http://www.vansterpartiet.se/val
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Ola & Lindas vrå i "cybervärlden"
Innehåll

Våra sidor
Kaffesida

Växtsida

Boksida

Vegetarisk mat

Olas Potter-sida

Våra katter
Monza
Opal

Aktuellt
17/7 2004 års växtbilder redigerade
17/7 Veggiesida på gång!

Länkar

Vår Gästbok

LänksidanDetta är vår virtuella vrå av världen...

Ola-snack:
Nuförtiden så är vi "äntiligen" ägare till en bredbandsanlutning vilket antagligen kommer att resultera i fler och fler uppdateringar. Jag håller dock mest till på TSRFC och uppdaterar den sidan. Det är lite svårt att sluta med det där Harry-Pottrandet. Det blir som en drog en gång Harry Potter, alltid Harry Potter.

TSRFC skriver jag Potter-nyheter och allt möjligt om Harry Potter. Så alla ni som av någon anledning skulle vilja väcka min uppmärksamhet så inled alltid konversationen med något om Potter om du vill ha min fulla uppmärksamhet. Jag är också helt tokig i att titta på film och jag har en ganska varierad filmsmak. Som ni kan se här där jag samlat mina DVD-filmer.

Linda-snack:
Ja, Harry Potter ja, Ola sitter just nu och läser den sjätte boken som kom ut igår, 16/7. Så nu är det väldigt lugnt här hemma och därmed håller jag just nu på att lägga upp en ny avdelning på hemsidan, nämligen en sida om vegetarisk mat och åsikter om detta. Det skall bli spännande att se vad det blir av det! Så håll utkik och klicka då och då på länken i menyn till vänster så kanske ni kan få ett recept på kryddris eller ett surdegstips!

I vår lägenhet:
Vi bor i en massa rum och kök i Köpingsvik på Öland. Här huserar vi tillsammans två små katter, Monza och Opal. Monza är en riktig sötnos, en turkisk van med ett stänk av norsk skogskatt. Detta har visat sig resultera i en lång, luddig, ljudlig, lat och larvig katt... Opal är en riktig tjusig dam, en äkta Maine Coon-fröken som kvittrar för att fånga matte och husses uppmärksamhet. Vi har köpt Opal av Ann och Geza i Åhus, som har S*Honeybunny's Maine Coon. I länkmenyn ute till vänster kan ni klicka på katternas namn för att se bilder på dem. Dock är bilderna väldigt dåligt uppdaterade, då vår dator och vår scanner har gjort slut med varandra.
Hos oss bor också en massa fiskar, fördelat på två akvarier. Vi har lite diverse arter, guramis, tetror, "gibbisepsar" och lite andra osorterade firrar. Ola har haft problem med praktbotiorna som först simmade in i ett hål i en stock och fastnade däri och fick sågas ut. När han sedan skulle släppa tillbaka dem i akvariet bet sig en av botiorna fast i hans hand och vägrade släppa. Det blev blodigt i handflatan...
I vår lägenhet finns även en smärre djungel bestående av krukväxter i olika storlekar och former. Dessa kan ni läsa mer om genom att klicka er vidare in på Lindas gröna sidor ute till vänster. Till vår lägenhet finns även en liten gräsplätt som vi sen i våras har kultiverat efter bästa förmåga. Ola har grävt, Linda har pekat, kissar har fallit ner i hål och lycka har gjorts! Nu blommar det för fullt och växer så det knakar och har ni nätråttor riktig tur kan även ni kanske få se några bilder därifrån så småningom. Håll utkik på växtsidan!