by Czech around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by Czech

by German around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by German

by English around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by English

by Spanish around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by Spanish

by French around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by French

by Greek around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by Greek

by Italian around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by Italian

by Dutch around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by Dutch

by Portuguese around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by Portuguese

by Swedish around Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων
by SwedishΣύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων home page

 

 

 
Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων

 

 

 Skin care. Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων.

Στο zootomy και τη δερματολογία, το δέρμα είναι ένα όργανο του δερματικού συστήματος που αποτελείται από ένα στρώμα των ιστών που προστατεύουν τους ελλοχεύοντες μυς και τα όργανα. Σαν διεπαφή με τα περίχωρα, διαδραματίζει το σημαντικότερο ρόλο στην προστασία από τα παθογόνα. Οι άλλες κύριες λειτουργίες της είναι μόνωση και κανονισμός θερμοκρασίας, αίσθηση και βιταμίνη d και σύνθεση Β.

Το δέρμα είναι συχνά γνωστό ως «μεγαλύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα». Αυτό ισχύει για την εξωτερική επιφάνεια, δεδομένου ότι καλύπτει το σώμα, που εμφανίζεται να έχει τη μεγαλύτερη περιοχή επιφάνειας όλων των οργάνων. Επιπλέον, ισχύει για το βάρος, καθώς ζυγίζει περισσότερο από οποιοδήποτε ενιαίο εσωτερικό όργανο, που αποτελεί περίπου 15 τοις εκατό του βάρους σωμάτων. Για το μέσο ενήλικο άνθρωπο, το δέρμα έχει μια περιοχή επιφάνειας μεταξύ 1.5-2.0 τετραγωνικά μέτρα, το μεγαλύτερο μέρος του είναι μεταξύ 2-3 χιλ. παχιού. Η μέση τετραγωνική ίντσα του δέρματος κρατά 650 αδένες ιδρώτα, 20 σκάφη αίματος, 1000 melanocytes, και περισσότερες από χίλιες καταλήξεις νεύρων.

Dermis μπορεί να χωριστεί στα papillary και reticular στρώματα. Το papillary στρώμα είναι πιο ακραίο και επεκτείνεται dermis να το παρέχει τα σκάφη. Αποτελείται από τις αόριστα τακτοποιημένες ίνες. Οι Papillary κορυφογραμμές αποτελούν τις γραμμές των χεριών. Το reticular στρώμα είναι πυκνότερο και είναι συνεχές με τα hypodermis. Περιέχει τον όγκο των δομών (όπως οι αδένες ιδρώτα). Το reticular στρώμα αποτελείται από τις ακανόνιστα τακτοποιημένες ίνες και αντιστέκεται στο τέντωμα.

Το δέρμα μπορεί να είναι στους παχιούς και λεπτούς τύπους. Το παχύ δέρμα είναι παρόν στα πέλματα των ποδιών και τις παλάμες των χεριών. Έχει ένα μεγαλύτερο corneum στρωμάτων με μια υψηλότερη περιεκτικότητα σε κερατίνες. Το παχύ δέρμα δεν αυξάνεται την τρίχα ο σκοπός του είναι να βοηθήσει να πιάσει. Το λεπτό δέρμα είναι παρόν στον όγκο του σώματος και έχει ένα μικρότερο corneum στρωμάτων και λιγότερες κορυφογραμμές papillae. Έχει την τρίχα και είναι μαλακότερο και ελαστικότερο. Τα χαρακτηριστικά του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της αισθητήριας πυκνότητας νεύρων και του τύπου τρίχας, ποικίλλουν με τη θέση στο σώμα.

Το συνεχώς ξεφλούδισμα από τα νεκρά κύτταρα του μίγματος επιδερμίδων με τις εκκρίσεις του ιδρώτα και των sebaceous αδένων και η σκόνη βρήκε στο δέρμα για να διαμορφωθεί ένα ακάθαρτο στρώμα στην επιφάνειά του. Εάν όχι πλυμένος μακριά το ρύπο και το νεκρό δέρμα ο πηλός αρχίζει να αποσυνθέτει την εκπομπή μιας αποκρουστικής μυρωδιάς.

Το δέρμα υποστηρίζει τα οικοσυστήματα μικροοργανισμών του, συμπεριλαμβανομένων των ζυμών και των βακτηριδίων, οι οποίες δεν μπορούν να αφαιρεθούν από οποιοδήποτε ποσό καθαρισμού. Γενικά αυτοί οι οργανισμοί κρατούν το ένα άλλος στον έλεγχο και είναι μέρος ενός υγιούς δέρματος. Όταν η ισορροπία ενοχλείται, ε.γ., από τα αντιβιοτικά που σκοτώνουν τα βακτηρίδια, μπορεί να υπάρξει overgrowth και μια μόλυνση από τις ζύμες. Το δέρμα είναι συνεχές με την εσωτερική epithelial επένδυση του σώματος στα στόμια, κάθε ένα από τα οποία υποστηρίζει το συμπλήρωμα χλωρίδας του.

Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας. Εάν φροντίσετε το δέρμα σας, το δέρμα σας θα σας φροντίσει! Εάν σας που κολλιέται σε μια αποτελμάτωση φροντίδας δέρματος, ή εάν κοιτάζετε ακριβώς για να μάθετε λίγο περισσότερων για τα βασικά της φροντίδας δέρματος, που διαβάζεται για να μαθευτούν περισσότεροι για αυτό το σημαντικό βήμα στις καθημερινές δραστηριότητές σας.

Δεν είστε ποτέ πάρα πολύ νέοι ή πάρα πολύ παλαιοί για να αρχίσετε το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, η φροντίδα δέρματος και η προστασία πρέπει να είναι ένα ουσιαστικό μέρος της υγείας, της ικανότητας, και του καθεστώτος ομορφιάς σας.

Το πρώτο βήμα στη φροντίδα του δέρματός σας αποτρέπει τη ζημία. Ο ήλιος, ο αέρας, οι ρύποι, και απλά η γήρανση μπορούν να υποβιβάσουν τον όρο του δέρματός σας. Οι κοινές καταγγελίες περιλαμβάνουν το ξηρές και itchy δέρμα, τις ρυτίδες, να κρεμήσουν, τις αλλαγές χρώματος, και τα σημεία ηλικίας. Υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να λάβετε για να κρατήσετε εσείς ξεφλουδίζετε το κοίταγμα και το αίσθημα του καλύτερού της.

Το ξηρό δέρμα είναι πολύ κοινό, ειδικά με την ηλικία. Το παλαιότερο δέρμα έχει λιγότερους να ιδρώσουν και τους αδένες πετρελαίου από το νεώτερο δέρμα. Το ξηρό δέρμα μπορεί να προκληθεί από τα συχνά λουτρά, ορισμένα καλλυντικά ή φάρμακα. Αλλά οποιοσδήποτε η αιτία, υπάρχουν τρόποι να ανακουφιστεί το itchiness που συνδέεται με την. Αποφύγετε τα σκληρά σαπούνια κατά τη λούσιμο, και εάν είναι δυνατόν, ελαττώστε τον αριθμό λουτρών ή ντους κάθε εβδομάδα. Ένα λουτρό σφουγγαριών με το θερμό ύδωρ μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει και να αναβιώσει το δέρμα χωρίς γδύσιμο του δέρματος των πολύτιμων moisturizers του.

Όταν χρησιμοποιείτε το σαπούνι, προσπαθήστε ένα φυσικό πολύ ήπιο σαπούνι που δεν περιέχει οποιαδήποτε χρωστικές ουσίες, parabens ή αρώματα. Εξακολουθήστε το λουτρό με ένα ενυδατικό λοσιόν, που επικεντρώνεται στις ξηρές περιοχές προβλήματος. Ένα αγαθό όλο το φυσικό moisturizer είναι ένα από τα θεμέλια για μια υγιή θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος. Συνεχίστε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας για να κρατήσει το δέρμα υγιές. Τα χέρια και το πρόσωπό σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα για να βλάψουν καθημερινά, και μπορεί να πρέπει να ενυδατωστούν αρκετές φορές.

Μια ρουτίνα φροντίδας δέρματος δεν ειναι απαραίτητο να είναι επιμελημένη προκειμένου να είναι αποτελεσματική. Αλλά πρέπει να αναπτύξετε την κάποια ρουτίνα φροντίδας δέρματος βασισμένη στον τύπο δερμάτων σας, καθημερινές δραστηριότητες, και οι θρεπτικές ανάγκες έτσι ώστε μπορείτε να είστε βέβαιοι εσείς παίρνουν την πολύ καλύτερη προσοχή του δέρματός σας. Μετά από μια καθημερινή φροντίδα δέρματος το καθεστώς θα επιτρέψει επίσης σε σας για να αξιολογήσει περισσότερο το δέρμα σας για τις ανωμαλίες.

Οι εμπειρογνώμονες λένε ότι το ποσό ρυτίδων που ένα πρόσωπο θα αναπτύξει μέσω των ετών εξαρτάται επίσης από το γενετικό τύπο επάνω αυτού του ατόμου. Εντούτοις, το κάπνισμα, η έκθεση ήλιων, το ξηρό δέρμα, και οι επαναλαμβανόμενες του προσώπου εκφράσεις και οι ιδιομορφίες όπως το συνοφρύωμα, μπορούν όλες να ενισχύσουν τη δημιουργία των ρυτίδων που μπορεί ή δεν να είναι μόνιμα παρούσα.

Για τους ανθρώπους που επιδιώκουν τις λύσεις στην αυστηρή ζημία που έχει γίνει ήδη στο δέρμα, υπάρχει διαθέσιμη έκταση διάφορος επεξεργασιών από τις χημικές φλούδες και dermabrasion στις πιό πρόσφατες και προηγμένος τεχνολογικά, αυτοματοποιημένος να ξαναέρθει στην επιφάνεια λέιζερ. Εντούτοις, πολλοί άνθρωποι που ψάχνουν την επισκευή δερμάτων είναι διστακτικοί να δοκιμάσουν τις φλούδες χημικών ουσιών ή λέιζερ λόγω της επίπονης διαδικασίας και της μεγάλης περιόδου ανάκτησης που πρέπει να υποβληθούν. Τα αποτελέσματα αυτών των διαδικασιών εντούτοις, είναι φανταστικά.

Το σημαντικό πράγμα για να θυμηθεί κατά αναζητώντας την επεξεργασία για τις ρυτίδες σας είναι να είσαι γνωστός πρώτα πώς το σώμα σας μπορεί ενδεχομένως να αντιδράσει στην επεξεργασία. Ελάτε σε επαφή με έναν γιατρό δερμάτων για τα πράγματα ότι δεν είστε βέβαιοι για, αλλά συλλογίζεται στη δοκιμή.

Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων. Skin care.


Ερμηνεία όρων

Dermis


Hypodermis


Ακμή


βακτηρίδια


επιδερμίδα


σπυράκια


υπεριώδης ακτινοβολία


Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Skin care ονομασμένος Σύγχρονες λύσεις γήρανσης δερμάτων είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Skin care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Skin care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Skin care section.