Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
     
Slika broj jedan je sa Palica, gde smo svirali na Trenchtown festivalu. Unutra u vodi vidi se jedan od nasih fanova, Kotus koji je uskocio u vodu sa bine dok smo svirali.
Sl. br. 2: Isto sa Palica, gde smo svirali na reggae stage - u koji je bio na vodi. Na bini je Rade Prole sa Vosinin salom "We are the firm". on svaki put dok sviramo Vosu izadje na binu i mase Salom. Svaka cast.
Sl. br. 3: Slikano na Marininom rodjusu, mada se ona ne vidi posto slika. Slikana je mladjana ekipa iz Maxima, posle pijanke islo se na Spens da se kupa na bazenima.
Sl. br. 4: Svirka nasa, kada smo se bas napalili!!!
Sl. br. 5: U prolazu kod Maxima. Na slici sve same legende: Peca (gore levo), Smuk (gore desno) i Jogi Bear (dole levo). Ovi dole sa leve nisu vazni, nek se sutaju (Tijana i Djole)
Sl. br. 6: Robotovo gnezdo i Srce mrce, slikano u Subotici u centru. Na slicu su pored nas jos i Vuk (skroz desno), Aurelia (cuci sroz desno), Rogan odmah pored nje, Tijana iznad Smuka, i cuveni trio (redom): Dunja, Natalija i Kristina koje cine Srce mrce.
Sl. br. 7: Za vreme svirke na Palicu nasi fanovi prave atmosferu skakuci, pogotovo Voju pozdravljamo koji nas je najvise podrzavao a koji je skroz levo na slici pored njega su: Kotus sa dignutim rukama, Garic sa tregerima, Djole pored njega, Rade Prole navijac sa podignutom rukom, iza njega Rogan, tu su i Sara, Marina i Aura, mada se slabo vide, i Adam koji se ne vidi, ostali fanovi nisu imali srece da upadnu u kadar, zao nam je drugi put.
Sl. br. 8: neki od nasih fanova. Aurelia prva, iza nje Adam, pored njega jedini pravi panker Comi i ostatak, kao i u pozadini publika koja nije smela da se pridruzi novosadskoj ekipi u zurci.
Sl. br. 9: R. G. przi, a Deran mesto da svira on zakera (peva). Hocu i ja!!!
Sl. br. 10: Robotovo gnezdo plus - minus Kristina i Djole.
< prva strana