Senast uppdaterat: 16/8 2007, 21.56 --- Senaste större aktualisering: 16/8: VM 2007    

Välkommen alla Friidrotts-entusiaster!
Som tysk som älskar att resa, idrott och Sverige och har studerat företagsekonomi/turism till MBA i Stockholm och Östersund, har jag startat eget.
Mitt företag TTReisen organiserar individuella resor till stora idrottsevenemang
- speciellt för bordtennis- och friidrotts-älskare (OS, VM, EM, Veteran-VM/-EM ...)
- samt till några evenemang inom Tennis, Skidskytte, Handbåll, Ishockey ...
- och i speciella destinationer: Skandinavien, Tyskland, Paris, Portugal, Brasilien, Kanada, Kina, Japan ... . (För sådana icke-friidrottsresor se tyska huvudsidan TTReisen.de resp. svenska startsidan Pingisresor)

- Jag hjälper gärna ALLA som har anknytning till sporten: Dig som ren åskådare,
men även de aktiva själva, inkl. partner, familj och vänner, samt coacher, funktionärer, journalister, sportartikelproducenter, sponsorer etc.!
- Och det 100% individuellt och med det (för Dig) bästa - speciellt inom boendet! För några är "bäst" = närmast stadion; för andra = av högsta kvalitet (vilket i sig kan vara: flest stjärnor/mest komfort/bäst inrednig/bäst atmosfär/bäst mat/hotellet där stärnorna bor..); för åter andra = billigast; och ett 4de kriterium är en blandning av de andere 3: mest värde för pengarna i ett medelklass -hotell med bra läge till stadion och/eller sevärdheter.
Dessutom hjälper jag naturligtvis även med transporten, entrébiljetter och extra-services som reseledning, sightseeing-tipps/-bokningar, översättning/tolkning etc..

Friidrotts-VM 2007 (25/8 - 2/9, Osaka, Japan)      
VM, årets höjdpunkt, närmar sig med stora steg.
- Se världsstjärnorna live och njut av atmosfären i Nagai Stadium!
- Heja på Sveriges 32 deltagare - återigen ett super lag, som har bra chanser att ta fler/bättre medaljer än mitt hemland Tysklands stora lag! Medaljkandidaterna är de samma 4 som sedan flera år - Kajsa Bergqvist (2007 Nr. 2 i världen), Carolina Klüft (3), Christian Olsson (3) och Stefan Holm (1) - samt nu också på världsnivå Susanna Kalur (4) och Mustafa Mohamed (3)!

- Utnyttja VM som det optimala tillfället att upptäcka den underbara japanska kulturen, inkl. fantastiska sevärdheter - i Osaka och speciellt det nära Kyoto, en av världens allra vackraste städer!
* Pga min stora Tsunami-Hjälp-Aktion finns det inget konkret, omfattande erbjudande denna gång, men jag har redan varit i Osaka, och allt är förberett. Så, vad Du än behöver - det är bara att emaila eller ringa!

För alla framtida evenemang gäller: Skriv eller ring gärna för att ställa frågor eller meddela mig vad Du vill se, hur Du hellst vill bo etc.
Och om Du tycker om min idé, skulle det vara snällt om Du kunde
- på Din hemsida sätta en länk hit ( http://friidrottsresor.ttreisen.de ) eller till min email-address (sporteventresor@yahoo.se), och/eller
- på annat sätt (när Du träffar dem, i ett nyhetsbrev...) berätta till Dina friidrotts-bekanta, att det finns en sådan individuell hjälp, och
- spara den här länken resp. email-adressen, för eventuell hjälp i framtiden (Sindelfingen, Budapest, Athen, Århus, Helsinki, Göteborg ...).

Idrottshälsningar från München ! :-)
Marcus Drewsen, SportEventResor (här i Jamtli, i mitt älskade Östersund, där jag studerade från 1992-96)
Unterwaldenstr. 7, D-81475 München, Tyskland
eMail: sporteventresor@yahoo.se
Tel: 0049-89-745 845 0 (inkl.tel.svarare)