[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Tholen Irsk Ulvehunder Hjemmeside
Klikk på Knappene

KrasjKurs i Irsk Ulvehund Kurs i Irsk Ulvehund

Til Vår Irsk Ulvehund Foto-Album!
To Our Wolfhounds Photo's

Lenker til andre Ulvehund Sider
To Links Page

Irsk Ulvehund og Helse
Ulvehund og Helse

Tilbake til Hovedsiden

To Wolfhound-Foto-Album Lurer på hvorfor de har ryddet bordet...?Velkommen til våre Irsk Ulvehund sider. På disse sidene finner du informasjon om Irske Ulvehunder og vår eget Foto-album. Her har jeg samlet litt material om Irsk Ulvehund, nesten utelukkende på norsk. Det er meningen at denne seksjonen blir utvidet etter hvert. En del er basert på (semi)orginaltekster av Wim Streulens og Mary Macbryde som jeg har oversatt til norsk og en del er rett og slett mine egne opfatninger og en samling av erfaringer og meninger fra andre ulvehundfolk, de fleste med mer erfaring enn meg selv. Jeg har prøvd å oversette teksten mest mulig VERBATIM men har anpasset den til norske forhold der det var relevant. sidene er skrevet først og fremst for folk som ikke har vært bort i Irsk Ulvehund men kunne tenke seg å lære mer om rasen og hva det betyr å leve sammen med en. Jeg er klar over at det allerede fins en haug med informasjon om Ulvehund der ute på nettet men ikke så mye på norsk. Jeg håper at folk gir tilbakemelding om ting de liker eller ikke liker og hva som kan gjøres bedre.

Hvis du vil vite mer om Hamarøy, vår familie og hva vi driver med kan du gå til vår egen hjemmeside men du skjønner sikkert at det er mye Ulvehund prat og bilder der også!

Lenkesidene blir hele tiden utvidet og hvis du gjerne tilføye din egen hjemmeside er det bare å sende oss en E-post. Før du drar vil vi pent spørre deg å skrive noen ord i View My GuestbookSign My Guestbook Gjesteboka vårt. Vi syns det er spennende å lese hva dere syns og hvor dere kommer i fra!

Nu er det bare å klikke på en av knappene til venstre. På alle sider finner du et ulvepar som bringer deg tilbake til ingangssiden.
God fornøyelse!
Harry

Tilbake til Hovedsiden


.