by Czech around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by Czech

by German around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by German

by English around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by English

by Spanish around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by Spanish

by French around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by French

by Greek around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by Greek

by Italian around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by Italian

by Dutch around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by Dutch

by Portuguese around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by Portuguese

by Swedish around Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες
by SwedishHoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες home page

 

 

 
Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες

Hoodia. Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες.

Εγκαταστάσεις που μπορούν να κλείσουν την πείνα σας

Το Hoodia είναι Succulent ένα βοτανικό και είναι μέρος του γένους: Το Trichocaulon και ανήκει στο επώνυμο: Asclepiadaceae. Υπάρχουν περίπου είκοσι εγκαταστάσεις μέσα στο Hoodia γένος οικογένεια, εντούτοις, Hoodia Gordonii είναι οι μοναδικές εγκαταστάσεις που οι νοτιοαφρικανικοί κάτοικοι του δάσους SAN έχουν χρησιμοποιήσει για τις γενεές για να υπομείνουν τις μακροχρόνιες αποστολές κυνηγιού.

Το Hoodia Gordonii ανακαλύφθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τη φυλή SAN από την Καλαχάρη, Νότια Αφρική, από τους προϊστορικούς χρόνους. Μάσησαν τις πικρές εγκαταστάσεις Hoodia για να καταστείλουν δύο φορές την ημέρα την πείνα και τη δίψα κατά τη διάρκεια των μακροχρόνιων ταξιδιών κυνηγιού. Αυτές οι εγκαταστάσεις περιέχουν το μόριο θαύματος p57 που μεταφράστηκε πρόσφατα σε μια θεραπεία παχυσαρκίας.

Το Hoodia Gordonii είναι άφυλλες ακανθωτές succulent εγκαταστάσεις (όχι ένας κάκτος) με τους σαρκικούς δάχτυλο-όπως μίσχους. Οι σειρές των αγκαθιών είναι παρούσες κατά μήκος των μίσχων, η φέρουσα σάρκα χρωμάτισε τα λουλούδια. Το Hoodia Gordonii αυξάνεται φυσικά στους σκληρούς όρους ερήμων της Νότιας Αφρικής. Τώρα Hoodia Gordonii έχει βρεθεί στις ημι-ερήμους της Ζάμπια, Ζιμπάπουε, Μποτσουάνα, Ναμίμπια, Ανγκόλα, η Δημοκρατία της Νοτίου Αφρικής, και έχει βρεθεί τώρα σε μερικές άλλες ξηρές περιοχές των νότιων αμερικανικών εθνών όπως το τσίλι, του Περού και μερικών περιοχών της δυτικής Κίνας συμπεριλαμβανομένου Gansu, Sichuan και Shanxi.
Πώς Hoodia λειτουργεί

Εξαπατά βασικά τον εγκέφαλο στη σκέψη ότι εσείς � σχετικά με το σύνολο. Τα χημικά συστατικά στην εργασία Hoodia μέσα satiety στρέφονται με την απελευθέρωση μιας χημικής ένωσης παρόμοιας με τη γλυκόζη αλλά πολύ ισχυρότερης. Ο υποθάλαμος στον εγκέφαλο λαμβάνει αυτό το σήμα ως ένδειξη ότι αρκετά τρόφιμα έχουν καταναλωθεί και αυτό σταματά στη συνέχεια την όρεξη.

Ο υποθάλαμος λαμβάνει το σήμα ως ένδειξη ότι αρκετά τρόφιμα έχουν καταναλωθεί και αυτό σταματά στη συνέχεια την όρεξη. Αυτό το καθαρό οργανικό Hoodia, περιέχει ένα μόριο θαύματος ότι, στην πραγματικότητα, ανόητοι που ο εγκέφαλος στην πίστη εσείς είναι πλήρης, και σας εμποδίζει ακόμη και της σκέψης για τα τρόφιμα.

Το Hoodia βοηθά να συγκρατήσει την όρεξή σας, μερικοί έχουν υποβάλει έκθεση, καταστέλλοντας την όρεξη μέσα σε 20-30 λεπτά μετά από να πάρουν Hoodia, τα αποτελέσματα μπορούν να ποικίλουν. Μερικοί μπορεί να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο από αυτό προτού να αρχίσουν να παρατηρούν τα αποτελέσματα όπως: Ένα μειωμένο ενδιαφέρον για τα τρόφιμα και την καθυστέρηση Α εγκαίρως μετά από να φάει πριν από την πείνα θέτει μέσα.

Όλοι ξέρουμε, εάν δεν αισθάνεστε πεινασμένοι, εσείς θα φάμε λιγότεροι. Η χρησιμοποίηση Hoodia μαζί με μια λογικές διατροφή και μια άσκηση μπορεί να βοηθήσει να καταστήσει τις προσπάθειες απώλειας βάρους σας επιτυχέστερες!

Καθαρό Hoodia είναι 100% όλοι φυσικό. Το Hoodia δεν είναι ένα φάρμακο. Εάν αγοράσετε το σωστό είδος θα λειτουργήσει. Θα φάτε λιγότερων, θα αισθανθείτε πλήρεις, να μην είστε πεινασμένοι όπως συχνά, και θα χάσετε το βάρος. Κάθε κλινική περίπτωση έχει παρουσιάσει ότι οι άνθρωποι ήταν σε θέση να μειώσουν τη λήψη θερμίδας τους από 900 έως 1.100 θερμίδες καθημερινά. Αυτό είναι αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους να χάσει μια λίβρα κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, η πραγματική πρόκληση απώλειας βάρους πρέπει να κάνει σχετικά με να κάνει δίαιτα, να ασκήσει, συμπληρώματα, ή πόσες θερμίδες καίτε στη γυμναστική. Η πραγματική πρόκληση ελέγχει την κίνηση πείνας τους. Οι άνθρωποι που προσπαθούν να χάσουν το βάρος φαίνονται να μοιράζονται το ακριβές ίδιο πρόβλημα. Έχουν το πρόβλημα που παίρνει την όρεξή τους υπό έλεγχο. Το gordonii Hoodia, φαίνεται, θα μπορούσε να κάνει ότι πολύ ευκολότερος. Επειδή η υπερνίκηση της κίνησης πείνας σας φαίνεται σχεδόν αδύνατη εκτός αν παίρνετε κάποια βοήθεια.

Το σήμα πείνας κλείνεται μόνο όταν σκέφτεται ο υποθάλαμός σας ότι έχετε φάει αρκετά τρόφιμα. Ο υποθάλαμός σας -- μέρος του ενδοκρινούς συστήματος του σώματός σας -- αποφασίζει αυτό με την αντίληψη της ανόδου της ζάχαρης (γλυκόζη) στο αίμα σας. Φάτε αρκετούς υδατάνθρακες, και τις ανόδους ζάχαρης αίματός σας, το οποίο πείθει τον υποθάλαμό σας για να πει τον εγκέφαλό σας ότι δεν είστε πλέον πεινασμένοι.

Το Hoodia, εντούτοις, περιέχει μια χημική ουσία που παίρνει παρμένη από τον υποθάλαμό σας που σκέφτεται ότι είναι γλυκόζη. Και όπως βγάζει, αυτή η χημική ουσία είναι σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες 10.000 φορές πιό ισχυρή από τη γλυκόζη να προκαλέσει τους χημικούς δέκτες στον υποθάλαμό σας, και έτσι παίρνει μόνο ένα μικροσκοπικό κομμάτι αυτής της χημικής ουσίας για να προκαλέσει την ακύρωση των σημάτων πείνας σας.

Φάτε αυτήν την χημική ουσία, και ο υποθάλαμός σας σκέφτεται ότι έχετε ακριβώς κάτω από τρία πιάτα των τροφίμων στον τοπικό μπουφέ. Η πείνα σας ακυρώνεται απότομα. Ακριβώς δεν αισθάνεστε πεινασμένοι άλλα. Όλα τα άλλα είναι λεπτά: δεν υπάρχει καμία γνωστή παρενέργεια. Αλλά απλά δεν αισθάνεστε όπως την κατανάλωση. Τουλάχιστον αυτός είναι αυτό που οι επιχειρήσεις hoodia εξηγούν ότι πρέπει να δοκιμάσετε.
Gordonii Hoodia τώρα

Στις άγρια περιοχές Hoodia διαρκεί 5-6 έτη για να ωριμάσει αλλά είναι τώρα καλλιεργημένο μέσα τόσο μικρό όπως 2 έτη εμπορικά σε βιώσιμες ποσότητες και έχει γίνει ευρέως γνωστό για τα αποτελέσματά του ως όρεξη καταπιεστική.

Οι εγκαταστάσεις Hoodia Gordonii δημιουργήθηκαν στο νοτιοδυτικό μέρος της Αφρικής και αυξάνονται καλύτερα στις ημιάγονες περιοχές της Νότιας Αφρικής πρώτιστα την Καλαχάρη. Στον εγγενή βιότοπό του είναι εξαιρετικά δυσκολία που προσδιορίζει επειδή φαίνεται παρόμοιο με τα succulents της ίδιας οικογένειας από την οποία υπάρχουν πολλές. Μόνο ένας πεπειραμένος βοτανολόγος ή ως περίπτωση στη Νότια Αφρική με Hoodia Gordonii άνθρωποι SAN μπορεί να προσδιορίσει τις εγκαταστάσεις πριν από το είναι ανθίζοντας.
Κλίση ιατρικής Hoodia

Δεν υπάρχει καμία γνωστή αναφερόμενη παρενέργεια στη χρησιμοποίηση Hoodia Gordonii που έχει αναφερθεί μέχρι σήμερα.

Το Hoodia �αγώθηκε ως φρέσκα τρόφιμα από τη φυλή SAN για χιλιάδες έτη με μηές παρενέργειεσφαγώθηκε.

ow πολύ Hoodia παίρνει στην εργασία; Μέσα σε μια ώρα μετά από να πάρει 2 κάψες, Hoodia θα καταστείλει την όρεξή σας για περίπου 4-8 ώρες.
Testimonials Hoodia

Τα χάπια Hoodia είναι ο αποταμιευτής ζωής μου. Έχω ένα πρόβλημα θυροειδή και αυτό προκαλεί το κέρδος κατάθλιψης και βάρους. Αυτά τα χάπια παίρνουν την πείνα μου μακριά έτσι μπορώ να πάρω πίσω στη μορφή και μου κάνουν την ευτυχή, συμπαθητική «παρενέργεια» -) Τώρα ο γιατρός μου τους παίρνει επίσης! Μ S (Γερμανία).

Σας ευχαριστούμε, η δεύτερη αποστολή Hoodia Gordonii έφθασε χθες 4 Απριλίου 2005. Από τον τρόπο που Hoodia λειτουργεί πολύ καλά εγώ έχασε 12 λίβρες ή (5.5 κλ) σε 2 μήνες. Μη δραματικό αλλά έπειτα το πάλι χάνοντας βάρος είναι αργά ο καλύτερος τρόπος να πάει. Σε αυτή τη φάση δεν δίνω προσοχή στους υδατάνθρακες, τα λίπη, τα σάκχαρα και άλλες μανίες διατροφής. Σεβασμοί - Γ Δ Β (ΗΠΑ)
Weight loss. Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες.
Health tips and advises for everybody.


 

 

 

 

 

Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Hoodia - απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες και σχετικός με Hoodia, Weight loss παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Hoodia ή Weight loss. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Weight loss section.