Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Kreativa Kvinnor

Webbringen

Anmäl din hemsida

Här anmäler du din hemsidan. Innan du anmäler dig, läs mina regler. Ringloggan måste du själv spara och lägga upp på din hemsidesplats. Det är bara att högerklicka på bilden och sedan välja "Spara som..."
Efter registrering kan du när som helst logga in och ändra dina uppgifter (utom ID). Behöver du mer information, klicka på Hjälp-knappen.
En del webbmejl bl.a. Spray strular till koden. Kolla därför att den fungerar, hämta annars ny på din administrationssida.
Du har två veckor på dig att lägga upp koden på din sida, annars tas du bort ur kön.


Tyvärr har jag måst ta bort den automatiska registreringen.
Allt för många nyregistreringar avser sajter som inte uppfyller ringens regler. Man har t.o.m. försökt få med porrsajter. Om det varit allvarligt menat eller tonnårs-buss är svårt att veta.
Och en del som registrerat sajter som inte uppfyllt ringens regler har blivit väldigt besvikna och ledsna när de inte fått vara med. Andra har blivit aggressiva och sänt väldigt oförskämda mejl.
Därför har jag stängt den automatiska registreringen. Om du har läst igenom reglerna, tror att din sajt passar in i ringen och kan acceptera att du kan bli nekad, då kan du sända mig ett meddelande med adressen till din sajt så skall jag titta på den så snart jag kan.
Bli inte otålig om du inte får svar direkt. Jag kan vara bortrest, ha semester eller helt enkelt vara tvingad prioritera något annat. Detta har jag skrivit bara för det var en som efter 16 timmar skrev och undrade varför hon inte var aktiverad, och sedan sände påminnelser varje dag under hela den veckan (jag var bortrest).
Kontakta mig genom att använda det här formuläret.
RingDir logga

Kreativa Kvinnors Webbring
är listad i
Svenskt Webbrings Index


 

www.iRing.nu