa kanssanne, Miss Cruise Director Julie McCoyta lukuun ottamatta. Miss Cruise Director palkataan vasta paikanpäällä vastoin annettuja ennakkotietoja. Tällä junamatkalla onkin sopiva hetki tutustua itse laivan henkilökuntaan.

itameri.jpg (89956 bytes)

 

Turussa miehistömme korvaa edellisen risteilyn miehistön ja käynnistää upean laivamme (Silja Europa) koneet. Lämmenneet koneet päästävät ilmoille tuhdin savumeren lähtömme merkiksi. Love Boat Crewhun vastapalkattu Miss Cruise Director Julie McCoy auttaa matkustajia (3123kpl) löytämään hyttinsä (1152kpl) ja esittelee sensaatiomaista Love Boatia. Baaritiskin takaa löytyy virvokkeita. Mr Bartender Isaac Washingtonilta kannattaa kysyä erityisiä Love Boat -drinkkejä.
 

Klikkaa kuvaa, niin näet laivan läpileikkauksen.

 

Kapteeninne Mr Merrill Stubing toivottaa kaikki matkustajat tervetulleiksi ja pyytää samalla perämies Yoeman-Purser Burl Smithiä irroittamaan köydet. Gopher tekee työtä käskettyä ja huikkaa pian kapteenille, että MATKA voi alkaa!
 

MATKA ALKAA

Laivan lipuessa pois Turun likaisesta ja tunkkaisesta satamasta, saamme ensikertaa tuntea raikkaan meri-ilman tuoksun nenässämme. Nyt onkin oikea hetki saapua Love Boatimme näköalakannelle, Lido-kannelle. Mr ACE valokuvaa kaikki halukkaat laskevan auringon säteiden hyväileminä. Keskusradiosta soitetaan tunnuslaulumme, The Love Boat -theme. Nopeutta nostetaan. Hiilimiehet tekevät töitä kaikin voimin.
 

RUOKA JA JUOMA

Ruokaa on tarjolla ympäri vuorokauden. Voitte valita ruokailupaikkanne täysin vapaasti. Vaihtoehtoja on monia. Suosittelemme ainakin Sunshine-kannella sijaitsevaa Moonlight-ravintolaa. Kaikki risteilylle osallistuvat illallistavat yhdessä kapteenin pöydässä. Mr Stubing pitää perinteisen Love Boat puheen. Ilta jatkuu musiikin tahdissa. Myös Cruise Directorilta saa illanviettovinkkejä. Janon yllättäessä kannattaa vierailla ihmisuhdetiskillä, missä ainutlaatuinen baarimikkomme, Isaac, jakaa sekä juomat että neuvot.
 

LÄÄKÄRI

Laivallamme on mukana myös alansa osaava erikoislääkäri, Adam Bricker. Hän neuvoo mielellään akuuttitilanteissa ja määrää tarvittaessa lääkkeitä. Alan tunnetaan myös melkoisena naistennaurattajana.
 

SEURAAVA AAMU

Love Boatille saapuu myös Special Guest Star, Reenaaja Rane, joka on opetellut uusia liikesarjoja juuri tätä risteilyä varten. Reenaaja onkin luvannut karistaa sekä matkustajilta että miehistöltä aamu-unet pois silmistä Lido-kannella kello 6.15. Tämän jälkeen nopea kylmä suihku ja sitten kiirehditäänkin jo vierailulle viehkeään Vanhaankaupunkiin.
lido.jpg (43673 bytes)

MIELENKIINTOINEN TUKHOLMA

Saavumme ilmastoltaan mielenkiintoiseen Tukhomaan, jossa keskilämpötila risteilyn aikoihin on mukavat -5-(-10) °C astetta, seuraavana aamuna kello 7.00 paikallista aikaa. Purserimme Gopher ohjaa aluksen vakain ottein laituriin. Kapteeni Merrill seuraa silmäkovana, että kaikki menee kuten pitääkin. Laiva telakoituu Tukholman satamaan fanfaarien soidessa. Keskusradiossa soi tunnuslaulu. Miehistö opastaa tarvittaessa tien ulos laivasta. Luvassa on myös valmiita näköalamatkoja, joille voi ilmoittautua edellisenä päivänä. Tarvittaessa voi ilmoittautua myöhemminkin mutta maksu tällöin on viisikymmenkertainen. Matkoista kerrotaan tarkemmin laivassa. Päivä kuluu kaupunkia kierrellessä. Halukkaat voivat myös käydä ostoksilla Tukholman kuuluisissa tavarataloissa (ett varuhus = tavaratalo)
 

UUSI LOVE BOAT

Seuraavan uskomattoman mahdollisuuden tarjoaa vain ja ainoastaan Wildnight On The Love Boat 2000 -risteily! Vaihdamme illansuussa laivaa, jotta paluumatka ei olisi niin tylsä. Uusi laiva, uudet seikkailut. Uusi Love Boatimme on nimeltään Silja Symphony. Kapteeni ja purseri kääntävät virta-avaimesta kello 17.00 paikallista aikaa. Keskusradiossa soi Love Boat -theme. Miss Cruise Director tutustuttaa vieraita uuteen laivaan. Myös baarimikko Isaac on ehtinyt sekoittaa uudet juomat paluumatkaa varten. Laiva nostattaa aaltoja samalla kun Mr ACE valokuvaa tunnelmia Lido-kannella. Special Guest Star Reenaaja Rane esittelee treenattua ja öljyttyä ylävartaloaan hämärtyneessä illassa.
 

KUNINGAS JA KUNINGATAR

Silja Symphony kiihdyttää nopeuttaan samalla kun lääkärimme Adam kapuaa erään neidon kanssa laivamme keulaan. Aurinko on jo laskenut, Adam levittää kätensä ja päästää ilmoille voitonhuutonsa: "I'M THE KING OF THE WORLD!!!" Ja todellakin, tällä risteilyllä kaikki ovat kuninkaita tai kuningattaria - siitä ei ole enää epäilystäkään.
 

RAVE

Iltaohjelmaa järjestää valokuvaajamme ACE. Henkilökunta tuntee hänet myös taitavana reivaajana. Nyt on aika näyttää muillekin matkustajille mistä reivauksessa on pohjimmiltaan kyse. Reivaaja nähdään Libido-kannen discossa. Esityksen jälkeen kaikki halukkaat pääsevät tanssilattialle ikivihreiden tahdissa. Mr Isaac on valmistanut iltaa varten mehukkaat paluudrinkit, joiden resepti on ainoastaan hänen tiedossaan. Illallinen kapteenin pöydässä kuuluu myös tämän illan ohjelmaan. Mr Yoeman Purser pitää paluupuheen. Ilta jatkuu pikkutunneille saakka...
 

RISTEILYN LOPPU

Kapteeni ja purseri ovat jalkeilla jo varhain ja pitävät huolen siitä, että risteily myös päättyy kunniakkaasti ja ajallaan. Aamuherätys tapahtuu Love Boat -themen soidessa taustalla. Laivan pujotellessa rauhallisesti eksoottisten saarten lomitse, Miss Cruise Director ilmoittaa keskusradioitse aamiaismahdollisuudesta Sunshine-kannella Rainbow-ravintolassa. Kello 9.30 kapteeni ohjaa laivan viihtyisään Helsingin satamaan. Mr ACE on kameroineen vastassa laivasta poistuvia matkustajia. Hän valokuvaa vielä kaikista läksiäiskuvat. Koko miehistö on kerääntynyt Libido-kannen poistumistien suulle hyvästelemään risteilijät. Mr Isaac tarjoaa vielä jäähyväisdrinkit. Kaikki hymyilevät ja nauravat. Riidat sovitaan ja jokainen suuntaa omille teilleen. Lopputekstit alkavat pyöriä tunnuslaulun tahdissa:

 

 

 

WILDNIGHT ON THE LOVE BOAT 2000

 

CAST

Captain Merrill Stubing ................... Wildnight
Yoeman-Purser Burl "Gopher" Smith ................... Mestari
Cruise Director Julie McCoy ................... ?????
Doctor Adam Bricker ................... MC Ola
Ashley Covington Evans aka ACE ................... Reivaaja
Bartender Isaac Washington ................... Asianajaja
 

 

 

And as Special Guest Stars ................... Reenaaja Rane
Cristofer del Cruisandos
 

 

 

Producer ................... Love Boat Committee
Co-producer ................... Team Just4Beach
Directed by ................... Yhteiskiva Org.
Second Unit Director ................... Wildnight
Organisized by ................... Cruise Office
Special Visual Effects ................... Reivaaja/Yhteiskiva Org.
Editor ................... Wildnight/Mestari
Screenplay ................... Wildnight/Mestari
Story ................... Mestari
Costumes ................... Yhteiskiva Org.
Casting ................... Wildnight

 

 

 

LISENCED BY LB PRODUCTIONS & YHTEISKIVA ORG.
2000

 

"The Love Boat" 1977
vocals by Jack Jones
By P. Williams, C. Fox

Soundtrack availabe soon.

 

Photographed in Finland and Sweden

 

The events, characters and firms depicted in this photoplay are very real. Any similarity to actual persons, living or dead, or actual events is purely un-coincidental.

Copyright © 2000 Love Boat Committee & Yhteiskiva Org.

Released by Yhteiskiva Org.