Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Valgplakater

 

 

Den 22. februar 1943 ble søsknene hans og Sophie Scholl dømt til døden av Hitlers regime. Klokken 18:00 den samme dagen var de begge halshugget. Deres forbrytelse var at de hadde utgitt flygeblader mot de nazistiske myndighetene. De drev sin egen lille motstandsgruppe, Den Hvite Rose, og spredde antinazistisk propaganda blant Münchens studenter.

Det frie ord er alle totalitære ideologiers verste fiende, den frie tanke er det beste vern mot diktaturet. Det er derfor alle diktatorer gjennom historien har forfulgt, fengslet og myrdet sine meningsmotstandere.

I Norge stikker fortidens monstre hodene opp av dynnet – ikke som makthavere, men som hatefulle voldsmenn som lurer i skyggene. De er pompøse, paranoide og latterlige. Allikevel er de en trussel mot enkeltpersoner som står dem i mot.

Vi kaller oss Den Hvite Rose, som en hyllest til dem som brukte ord i kampen mot barbariet, og til sist satte livet inn for det de trodde på. Vi kjemper ikke mot et diktatur, kun mot de som gjerne vil være fortropper for et slik diktatur. Vårt våpen er ordet, viddet, ironien. Vår slagmark er nazistenes egen.

Norske høyreekstremister driver rundt 30 hatefulle nettsteder. Her forhånes og trakasseres grupper av mennesker: Jøder, homofile, muslimer og andre som ikke passer inn i herremenneskenes forvrengte verdensbilde. Vår oppgave er å gå inn i debattene de fører. Ofte utgir vi oss selv for å være nazister, bare for å se hvor enkelt det er å så splid og splittelse blant alle de vordende førerne. Vårt mål er å gjøre Internett til et uegnet sted for hatefulle grupper.

Vår viktigste erfaring er at humor er det verste disse menneskene vet. Mens de selv hyler om ytringsfrihet når deres hatpropaganda blir strøket fra anstendige nettsteder, kommer skrikene om sensur med en gang deres lurvethet og pompøsitet gjøres til latter. Vårt mål er å gjøre denne siden til et samlingssted for alle som ønsker å latterliggjøre disse historiens tapere.

Send oss gjerne en mail med tips og forslag.