Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Månefup:

Har Amerikanerne nogensinde været på månen? Jeg selv svare Nej jeg Har beviser på at det hele med månevandringen var fup:

Prøv at se på skyggerne. Skyggerne fra stenene forrest på billedet og fra Apollo 11

 

Igen skygger. Det viser sig at solen åbenbart står bag ham på grund af skyggerne ved hans fødder. Men hvordan kan han så ha' lys på hans hjelm? Mit svar på det spørgsmål er, at der må stå nogle projektører foran ham.

 

Skygger og Blæst. Normalt burde der være skygge ud fra flagstangen. Og hvordan kan flaget blafrer når der ikke er nogen form for vind eller atmosfære der oppe.

 

 

Læg mærke til baggrunden. Det her billede har jeg lagt sammen fordi at man skal læg mærke til at det hænger sammen selvom det billede til højre er 4 km. væk fra det til venstre.

 

Skyggen. Normalt vil man ikke kunne se manden, men det kan man alligevel.

 

Dette er fodsporet "på månen". Det der så er lidt underligt er at det er 3 tommer dybt. det ville ikke kunne lade sig gøre på grund af tyngdekraften.

 

"C" på stenen. Hvorfor er der et "C" på stenen når den er "på månen". Man bruger normalt bogstaver når man laver film, så det må være et bevis.

 

Hvordan kan det være at der ligger en mursten "på månen"?

 

Læg mærke til det trådkors der er på billedet. Hvordan kan den ting være foran trådkorset når det er optaget "på månen"? Mit svar er at de må ha' sat det ind efter optagelserne.

 

Prøv at lægge mærke til, skyggerne hvordan kan det være at alle skygger deri peger forskellige veje, når den eneste lyskilde på månen er solen.

 

Hvad søren er det, der er projektører i det lille grønne felt jeg har tegnet ind, og det havde de ikke med op på månen hvordan skal det forklares?

 

Og endelig et sikkert bevis på at mennesket aldrig har været på månen og det er Van-Allen Bælterne. Man vil aldrig kunne overleve hvis man kom forbi dem. De er ca. 1000 km. tykke. Hvis man skulle overleve ved at komme forbi dem skulle Apollo 11 være 2000 km. tyk, men det var den ikke. Nedenunder her kan i se et billede af Van-Allen bælterne:

 

Link til en engelsk hjemmeside med månefup