Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Data Ringen

Registrera sajt   Logga in   Glömt lösenordet
Medlemslista   Mejla Ringmaster
Vad är en webbring?

Data Ringen är en webbring med sajter för dig som är intresserad av data, datorer och internet. Grafik, spel, hur man får fler besökare, tips och trix om data, datorer och internet, länksamlingar.

Regler
Sajten måste ha ett betydande andel innehåll som har med data, datorer och internet att göra. Klargörande p.g.a. missförstånd: att du som webmaster är intresserad av datorer, internet etc är inte kvalificerade, din sajt skall ha ett innehåll inom detta tema som kan intressera andra.

Vi tillåter inte att din sida innehåller eller länkar till sajter med pornografiskt, racistiskt, politiskt innehåll. Sajter som mest består av affiliate-länkar och liknande, tjäna-pengar-sajter samt sajter som slänger upp många popupp är heller inte populära. Ringmaster förbehåller sig rätten att utan motivering avgöra om en sajt får vara medlem eller inte. Det senare skrivet enbart för att undvika diskussioner med jobbiga personer ;-)

Hur blir jag medlem?
Du registrerar din sajt genom att fylla i anmälningsformuläret. Då får du en kod som du klistrar in på din sajts indexsida eller på en särskild webbringssida. Har du funderingar kring detta kan du gå till några av våra medlemms-sajter och se hur andra har gjort. Sedan meddelar du mig att koden finns på plats. Jag besöker din sajt och om allt är OK så aktiveras din sajt i ringen.

Så här kommer manöverpanelen att se ut på din sida.

Data Ringen
För dig som är intresserad av data, datorer och internet.

En iRing webbring.
Slumpa Lista Nästa

Det är Ok att ändra färger och bredd om du vill. Obs! Du skall inte använda den kod jag använder här. Utan den anpassade koden för din sajt får du med mejl och den finns också att hämta på din sajts administrationssida. En del webbmejl bl.a. Spray strular till koden. Kolla därför att den fungerar, hämta annars ny på din administrationssida.iRing

RingDir logga

Data Ringen
är listad i
Svenskt Webbrings IndexWebbringToppen   123ans Topplista