[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Tholen Ierse Wolfshonden Homepage
Druk op de Knoppen

Ons eigen Ierse Wolfshond Foto-Album!
To Our Wolfhounds Photo's

Andere (Wolfshond) Sites
To Links Page

Ierse Wolfshond Gezondheid
ierse wolfshond gezondheid

Spoedkursus Ierse Wolfshond Ierse Wolfshond voor beginners

Terug naar de Voorpagina

To Wolfhound-Foto-Album Ik vraag me af waarom ze toch altijd meteen de tafel afruimen...?Welkom op onze Ierse Wolfshonden pagina's. Hier vind je informatie over onze Ieren, inklusief een heus Foto-album. Als je meer wilt weten over onze familie en de plaats waar wij wonen kun je rechtsreeks naar onze Familie Pagina in het Nederlands gaan. Je begrijpt zeker wel dat daar ook veel Ierse Wolfshonden-foto's te vinden zijn. Verder Vind je daar een paar Hyperlinks naar pagina's met fantastische foto's van onze gemeente. Echt de moeite waard. In de toekomst willen we hier wat meer ingaan op onze plannen om zelf een Ierse Wolfshonden Kennel te beginnen hier in Noorwegen. Mochten er mensen zijn die tips kwijt willen dat staan wij daar zeer voor open. Ook zouden wij het zeer op prijs stellen als iemand ons af en toe eens iets zou mailen over hoe het er aan toe gaat in de Nederlandse of Belgische Wolfshonden Wereld. Helaas hebben de clubs nog geen eigen Homepage.

De Links knop voert je naar de pagina met hyperlinks naar andere (Wolfs)honde-pagina's die geregeld zal worden opgedateerd. Mocht je je eigen honde-link er aan villen toevoegen stuur ons dan even een mail. Het adres vind je op deze pagina. Dan kun je meteen iets schrijven in ons Gastenboek. Schrijf wat je van onze site vindt en wat er aan te verbeteren valt. Ook zou het leuk zijn als je laat weten waar je vandaan komt.

Klik op de knoppen links om verder te gaan, op elke pagina staat een wolvepaartje om je terug te brengen naar de ingangspagina.
Veel plezier!
Harry .