by Czech around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by Czech

by German around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by German

by English around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by English

by Spanish around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by Spanish

by French around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by French

by Greek around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by Greek

by Italian around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by Italian

by Dutch around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by Dutch

by Portuguese around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by Portuguese

by Swedish around Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο
by SwedishΣυμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο home page

Το άτομο που δεν κάνει κανένα λάθος δεν κάνει συνήθως τίποτα.

Edward Phelps

 

 
Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο

 

 

 Online pharmacy. Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο.

Πληροφορίες υγείας για το διαδίκτυο

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε και ψωνίζουμε. Η αύξηση του Διαδικτύου το έχει καταστήσει πιθανό να συγκρίνει τις τιμές και να αγοράσει τα προϊόντα χωρίς πάντα να αφήσει το σπίτι. Αλλά όταν να αγοράσει την ιατρική on-line, είναι σημαντικό να είναι πολύ προσεκτικό. Μερικοί ιστοχώροι πωλούν την ιατρική που μπορεί να μην είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσει και θα μπορούσε να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Τα φάρμακα που πώλησαν on-line μπορούν να είναι πλαστά (πλαστογραφία ή «copycat» φάρμακα) μπορέστε να είστε πάρα πολύ ισχυρός ή πάρα πολύ αδύνατος, ή να έχετε τα επικίνδυνα συστατικά, ή έχει λήξει (είναι ξεπερασμένος), ή δεν έχει εγκριθεί ή έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τα μη-ασφαλή πρότυπα, ή μη ασφαλής να χρησιμοποιήσει με άλλα ιατρική ή προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Σιγουρευτείτε ότι η περιοχή απαιτεί μια συνταγή και έχει έναν φαρμακοποιό διαθέσιμο για τις ερωτήσεις.

Η αγορά της ιατρικής σας μπορεί on-line να είναι εύκολη. Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι το κάνετε ακίνδυνα.
Τα οφέλη και οι κίνδυνοι φαρμάκων

Παραδείγματος χάριν, κάθε φορά που παίρνετε σε ένα αυτοκίνητο, υπάρχουν κίνδυνοι---η δυνατότητα ότι τα ανεπιθύμητα ή απροσδόκητα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν. Θα μπορούσατε να έχετε ένα ατύχημα, προκαλώντας τη δαπανηρή ζημία στο αυτοκίνητό σας, ή τον τραυματισμό σε σας ή αγαπημένος. Αλλά υπάρχουν επίσης οφέλη στην οδήγηση σε ένα αυτοκίνητο: μπορείτε να ταξιδεψετε μακρύτερα και γρηγορότερα από περπατώντας, να φέρετε κατ' οίκον περισσότερα παντοπωλεία από το κατάστημα, και το ταξίδι στον κρύο ή υγρό καιρό στη μεγαλύτερη άνεση.

Το ίδιο πράγμα είναι αληθινό πρίν χρησιμοποιεί οποιαδήποτε ιατρική. Κάθε επιλογή για να πάρει μια ιατρική περιλαμβάνει τη σκέψη μέσω των χρήσιμων αποτελεσμάτων καθώς επίσης και των πιθανών ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων.

Παραδείγματος χάριν, εάν αντιμετωπίζοντας μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια, δύναμη επιλέγετε να δεχτείτε περισσότερο κίνδυνο με την ελπίδα να πάρετε τα οφέλη μιας θεραπείας ή της διαβίωσης μια μακρύτερη ζωή. Αφ' ενός, εάν αντιμετωπίζετε μια δευτερεύουσα ασθένεια, δύναμη αποφασίζετε ότι θέλετε να διατρέξετε πολύ λίγο κίνδυνο.

Για να χαμηλώσετε τους κινδύνους και να λάβετε τα πλήρη οφέλη των φαρμάκων χρειάζεστε τη συζήτηση α) με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης β) ξέρτε τα φάρμακά σας--συνταγή και εξωχρηματιστηριακός γ) διαβάστε την ετικέτα και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις δ) αποφύγετε τις αλληλεπιδράσεις ε) ελέγξτε τα αποτελέσματα των φαρμάκων σας--και τα αποτελέσματα άλλων προϊόντων που χρησιμοποιείτε

Σημαντικός: τον εξετάστε λεπτομερώς και εργαστείτε μαζί με το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης για να διαχειριστείτε καλύτερα τα οφέλη και τους κινδύνους φαρμάκων σας.

Τα σημαντικά πράγματα είναι λένε στο γιατρό σας για οποιεσδήποτε αλλεργίες ή ευαισθησίες που μπορείτε να έχετε. Πέστε για τίποτα που θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στη δυνατότητά σας να πάρετε τα φάρμακα, όπως η δυσκολία που καταπίνει ή που θυμάται να τους πάρει.

Πρέπει πάντα να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε ή η δύναμη γίνεται έγκυος, ή εάν περιποιείστε ένα μωρό. Πάντα υποβάλτε τις ερωτήσεις για οποιεσδήποτε ανησυχίες ή σκέψεις που μπορείτε να έχετε.

Διαβάστε και ακολουθήστε τις κατευθύνσεις στην ετικέτα και τις κατευθύνσεις από το γιατρό σας, το φαρμακοποιό, ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης. Εάν σταματάτε την ιατρική ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε την ιατρική διαφορετικά από κατευθυνμένη, συσκεφτείτε με τον επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψής σας.

Πρίν αρχίζει οποιοδήποτε νέα ιατρική ή διαιτητικό συμπλήρωμα (συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών ή των βοτανικών συμπληρωμάτων), ρωτήστε το γιατρό σας πάλι εάν υπάρχουν πιθανές αλληλεπιδράσεις με αυτό που χρησιμοποιείτε αυτήν την περίοδο.
Προφυλάξεις για την εξωχρηματιστηριακή ιατρική

Υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες σήμερα από πάντα πριν για να μάθουν για την υγεία σας και για να πάρουν την καλύτερη προσοχή σας. Είναι επίσης σημαντικότερο από πάντα για να ξέρει ότι για τα φάρμακα παίρνετε.

Η μίξη δύο φαρμάκων θα μπορούσε μαζί να καταστήσει ένα από τα φάρμακα ατελέσφορο. Ο συνδυασμός θα μπορούσε επίσης να αυξήσει μια επίδραση του φαρμάκου, και να είναι επιβλαβής. Η δύναμη αποτελέσματος είναι ήπια συμπτώματα όπως η ναυτία, το στομάχι που ανατρέπονται, ή ο πονοκέφαλος, ή τα σοβαρότερα συμπτώματα όπως μια δραματική πτώση στην πίεση αίματος, ανώμαλη καρδιά κτυπούν, ή ζημία στο συκώτι-αρχικό τρόπο που τα φάρμακα περνούν μέσω του ανθρώπινου σώματος.

Ένα φάρμακο μπορεί να έχει επιπτώσεις σε αυτά τα ένζυμα με την παρεμπόδιση τους, η οποία προκαλεί τη μειωμένη δραστηριότητα του ενζύμου και μια συγκέντρωση του φαρμάκου στο σώμα. Ή τα φάρμακα μπορούν «να προκαλέσουν» τα ένζυμα, το οποίο προκαλεί την αυξανόμενη δραστηριότητα του ενζύμου και μια μείωση του φαρμάκου του σώματος.

Ήταν ότι ο μόνος τρόπος να εξετάσει για τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων ήταν στους ανθρώπους. Τώρα οι επιχειρήσεις φαρμάκων μπορούν να πάρουν πέντε σωλήνες δοκιμής με τις πέντε σημαντικές διαβάσεις για το μεταβολισμό και να υποβάλουν τα φάρμακά τους που βλέπουνε εάν έχει μεταβολίσει από CYP450. Αυτό επιτρέπει να παραγάγει έναν κατάλογο πιθανών αλληλεπιδράσεων βασισμένων στα συμπεράσματά τους.

Όχι όλα που συμβαίνουν σε έναν σωλήνα δοκιμής θα γίνουν σημαντικά στους ανθρώπους, εν τούτοις. Τα αποτελέσματα από αυτές τις μελέτες δοκιμή-σωλήνων μπορούν να μας πουν εάν ανάγκη να κάνει περαιτέρω να εξετάσει στους ανθρώπους για να ανακαλύψουν εάν μια αλληλεπίδραση είναι κλινικά σημαντική.

Οι ερευνητές λένε ότι υπάρχουν διάφορες σημαντικές μεταβλητές που έχουν επιπτώσεις στις μεμονωμένες διαφορές στο πώς τα φάρμακα μεταβολίζονται, συμπεριλαμβανομένης της φυλής, του φύλου, της ηλικίας, και των συνθηκών υγιεινής. Παραδείγματος χάριν, οι άνθρωποι με το νεφρό ή την ασθένεια ήπαρ δεν αποβάλλουν τα φάρμακα από το σύστημά τους καθώς επίσης και τους ανθρώπους που είναι υγιή. Τα πολύ μικρά παιδιά και οι ηλικιωμένοι έχουν τον πιό αργό μεταβολισμό φαρμάκων από άλλοι, και οι γυναίκες μπορούν να μεταβολίσουν τα φάρμακα διαφορετικά από τους άνδρες σε μερικές περιπτώσεις.

Μερικά αντιβιοτικά, όπως το rifampin, μπορούν να χαμηλώσουν την αποτελεσματικότητα των χαπιών ελέγχου γέννησης. Το Sildenafil, το ενεργό συστατικό στο στυτικό φάρμακο Viagra δυσλειτουργίας, δεν πρέπει να ληφθεί με τα νιτρικά άλατα για την επεξεργασία καρδιών λόγω της δυνατότητας για την επικίνδυνα χαμηλή πίεση αίματος.

Οι αλληλεπιδράσεις φαρμάκων με τα τρόφιμα και τα ποτά, παραδείγματος χάριν, που παίρνουν τα αντιβιοτικά quinolone όπως το ciprofloxacin με τα τρόφιμα και τα ποτά όπως τα colas, ο καφές, και η σοκολάτα που περιέχουν την καφεΐνη μπορούν να προκαλέσουν την αψηθυμία και τη νευρικότητα. Μπορεί να υπάρξει μια ενδεχομένως μοιραία αύξηση στην πίεση αίματος εάν την τα τρόφιμα που περιέχουν tyramine τρώγονται κατά λήψη των ανασταλτικών παραγόντων οξειδάσεων μονοαμίνης, φάρμακα που μεταχειρίζονται τις αναταραχές διάθεσης.

Τα παραδείγματα των τροφίμων με tyramine είναι σάλτσα τυριών και σόγιας. Ο χυμός γκρέιπφρουτ δεν πρέπει να ληφθεί με ορισμένο πίεση-χαμηλώνοντας φάρμακα ή cyclosporine αίματος για την πρόληψη της απόρριψης μεταμόσχευσης οργάνων. Το οινόπνευμα δεν πρέπει να ληφθεί με relievers πόνου όπως Tylenol () ή ibuprofen λόγω του αυξανόμενου κινδύνου της ζημίας συκωτιού ή αιμορραγίας στομαχιών.
Pharmacy today. Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο.
Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Πληροφορίες για αυτή η ιστοσελίδας που ονομάζεται Συμβουλεύει για την αγορά του φαρμάκου για το διαδίκτυο και σχετικός με Online pharmacy, Pharmacy today παρέχεται για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν είναι υποκατάστατο των επαγγελματικών ιατρικών συμβουλών. Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο για τη διάγνωση ή τη μεταχείρηση μιας ιατρικής ή συνθήκης υγιεινής Online pharmacy ή Pharmacy today. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε έχετε ένα ιατρικό πρόβλημα, αμέσως επαφή ο επαγγελματικός προμηθευτής υγειονομικής περίθαλψής σας. Συζήτηση στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Pharmacy today section.