Glamour castingnyheter:
*Mario Lopez (känd från Pang i plugget och Pasific Blue) har fått rollen som Dr. Christian Ramirez. Lillebror till Hector (Lorenzo Lamas). Han börjar i mitten av Mars (USAs avsnitt).

*Lesley-Anne Down (Jackie) har skrivit på ett nytt kontrakt som gäller i 3 år.

*Felicia kommer att dö enligt planerna.


Makt & Begär:
Kristoff St John (Neil) har skrivit på ett nytt 3-års kontrakt.

Senast hänt i Glamour:
*Taylor och Ridge är skilda.
*Ridge jagar Brooke igen.
*Bridget förlorade sitt barn, Nicole.
*Eric och Stephanie är omgifta, eftersom Felicia ville det. De har redan gjort klart för en upplösning av äktenskapet när Felicia dött. Eric är hemligt förlovad med Jackie. Frågan är bara: Kommer Felicia ha rätt i att äktenskapet kommer hålla?
*Dante tror han är pappa till Felicias son.
*Bridget vill släppa taget om Nick.
*Taylors liv börjar spinna ur kontroll när hon börjar dricka alkolhol för att döva smärtan över hennes krashade äktenskap.


Blandade nyheter: Glamour
*Felicia Forrester är döende i cancer. Lesli Kay skrev på kontrakt enbart för 3 månader. Bradley Bell vet inte än om han ska döda Felicia eller inte.

*Lesley-Anne Down (Jackie) och Glamour har problem med ett nytt kontrakt och det är just nu inte klart om hon stannar eller inte. Lesley-Anne sa nej till förslaget om 25% lägre lön.

*Felicia och Nick har en son tillsammans, Dominick Junior. Bridget är gravid med Nicks dotter.

Blandade nyheter: Makt & Begär
*Jeanne Cooper (Katherine) har skrivit på nytt kontrakt.
*Kristoff St John (Neil) sägs vilja sluta.
*Adrianne Leon är ny i rollen som Colleen Carlton.
*Michael och Lauren är nygifta.


Shanelle ut - Lesli in
Shanelle Workman (Gaby, Glamour) har efter bara ett halvt år i Glamour fått sluta.
Lesli Kay, mest känd som Molly i såpan As the world turns, har fått rollen som Felicia Forrester, Eric och Stephanies yngsta dotter. Colleen Dion spelade rollen tidigare, men kunde inte fortsätta då hon bor i New York. Felicia återvänder i USAs avsnitt 30 November.

Stephanie ny VD!
Eric höll en hemlighet i alla år som gift med Stephanie. Hon äger hela företaget! Enligt en fond Stephanies pappa John Douglas tvingade Eric godkänna innan han gav Eric pengar för att starta företaget. John ville hålla det hemligt för Stephanie - tills en dag om Eric lämnade henne. Då skulle företaget bli hennes. Eric hemlighöll detta för henne alla år, tills Stephanie hittade dokumentet. Hon sparkade nygifta Eric och Brooke på stört. Eric och Brooke har gift sig för att försäkra Bridget om att hennes äktenskap med Nick är säkert. Stephanie tog över Erics kontor och anställde Thorne som President och Taylor som taleskvinna. Ridge skulle fått ansvaret för alla designer, men han vägrade jobba för dem. Han och Brooke planerar nu att återta Forrester från Stephanie.
Makt & Begärs Katherine Chancellor (Jeanne Cooper) skötte fonden alla år, då hon var nära kompis med Stephanies pappa. Katherine gästade Glamour för 2 avsnitt.

Christie Clark & Austin Peck tillbaka
Wayne Northrup (Alex, ex-Roman) är inte den enda som är tillbaka i Våra bästa år. Även Austin Peck (Austin) och Christie Clark (Carrie) är tillbaka i serien.


Nyheter: Glamour
Detta har hänt sedan jag uppdaterade sidan senast...
Hunter Tylo (Taylor) är tillbaka i Glamour - som Taylor. Hon dog inte trots att det såg ut som så. Prins Omar kidnappade henne och vad vi såg i kistan var en överkropp av en vaxkopia av Taylor.
Antonio Sabato Jr är ny i serien. Han spelar rollen som Dante Damiano, en italiensk konstnär som känner både Taylor och Bridget från Europa.
Borta ur serien är Morgan, Caitlin och Samantha.
Susan Flannery (Stephanie) och John McCook (Eric) har skrivit på nya kontrakt med serien, och avslutar alltså falska rykten om att sluta.
Ridge är gift med Taylor. Brooke och Bridget har bägge känslor för Nick. Thomas är gift med Gaby. Stephanie fejkade en hjärtattack och blev lämnad av hela familjen. Bridget är gravid med Nicks baby men vet att Nick ännu har känslor för Brooke.


Nyheter: Våra bästa år
Austin Peck (Austin) och Wayne Northrup (ex-Roman) är tillbaka i serien. Wayne spelar inte Roman, utan Marlenas läkare. Josh Taylor är ännu kvar som Roman. Så alla 3 skådisar som spelat Roman under alla år är nu med i serien, fast i 3 olika karaktärer.


Nyheter: Makt & Begär
Cristel Khalil (Lily Winters), Camryn Grimes (Cassie Newman) och John Enos (Bobby Marcino) har slutat i serien. Cassie Newman dog i en bilolycka. Men den största nyheten är att Kimberlin Brown (Sheila Carter) är tillbaka i serien. Hon har synts i Glamour i flera år, men hon startade i Makt & Begär på 80-talet, och är alltså nu tillbaka.


Sean Kanan & Sydney Penny lämnar Glamour
Sean Kanan (Deacon) har lämnat Glamour och hans sista avsnitt har visats i USA. Deacon checkade in sig på avvärjning och försvann. Sean Kanan säger att han gärna kommer tillbaka någon gång i framtiden.
Sydney Penny (Samantha) har bett om att bli satt på återkommande status i serien då hon inte fått någon storyline.

Shanelle Workman ny i Glamour
Glamour har anställt Shanelle Workman (ex-Flash, One life to live) i rollen som Gabriella.
Hon kommer att ha många scener med Stephanie och Thomas. Gabriella är dotter till Eric & Stephanies hushållerska Helen, och när Helen dör så tar Stephanie hand om Gabriella och låter henne bo hos dem. Thomas och Caitlin kommer bli involverade med henne. Ny triangel?
Shanelle har en egen hemsida som ni hittar på: http://www.shanelle-workman.com/index2.html

Jack & Joseph stannar
Jack Wagner (Nick) och Joseph Mascolo (Massimo) har skrivit på nya kontrakt med Glamour.

Osäker framtid för Adrienne Frantz
Rykten går att Adrienne Frantz (Amber) blivit satt på återkommande status i Glamour, men det ryktet stämmer inte. Men Adriennes kontrakt går ut i vår, och det är osäkert om det blir ett nytt kontrakt eller inte.

Billy Warlock tillbaka till Våra bästa år
Billy Warlock (mest känd som Eddie i Baywatch) återvänder till sin gamla roll i Våra bästa år; Frankie Brady.

John Aniston bort?
John Aniston (Victor, Days) kan vara på väg bort ur serien. Det är sagt att han blivit satt på återkommande status igen.

Makt & Begär anställer en ny Victoria Newman...
Makt & Begär har anställt Amelia Heinle i rollen som Victoria Newman som återvänder till Genoa City.

...och även en ny Mackenzie
Eftersom Ashley Bashioum är upptagen med skola så kommer Makt & Begär ta in en ny skådis till rollen som Mackenzie. Rachel Kimsey har fått den rollen.

Kevins pappa kommer också
Roscoe Born (känd från Santa Barbara) har blivit anställd som Kevin Fishers pappa i Makt & Begär.


Shari Headley till Glamour
Såpaskådisen Shari Headley har fått en liten roll i Glamour som "Heather".

Jul-special
Återigen har Glamour spelat in ett julspecial avsnitt som ska sändas 23 och 24 December i USA. Denna gång handlar det om att bringa julandan till barn. Glamourskådisarna har köpt presenter till detta avsnitt, och i serien ska de delas ut av några karaktärer till behövande barn, som inte har det så lätt. Enligt Glamours officiella fanclub sida ska Hector, Samantha, Stephanie, Eric, Thomas och Caitlin m.fl. vara med i detta avsnitt, samt 2 st Los Angeles brandmän (äkta brandmän). Detta ändamål kallas "Toys for needy children drive" och finns i verkligheten.

Justin till recurring igen
Ett halvår efter att Justin Torkildsen (Rick) återvänt till Glamour så blir han återigen satt på återkommande status. Romansen mellan Rick och Caitlin var inte populär i USA, så nu har de gjort slut, och Rick har åkt till Milano för att arbeta på Forrester International. Om det var Justins eller seriens beslut är inte känt, men sist var det Justins beslut att bryta kontraktet för att Rick inte hade en storyline.


Ashley Jones till Glamour
Ashley Jones som spelade Megan Dennison i Makt & Begär när TV4 visade serien, har blivit anställd i Glamour. Hon tar över rollen som Bridget Forrester som återvänder i stan efter ett år i Danmark, där Bridget läst ett program för att bli läkare. Hennes första avsnitt visas 17e December. Ashley har precis gästspelat i "Jordan rättsläkare" i USA, där hon spelade mot Jennifer Finnigan, som i Sverige spelar Bridget...

Justin Torkildsen tillbaka på återkommande status
Justin Torkildsen (Rick, Glamour) är tillbaka på återkommande status, efter att ha varit tillbaka på kontrakt de senaste månaderna.

Colleen Dion slutar i Glamour
Colleen Dion (Felicia) återvände till Glamour i somras, men med anledning att hon bor i New York med hennes man och små barn, så har hon tvingats lämna serien. Det funkade inte att pendla mellan New York och Los Angeles. Hennes sista avsnitt i Glamour sänds 3e December. Rollen kommer inte att tas över av någon annan i dagsläget. Men dörren står ännu öppen för en återkomst. Hon kanske hälsar på lite då och då i framtiden.

Drake & Lauren stannar
Drake Hogestyn (John) och Lauren Koslow (Kate) stannar i Våra bästa år. Båda har skrivit på nya kontrakt.

Eric stannar också
Eric Braeden (Victor, Makt & Begär) har även han skrivit på ett nytt kontrakt.

Nya nya Belle...
Våra Bästa År bestämde sig för att inte ha kvar sin nya Belle Black, och anställde en ny igen... Martha Anne Madison är nya Belle, efter Kirsten Storms slutat och Charity Rahmer inte dög...

Julie Pinson som nya Billie
Julie Pinson (Port Charles) har blivit anställd som nya Billie Reed i Våra bästa år.

Jack Wagner om sin nya storyline
Jack Wagner berättade nyligen om sin nya Glamour storyline medan han var i Monte Carlo. Hans karaktär Nick kommer blir sammansvetsad med Felicia Forrester i en storyline som kommer vara mycket intressant, en av dom bästa i såpavärlden, enligt Jack som privat nyligen återförenades med sin fru Kristina Wagner. De två spelade ett kärlekspar i General Hospital på 80-talet, och Kristinas karaktär i såpan heter lustigt nog Felicia... Jack berättar att han är glad över sin nya story, och att den kommer inkludera två av Glamour allra bästa skådisar enligt han själv; Susan Flannery (Stephanie) och Lesley-Anne Down (Jackie).
Jag kan avslöja att storyn mest troligt handlar om Felicia och hennes sjukdom. Enligt spoilers sägs det att hon lider av cancer, samma cancer typ som Susan Flannery själv hade, och överlevde så sent som för 1 år sedan. Jag tror Bradley Bell vill skriva en dedikation till Susan på detta sättet, och därför är jag, precis som många andra, övertygad om att Felicia kommer att överleva.

Top Models i Glamour
2 av deltagarna i "America´s next Top Model" (tv3) säsong 2, Catie och Mercedes, kommer gästa Glamour i sommar när USAs avsnitt har en modevisning i månadsskiftet Juli/Augusti.

Brian Gaskill till återkommande status
Brian Gaskill (Oscar, Glamour) har beslutat att lämna sitt Glamour-kontrakt i brist på en storyline. Han är numera på återkommande status.

Alla återvänder till Våra bästa år
Alla som dött i Våra bästa år nyligen i USAs avsnitt lever i ett fejk-Salem. Och alla skådisar återvänder, eller har redan återvänt kanske jag ska säga...


John McCook om sin sorti från Glamour
John McCook (Eric, Glamour) har sagt i en Australiensisk intervju nyligen att han planerar att lämna Glamour när Susan Flannery (Stephanie) lämnar serien. När det är, vet jag inte. Antagligen inte de närmsta månaderna. Men mest troligt lämnar de serier tillsammans, vilket sannolikt innebär att Eric och Stephanie lämnar serien tillsammans.

Tracey Bregman gör en crossover
Tracey Bregman som spelar Lauren Fenmore i Makt & Begär (och förr i Glamour) ska göra en crossover till Glamour igen. I Maj i USAs avsnitt ska hon göra scener med Stephanie, Eric, Massimo och Jackie meddelar Tracey själv glatt. Det är för 3 avsnitt, och Lauren ska hjälpa Jackie med något.

Bo & Hope stannar
Det sägs att Peter Reckell och Kristian Alfonso (Bo & Hope, Våra bästa år) bägge har skrivit på för ytterligare 3 år i serien.


Nya tvillingar till Glamour
Glamour har anställt ett nytt tvillingpar till att spela tvillingarna Phoebe och Steffy Forrester. Chandler och Jordan Mella ansågs vara lite för gamla för rollerna, de var 14 år. Från 2a April tar Keaton och Kylie Tyndall över rollerna. Kylie spelar Steffy, Keaton spelar Phoebe. De föddes 14 mars 1992, och fyller alltså 12 år.

Linda och Lorenzo i Intervjuer
Linda Gray och Lorenzo Lamas intervjuades nyligen av SoapCity, som alla nya skådisar blir när de börjar i serien.
Lorenzo sa bland annat att han trivs med att jobba i en miljö som en såpa eftersom han är småbarnspappa. Han gillar att spela pappa till en tonårig flicka, eftersom han har en själv och vet hur de fungerar. Han ser också fram emot att spela brandman i serien. Hans första jobb blir att rädda livet på Amber som råkar sätta eld på huset hon befinner sig i.
Linda gjorde sina första scener tillsammans med Susan Flannery och John McCook (Stephanie och Eric), vilket hon tyckte var jättebra. Susan hade ordnat en replik-övning inne i Johns loge, vilket mest var för att Linda skulle känna sig välkommen. Linda sa också att hon gillar att Susan och John har och har alltid haft familjeöverhuvudsrollerna i Glamour, eftersom fans av en serie kan bli skrämda när nya personer och en ny familj tar över i en serie. Hon säger också att det är kul att jobba med Sydney Penny (som spelar hennes dotter i serien) och att hennes roll Priscilla är en egoistisk mamma som bara bryr sig om sig själv. Priscilla kommer till dit då Samantha förlorat sin kära hund Pucci, och samtidigt får Samantha till att avslöja att hon fött ett barn när hon var yngre, en hemlighet hon burit på i alla år. Vem är barnet och vem är pappan? Jag tippar på att Caitlin är dottern, eftersom hon adopterades av Hector, som kände igen Stephanie men som inte gillar Forresters.


Linda talar ut
Linda Gray (ex-Sue Ellen, Dallas) talar för första gången officiellt om sitt nya jobb på Glamour. Hon kände sig henne med en gång. Såhär berättar hon för CBS:
”Jag kände Susan Flannery (Stephanie). Hon har varit med i Dallas. Jag känner Lorenzo Lamas (Hector). Och Brian Gaskill (Oscar) spelade min son i Models inc. Det var som en underbar storfamilj.”
Linda ska spela mamma till Samantha (Sydney Penny) och hennes första avsnitt i USA sänds 8 mars.

Tillbaka