by Czech around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by Czech

by German around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by German

by English around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by English

by Spanish around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by Spanish

by French around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by French

by Greek around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by Greek

by Italian around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by Italian

by Dutch around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by Dutch

by Portuguese around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by Portuguese

by Swedish around Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet
by SwedishMedicin för viktig sakstundköp direktanslutet home page

 

 

 
Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet

 

 

 Online pharmacy. Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet.

Köpanderecept förgiftar direktanslutet

Miljoner av konsumenter använder internet för att få vård- information. Och tusentals webbplatser erbjuder vård- information. Några av de platser är pålitliga och aktuella; några är inte. Hur kan du berätta godan från dåligan?

Du måste att tala med ditt manipulerar och har en läkarundersökningexamen, för du får någon ny medicin för den första tiden. Använd endast medicinen, som har ordinerats av ditt manipulerar, eller ett annat betrott yrkesmässigt.

Se till att platsen kräver ett recept och har en pharmacist som är tillgänglig för ifrågasätter.

Köpandet din medicin direktanslutet kan vara lätt. Se till precis att du gör det säkert.
Vad du bör veta om drogväxelverkan

Det finns mer tillfällen i dag än någonsin för att lära om ditt vård- och att ta bättre omsorg av dig. Det är också viktigare än någonsin att veta om medicinerna som du tar.

Drogväxelverkan kan göra din drog mindre effektiv, orsakar oväntade biverkningar eller förhöjning handlingen av en särskild drog. Några drogväxelverkan kan även vara skadliga till dig.

Blandning av två droger tillsammans kunde göra en av drogerna ineffektiv. Kombinationen också kunde förhöjning en drog verkställa och är skadlig. Resultatet kan är milda tecken liksom nausea, magerubbning eller huvudvärk, eller allvarligare tecken liksom ett dramatiskt tappar i blodtryck, ojämn hjärtatakt eller skada till den primära levern- långt som droger passerar till och med människokroppen.

De viktigaste enzymen i levern, som metabolize droger, kallas familjen för cytochromen P450 av enzym. Avbrottet för dessa enzym besegrar droger, när de passerar till och med levern eller den små inälvan.

En drog kan påverka dessa enzym, genom att förhindra dem, som orsakar förminskad aktivitet av enzymet och en för mycket av drogen i förkroppsliga. Eller droger kan ”framkalla” enzymen, som orsakar ökande aktivitet av enzymet och en förminskning av drogen i förkroppsliga.

Det som är van vid är att det enda långt som ska testas för drogväxelverkan var i folk. Nu kan läkemedelsföretag ta fem provrör med femna ha som huvudämne banor för ämnesomsättning och sätter deras narkotika in för att se att huruvida den har metabolized av CYP450. Detta låter för att frambringa en lista av baserade möjlighetväxelverkan på deras rön.

Inte allt, som händer i ett provrör, ska blivet meningsfullt hos människor, though. Resultat från dessa testa-röret studier kan berätta oss huruvida behov att göra vidare att testa i folk som ut finner, om växelverkan är clinically viktig.

Förutom att ha en bra fattningsförmåga av droger och deras verkställer, manipulerar takeläkarbehandlinghistorier, och de konsulterar med andra medlemmar av deras lag för att vägleda dem i danandebeslut om drogväxelverkan. De använder också koncisa drogöversikter och resurser på pharmacological principer.

Vård- professionell använder också ADB-system med förgifta-växelverkan som avskärmer programvara, elektronisk ordinera och annan teknologi. Markera Langdorf, M.D., stolen av avdelningen av den nöd- medicinen på universitetar av Kalifornien, Irvine, något att säga, ”i en upptagen akutmottagning, måste du snabbt att finna ut vad en tålmodig tar och hur de droger kunde påverka varandra med andra behandlingar."

Men det är bra långt -- konsumenter påminner manipulerar av allt som de tar, när de ordineras en ny läkarbehandling. Så en tålmodig styrkanågot att säga: ”Minns nu, I-förmiddagen som tar också födelsekontrollpills. Finns det en riskera av växelverkan med denna nya medicin?"

Några antibiotikummar, liksom rifampin, kan fälla ned effektiviteten av födelsekontrollpills. Sildenafil aktivingrediensen i den erectile dysfunctiondrogen Viagra, bör inte tas med nitrat för hjärtabehandling på grund av det potentiellt för farligt lågt blodtryck.

Förgifta växelverkan med mat, och drycker, till exempel som tar quinoloneantibiotikummar liksom ciprofloxacin med mat och drinkar liksom colas, kaffe och choklad, som innehåller koffein, kan orsaka excitability och nervositet. Det kan finnas en potentiellt dödlig förhöjning i blodtryck, om mat som innehåller tyramine, ätas, när du tar monoamineoxidaseinhibitors, förgiftar att festmoodoordningar.
Det är möjligheten som erhåller det fullt, gynnar av mediciner

Kontra, ha riskerar, även om mediciner kan göra dig känselförnimmelse bättre och hjälpa dig att få brunnen, är det viktigt att veta att alla mediciner, både recept och över - såväl som gynnar.

Gynnar av mediciner är det hjälpsamt verkställer dig får när du använder dem, liksom att fälla ned blodtryck som kurerar infektion eller befriande smärta. Riskerar av mediciner är riskerar att något som var oönskad eller som var oväntad kunde hända till dig, när du använder dem. Riskerar kunde vara mindre allvarlig saker, liksom en uppriven mage eller allvarligare saker, liksom leverskada.

Innan att använda någon medicin--som med många saker att du gör dagligt--du bör funderare till och med gynnar, och riskerar för att göra det bäst primat för dig.

Gynna och riskerar beslut är ibland svår att göra. Det bäst primat beror på ditt särskilda läge. Du måste avgöra riskerar att vad, kan ska du och accepterar för att få gynnar dig önskar.

För att fälla ned riskerar och erhåller det fullt gynnar av mediciner som du behöver samtal för a) med ditt manipulerar, pharmacist eller andra hälsovårdprofessionell; b) vet dina mediciner--recept och över - kontra; c) som läs etiketten och, följer riktningar; D) undviker växelverkan; e) övervakar dina mediciner verkställer--och verkställer av andra produkter som du använder

Du behöver uppehället ett aktuellt, skriftligt listar allra av medicinerna (recept och över - kontra) och dietary tillägg, inklusive vitaminer och herbals, som du använder--även de som du använder endast tillfälligt.

Du måste alltid att berätta ditt manipulerar, om du är, eller styrkan blir gravid, eller om du vårdar en behandla som ett barn. Fråga alltid ifrågasätter om några bekymmer eller tankar som du kan ha.

Du måste att veta vad för att göra, om du erfar biverkningar, och när att meddela ditt manipulera och vet när du bör märka en förbättring och när att anmäla tillbaka.
Pharmacy today. Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet.
Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Information på denna namngav rengöringsduksida Medicin för viktig sakstundköp direktanslutet och släkt till Online pharmacy, Pharmacy today ges för informativt ämnar endast och är inte en ersättning för yrkesmässig medicinsk rådgivning. Du bör inte använda informationen på denna webbplats för diagnostisering, eller behandla en läkarundersökning eller vård- villkora av Online pharmacy eller Pharmacy today. Om du har eller misstänker dig har ett medicinskt problem, kontakta prompt din yrkesmässiga sjukvårdfamiljeförsörjare. Tala till ditt manipulerar, sjuksköterskan eller pharmacisten för efter någon medicinsk diet för att se, om den är kassaskåpet och effektivt för dig.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Pharmacy today section.