Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

In english...

6/2 -99
Ni följer väl Sallys öden i Ulf Malmros nya tv-serie som går på torsdagar kl 22.00. Serien handlar om den 34 åriga, dubbelarbetande, nollbarns-mamman Sally som fortfarande bor hemma hos sin pappa.
Serien har en härlig ironisk humor med viss eftertänksamhet. Vasa har förstås varit med och jobbat med manuset.

10/11 -98
Gästboken blir fortfarande större och Amazing verkar vara den populäraste låten enligt gästboken! VASA har återförenats med Pontus och Amerikanarna och släppt en ny platta som heter Kasino!

12/11 -97
Lade in några singlar listan, tack till Gustaf Forsslund. Dessutom vill jag säga att det är kul att se att gästboken bara blir längre och längre...

17/3 -97
Jag har lagt upp en sektion med info om projekt där Big och VASA (på ett eller annat sätt) haft ett finger med i spelet.
Ny information eller rättelser är varmt välkomna.
Dessutom har jag lagt om discographyn lite. Snart kommer jag att scanna om bilderna för att göra dem finare och mindre...

9/2 -97
Har lagt in ytterligare sångtexter och bilder, mer kommer... Glöm inte att kolla in gästboken och skriva in dig.

27/11 -96
Har lagt in lite bilder och texter på en del sånger. För övrigt, på Big Money-fronten inget nytt...

9/10 -96
Big och VASA lär ha gått skilda vägar. Uppgifterna är obekräftade så ge inte upp hoppet. Om inte annat kanske vi får återhöra VASA och Big i andra projekt.

27/8-96
Tyvärr har jag inga nyheter om något eventuellt nytt album från BM, men VASA kan man just nu se skymta förbi i den nya svenska serien Silvermannen. Vasa har både skrivit musiken och varit med på manuskriptet...


Bilder på BM singlar sökes

Snälla maila mig inscannade bilder på singlar så kan jag uppdatera discographyn med fler uppgifter. Skicka även med lite info om skivan (typ det som står om de andra...).


Back to Big Money index