by Czech around Waarom verliest u uw haar?
by Czech

by German around Waarom verliest u uw haar?
by German

by English around Waarom verliest u uw haar?
by English

by Spanish around Waarom verliest u uw haar?
by Spanish

by French around Waarom verliest u uw haar?
by French

by Greek around Waarom verliest u uw haar?
by Greek

by Italian around Waarom verliest u uw haar?
by Italian

by Dutch around Waarom verliest u uw haar?
by Dutch

by Portuguese around Waarom verliest u uw haar?
by Portuguese

by Swedish around Waarom verliest u uw haar?
by SwedishWaarom verliest u uw haar? home page

 

 

 
Waarom verliest u uw haar?

 

 

 Hair care. Waarom verliest u uw haar?.

Leer haarverlies

De gezonde voorwaarde van het haar hangt, in belangrijke mate, van de opname van voldoende hoeveelheden essentiële voedingsmiddelen in het dagelijkse dieet af. Het haar wordt gemaakt van keratine, een proteïne, die omhoog de spijkers en de buitenlaag van onze huid ook maakt.

Een andere factor die is verbonden met haarverlies is de hoeveelheid vetafscheiding in scalp. De vetafscheiding bevat een hoge hoeveelheid DHT, en belemmert poriën in scalp, allebei waarvan de ondervoeding van de haarwortel veroorzaken. De hoeveelheid vetafscheiding in het balding van haar is verwant met de hoeveelheid olie in het haar. Ondertussen zijn de meeste artsen het ermee eens dat het frequente shampooing in de gevallen van het haarverlies met olieachtige scalps wordt geadviseerd.

Er zijn vele chirurgische procedures die zullen helpen om het haar te herstellen van het vallen. De chirurgische restauratie is de enige permanente oplossing aan kaalheid. Het impliceert een reeks verrichtingen die stoppen van scalp uit de kanten en de rug van uw hoofd, waar het haar dicht groeit, halen en hen op bovenkant en vooraan inplanteren, waar u kaal gaat.

Voor mensen, is het haarverlies mannelijke patroonkaalheid. Ja, zijn er andere soorten haarverlies, met inbegrip van zeldzame voorwaarden zoals alopecia totalis en alopecia universalis, waar volledige scalp en het volledige lichaam, respectievelijk, volledig kale toe te schrijven aan een virale voorwaarde worden die onomkeerbaar is. Er is ook flardkaalheid, waarin het haar in flarden van scalp uitvalt. Dit wordt veroorzaakt door spanning of slechte voeding of ongunstige scalp voorwaarden. Maar het haar zal gewoonlijk terug groeien zodra de oorzaak is gerectificeerd.

Het vertrouwdste patroon van het haarverlies is waar het haar in het haarscheurtje en de kroon in ruwweg de zelfde tijd begint achteruit te gaan. Het haar in medio-mid-scalp of voorafgaande scalp is vaak laatste om te gaan. Maar ga het zal, uiteindelijk verlatend een mens met de hoef van haar die het veelbetekenende teken van typische mannelijke patroonkaalheid is.

Finasteride (Propecia). Dit voorschriftmedicijn wordt om mannelijk-patroonkaalheid te behandelen genomen dagelijks in pillenvorm. Vele mensen die finasteride nemen ervaren het vertragen van haarverlies, en sommigen kunnen wat nieuwe haargroei tonen. De positieve resultaten kunnen verscheidene maanden vergen. Finasteride werkt door de omzetting van testosteron in dihydrotestosterone (DHT) te remmen, een hormoon dat haarfollikels krimpt en een belangrijke factor in mannelijk haarverlies is. De zeldzame bijwerkingen van finasteride omvatten verminderde geslachtsaandrijving en seksuele functie. Zoals met minoxidil op, houden de voordelen van finasteride als u ophoudt gebruikend het.

Corticosteroids. De injecties van cortisone in scalp kunnen alopecia areata behandelen. De behandeling wordt gewoonlijk maandelijks herhaald. De artsen schrijven corticosteroid soms pillen voor uitgebreid haarverlies toe te schrijven voor aan alopecia areata. De zalven en de room kunnen ook worden gebruikt, maar zij kunnen minder efficiënt zijn dan injecties.
Het haar tipt en adviseert

Het is goed aan shampoo uw haar – die wij minstens drie keer per week hebben geadviseerd. Dit helpt om vuil en opbouw op het haar te verwijderen dat de voorwaarde van uw scalp kan verslechteren. Wanneer het shampooing, is het zeer belangrijk dat u aandacht besteedt aan het reinigen van uw haar, uw scalp en uw haarlijn.

Vele mensen (verkeerd) zullen een handvol van shampoo op hun hoofd laten vallen en zullen het dan weg spoelen. De shampoo moet door elk van uw haar, evenals scalp en het haarscheurtje worden gewerkt.

Het correcte gebruik van veredelingsmiddelen die lichte proteïnen, zoals de gehydroliseerde proteïnen van de menselijk haarkeratine bevatten, kan helpen uw haar versterken. Een goed veredelingsmiddel met deze proteïnen kan de haarschacht gemakkelijk doordringen om voedingsmiddelen bij te vullen. Deze proteïnen kunnen gespleten einden ook herstellen. De gespleten einden ontwikkelen zich nadat van de beschermende opperhuid vanaf het eind van haarvezels als resultaat van ruwe chemische producten of zelfs het krachtige borstelen is ontdaan.
Normaal haar

Het haar is samengesteld uit Keratine, een speciale proteïne die ook onze vingernagels en teennagels de spijkers produceert en de beschermende buitenlaag van onze huid vormt. Elke bundel van haar bestaat uit drie concentrische lagen, de opperhuid, de schors en het merg.

De diepste laag van haar wordt genoemd het merg en wijst op lichtgevend haar de diverse kleurentonen het heeft. Dat is waarom de haarkleur in zonlicht een verschillend kijkt dan het in de schaduw doet.

De gemiddelde Kaukasische persoon heeft 5 miljoen haren waarvan 100.000 - 150.000 op het hoofd zijn. Blondes niet alleen heeft meer pret, hebben zij ook meer haar, hebben ongeveer 140.000 meer dan gemiddeld, Brunettes lichtjes hoger dan gemiddeld haar over 105.000 haren, en redheads hebben minder dan een weinig gemiddelde ongeveer 90.000 haren.
Waarom verliest u uw haar?. Hair care.


Het verklaren van de definitie

Alopecia Areata


De overplanting van het haar


Het verlies van het haar


Proteïne


Ringworm


Schildklier


Alopecia


Biotine


Enten


Follikels


Hormoon


Kaalheid


Scalp


Spanning


Testosteron


Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Hair care genoemd Waarom verliest u uw haar? is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Hair care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Hair care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Hair care section.