by Czech around Λύσεις απώλειας βάρους
by Czech

by German around Λύσεις απώλειας βάρους
by German

by English around Λύσεις απώλειας βάρους
by English

by Spanish around Λύσεις απώλειας βάρους
by Spanish

by French around Λύσεις απώλειας βάρους
by French

by Greek around Λύσεις απώλειας βάρους
by Greek

by Italian around Λύσεις απώλειας βάρους
by Italian

by Dutch around Λύσεις απώλειας βάρους
by Dutch

by Portuguese around Λύσεις απώλειας βάρους
by Portuguese

by Swedish around Λύσεις απώλειας βάρους
by SwedishΛύσεις απώλειας βάρους home page

 

 

 
Λύσεις απώλειας βάρους

 

 

 Weight loss. Λύσεις απώλειας βάρους.

Το cWho είναι παχύσαρκο

Το βάρος κλίμακας είναι ένα συνολικό μέτρο του κόκκαλου, του μυός, του ρευστού, των οργάνων, και του λίπους. Οι μετρήσεις βάρους που απεικονίζονται από την κλίμακα λουτρών ή έναντι των τυποποιημένων πινάκων ύψους και βάρους δεν επιτρέπουν τις αλλαγές βάρους που εμφανίζονται λόγω της γήρανσης, της άσκησης, ή του μεγέθους πλαισίων. Επομένως, περισσότερη έμφαση πρέπει να δοθεί στη σύνθεση σωμάτων και τους υγιείς τρόπους ζωής με λιγότερους στο βάρος σωμάτων μόνο.

Η παχιά διανομή μπορεί να επηρεάσει τον κίνδυνο ενός προσώπου ασθένειας. Το λίπος που φέρεται γύρω από τη μέση και στην κοιλιακή περιοχή, που χαρακτηρίζεται από τη «μορφή μήλων», συνδέεται με έναν αυξανόμενο κίνδυνο για πολλά ιατρικά προβλήματα όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο καρκίνος, η υψηλή πίεση αίματος, και ο διαβήτης. Το λίπος που διανέμεται συνήθως γύρω από τους γλουτούς και τους μηρούς συνδέεται με έναν χαμηλότερο κίνδυνο αυτές τις ασθένειες.

Τουλάχιστον 50 έως 75 τοις εκατό της παχυσαρκίας έχουν τις γενετικές επιρροές. Ακριβώς τι εκείνες οι γενετικές επιρροές είναι ότι το βάρος σωμάτων επιρροής δεν έχει προσδιοριστεί.

Οι διατροφές νηστείας για την απώλεια βάρους μπορούν να είναι σωστές για τα παχύσαρκα πρόσωπα που έχουν τα σοβαρά βάρος-σχετικά ιατρικά προβλήματα. Η γρήγορη απώλεια βάρους είναι το αρχικό πλεονέκτημα αυτές τις διατροφές. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο στη δραστηροποίηση του ατόμου για να συνεχιστεί με το πρόγραμμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να υποστηρίξει τις αλλαγές τρόπου ζωής που απαιτούνται για τη συνεχή απώλεια βάρους.

Η κατανάλωση Binge είναι όπως τη βουλιμία, αλλά δεν περιλαμβάνει τις συμπεριφορές εξαγνισμού. Μια διάγνωση της binge-κατανάλωσης της αναταραχής γίνεται όταν ένα πρόσωπο binges ένας μέσος όρος δύο ημερών την εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου.

Οι ακόλουθες οδηγίες έχουν αναπτυχθεί που μπορούν να βοηθήσουν να ελέγξουν binge την κατανάλωση: - Φάτε μόνο στους καθιερωμένους χρόνους γεύματος. - Αποφύγετε τα τρόφιμα γύρω από αυτό μπορεί να προκαλέσει. - Αποφύγετε τη μανία ή τις πολύ περιοριστικές διατροφές. - Ενημερώστε ένα ημερολόγιο και ένα αρχείο τροφίμων για να αξιολογήσετε τι προέτρεψε το binge.

Η κατανάλωση Binge μπορεί να είναι δύσκολο να ελεγχτεί επειδή πολλοί άνθρωποι γυρίζουν στα τρόφιμα ως τρόπος τα συναισθήματά τους. Η κράτηση ενός ημερολογίου τροφίμων μπορεί να είναι ευεργετική να προσδιορίσει συγκεκριμένα ποια συναισθήματα είναι πιθανό να προκαλέσουν binge την κατανάλωση καθώς επίσης και ποια τύποι τροφίμων καταναλώνονται κατά τη διάρκεια ενός binge. Οι στρατηγικές μπορούν έπειτα να υιοθετηθούν για να μειώσουν την ώθηση στο binge όταν χτυπά η ώθηση.
Λύσεις απώλειας βάρους. Weight loss.


Ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

FDA


Παχύ blocker


Υπέρβαρος


διαβήτης


διατροφή


καταστείλετε


λίπος


πίεση


παχυσαρκία


όρεξη


Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Weight loss ονομασμένος Λύσεις απώλειας βάρους είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Weight loss. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Weight loss στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Weight loss section.