by Czech around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by Czech

by German around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by German

by English around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by English

by Spanish around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by Spanish

by French around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by French

by Greek around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by Greek

by Italian around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by Italian

by Dutch around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by Dutch

by Portuguese around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by Portuguese

by Swedish around De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde
by SwedishDe behandeling van tanden en moderne tandheelkunde home page

„Als een patiënt zijn tanden niet kan schoonmaken, kan geen tandarts hen voor hem schoonmaken."

Martin H. Fischer

 

 
De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde

 

 

 Dental care. De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde.

De meeste mensen weten dat de tanden het hardste en sterkste deel van het lichaam zijn. Daar ontmoet ’ s meer dan het oog, niettemin. De tanden zijn eigenlijk een het leven deel van uw lichaam dat bloedvat en zenuwen heeft. Als u gebruikte om uw tanden zoals een boek door zijn dekking te beoordelen, toen u Re ’ binnen voor één grote verrassing. De anatomie van tanden is veel meer ingewikkeld dan u ooit dacht.

Door uw leven beëindigt u omhoog het hebben van 2 volledig verschillende reeksen tanden. De aanvankelijke reeks is de melktanden (vergankelijke tanden) die uiteindelijk uitvallen. Zij zijn witter, zachter, en minder stevig dan volwassen tanden. Vandaar, neigen zij uitgeput te raken veel sneller dan permanente tanden, maar zij vallen ook uit om ruimte voor hen te maken. Ervoor zorgend dat daar is ’ s genoeg ruimte in de vacature die door een verloren melktand wordt veroorzaakt belangrijk voor gezonde volwassen tanden.

De nieuwe ontwikkelingen omvatten de inplanting van kunsttanden of bindende posten in de gommen of jawbone; antibiotische vezel voor periodontal ziekte; de chirurgie van het wortelkanaal, een procedure die pijn terwijl het toelaten van tanden om op zijn plaats te blijven verbetert; en bijna pijnloze lasers aan reparatie tandholten die, gewoonlijk lokale anesthesie onnodig maken.

Voor individuen die hebben afgebroken, gebarsten of onregelmatig gevormde tanden, het tand kunnen de contouren aangeven van en het een nieuwe vorm geven enkel het kaartje voor een mooiere glimlach zijn.

De tand het de contouren aangeven van procedure kan zelfs een substituut voor steunen zijn in bepaalde omstandigheden. Het is ook een procedure van subtiele veranderingen. Een paar millimeter vermindering en een paar millimeter van tand-gekleurd laminaat kunnen tot een mooie glimlach leiden wanneer uitgevoerd door een kosmetische tandarts, zonder ongemak aan u. De tand, of het tand de contouren aangeven die, worden algemeen gebruikt om de lengte, de vorm of de positie van uw tanden te veranderen een nieuwe vorm geven.

U misschien kandidaat voor en tand die de contouren aangeeft van een nieuwe vorm geeft, als u uw tanden minder overvol wilt lijken, hebt spaanders en breuken niet, overlappingen of om te zijn zonder kuilen verminderd of de groeven in het email, zouden deze procedure met uw kosmetische tandarts moeten worden besproken.

Aangezien wij verouderen, vinden velen van ons zich met tanden die niet meer structureel correct zijn. De kanalen van de wortel, de verloren vullingen, het bederf onder het vullen, de scherf en het barsten van het email zijn alle dingen die tot grote schaaltekorten in de oppervlakte van een tand kunnen leiden. Wanneer de volledige oppervlakte van de tand een probleem is, maar het wortelsysteem is intact, zou een kroon kunnen zijn enkel wat de tandartsorden.

Uw kosmetische tandarts zal een indruk van de tand maken en een tandlaboratorium zal tot de kroon leiden. U zult typisch het bureau met een tijdelijke kroon aan slijtage verlaten terwijl de permanente kroon wordt gemaakt - dit vergt ongeveer twee weken. De permanente kroon wordt dan gecementeerd op uw tand. Typisch, slechts twee bezoeken worden vereist voor dit deel van de procedure. Vaak, kan een inleidende restauratie van uw tand worden vereist alvorens een kroon kan worden geplaatst. Om uw tand te stabiliseren, moet het vullen eerst op zijn plaats voorafgaand aan het plaatsen van een kroon worden gezet toe te schrijven aan het verlies van originele tandstructuur. De tand bekroont gewoonlijk het laatst tien tot vijftien jaar.

Er zijn fundamenteel drie types van kronen, die gemaakt van gouden, ceramische kronen en ceramisch-gefineerde gouden kronen. De gouden en metaal-ceramische kronen zijn uiterst duurzaam en in kiezen normaal gebruikt, waar de krachten van het kauwen en het malen het meest overwegend zijn. De ceramische kronen worden gebruikt hoofdzakelijk voor voortanden, aangezien zij op de natuurlijke tandkleur kunnen het best lijken.

Het plakken is het samengestelde hars vullen geplaatst in de achtertanden evenals de voortanden. De samenstellingen zijn de oplossing want het herstellen tanden, het maken van kosmetische verbeteringen en zelfs het veranderen van de kleur van uw tanden of het een nieuwe vorm geven van tanden rotte. Het plakken zal om het even welke vlekken verlichten u minder belangrijke hiaten omhoog hebben, kunt sluiten en kunt worden gebruikt om bochtige tanden te verbeteren.

Fundamenteel, zal het plakken om het even welke natuurlijke gebreken toepassend een dunne deklaag van een plastic materiaal op de vooroppervlakte van uw tanden behandelen. Na dit, zal uw kosmetische tandarts een materiaal plakkend en sculpt, kleur toepassen en zal het vormen om een aangenaam resultaat op te leveren. Een licht met hoge intensiteit verhardt dan het plastiek, en de oppervlakte is fijn opgepoetst.

De hars komt in vele schaduwen zodat wij het aan uw natuurlijke tanden kunnen aanpassen. wegens de lagen in kwestie, zal deze procedure lichtjes langer dan traditionele zilveren vullingen duren omdat de veelvoudige lagen van het materiaal plakkend worden toegepast. Typisch vergt het plakken een uur aan twee uren afhankelijk van uw bijzonder geval.

Het rechtmaken van tanden wordt verwezenlijkt met een aantal verschillende procedures en op kinderen en adolescenten gewoonlijk gedaan wanneer hun permanente tanden beginnen binnen groeiend. De bochtige tanden, overvolle tanden, en zelfs overbites en underbites kunnen met diverse tanden worden behandeld rechtmakend technieken. Terwijl beschouwd als een kosmetische procedure, vereisen sommige mensen tanden rechtmakend opdat hun tanden worden gericht zodanig dat kauwen mogelijk is. Strenge overbites en underbites kunnen in ernstige gevolgen in tijd resulteren, en zelfs kunnen de overdreven overvolle tanden gezondheidsproblemen voor de mond betekenen.

Invisalign is één van de nieuwste methodes van tanden het rechtmaken en is uiterst populair met volwassenen. Het bestaan uit een duidelijke vorm die onzichtbare wanneer bijna versleten, Invisalign gebruikt een reeks vormen is die geleidelijk aan de tanden in de gewenste vorm duwen. Invisalign kost niet beduidend meer dan standaard orthodontische steunen, maar kan een overbite verbeteren niet of underbite en is slechts een goede keus voor het minder belangrijke rechtmaken. Invisalign is niet efficiënt op belangrijke problemen, die standaardsteunen kunnen vereisen.

U misschien kandidaat voor tandbruggen, als u ontbrekende tanden hebt en goede mondelinge hygiënepraktijken hebt, zou u deze procedure met uw kosmetische tandarts moeten bespreken. Als de ruimten ongevuld worden verlaten, kunnen zij de omringende tanden veroorzaken om uit positie af te drijven. Bovendien, kunnen de ruimten van ontbrekende tanden uw andere tanden en uw gommen veel vatbaarder veroorzaken om voor tandbederf en gomziekte te worden.

Als u zal een ruimte van een ontbrekende tand, een brug naar maat gemaakt zijn om de ruimte met een valse tand in te vullen. De valse tand wordt vastgemaakt door de brug aan de twee andere tanden rond de ruimte - samen overbruggend hen.

De tandarts zal dan een indruk maken, die als het model zal dienen waarvan de brug, de valse tand en de kronen door een tandlaboratorium zullen worden gemaakt. Een tijdelijke brug zal voor u aan slijtage worden geplaatst terwijl uw brug tot uw volgende bezoek wordt gemaakt. Deze tijdelijke brug zal dienen om uw tanden en gommen te beschermen.

Er zijn vele verschillende oorzaken die tot bevlekte of verkleurde tanden leiden. Een aantal van de gemeenschappelijkste oorzaken zijn dagelijkse voedsel en dranken– koffie, thee, soda, en de rode wijn allen heeft een het bevlekken effect op tandemail. Het roken zal ook tanden verdonkeren. Sommige medicijnen, indien genomen tijdens vroege kinderjaren, kunnen in tanden resulteren die verkleurd zijn.

Het eenvoudigste type van tanden het witten is het gebruik van producten dat van de drogisterij kan worden opgenomen. Deze producten, die een zeer milde blekenoplossing gebruiken, vereisen gewoonlijk uitgebreid gebruik over een periode van verscheidene weken. Zij kunnen worden geborsteld, in one-size-fits-all dienbladen worden gedrukt, als stroken worden toegepast, of samen met normale tandpasta en mondspoeling worden gebruikt. Terwijl deze producten zeer populair zijn, hun maakt mildness hen minder efficiënt.

De tandartsen kunnen het dramatischere tanden witten verstrekken. Sommige patiënten opteren voor een netto uitrusting die resultaten in een paar dagen oplevert, terwijl anderen een procedure van één uur dat gebruiks geavanceerde technologieën verkiezen om tanden onmiddellijk te bleken verscheidene schaduwenaansteker. De netto uitrustingen impliceren gewoonlijk douane-geschikte dienbladen met een wittend gel van carbamide peroxyde, dat voor verscheidene uren in een tijd meer dan één of ander aantal weken moet worden gedragen zoals die door de tandarts wordt bepaald. Deze uitrustingen zijn gewoonlijk minder duur dan het één-bezoek wittend procedures.

De milde bijwerkingen moeten met om het even welke tanden worden verwacht die procedure witten, en kunnen zich van licht ongemak aan gevoeligheid aan heet en koud uitstrekken. Terwijl de ernstige bijwerkingen uiterst zeldzaam zijn, zouden om het even welke uitgebreide sensaties van pijn onmiddellijk aan een tandarts moeten worden gemeld. De irritatie aan de gommen en de mondweefsels ook worden gemeld moeten zou worden gelet op voor en als blijvend.

De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde. Dental care.


Termen het verklaren

Gebitten


Tand implants


Tand vullingen


Vernisje


Anesthesie


Brug


De stomatologie


Porselein


Tand bleken


Tand holten


Tand kroon


Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Dental care genoemd De behandeling van tanden en moderne tandheelkunde is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Dental care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Dental care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Dental care section.