by Czech around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by Czech

by German around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by German

by English around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by English

by Spanish around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by Spanish

by French around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by French

by Greek around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by Greek

by Italian around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by Italian

by Dutch around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by Dutch

by Portuguese around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by Portuguese

by Swedish around Adviseert voor het kopen van drug op internet
by SwedishAdviseert voor het kopen van drug op internet home page

Niemand kan u wijzer advies geven dan zelf.

Cicero'n

 

 
Adviseert voor het kopen van drug op internet

 

 

 Online pharmacy. Adviseert voor het kopen van drug op internet.

Miljoenen consumenten gebruiken Internet om gezondheidsinformatie te krijgen. En duizenden websites bieden gezondheidsinformatie aan. Sommige van die plaatsen zijn betrouwbaar en bijgewerkt; wat zijn niet. Hoe kunt u de goeden van slecht vertellen?

Eerst, is het belangrijk de bron van informatie zorgvuldig om te overwegen en dan de informatie te bespreken u met uw gezondheidszorgberoeps vindt. Deze vragen en antwoorden kunnen u helpen bepalen of zal de gezondheidsinformatie u op Internet vindt of per e-mail van een Website ontvangt waarschijnlijk betrouwbaar zijn.

De geneesmiddelen die online verkochten kunnen vals zijn (vervalsing of „copycat“ geneesmiddelen); kan te sterk of te zwak zijn, of gevaarlijke ingrediënten hebben, of (zijn verouderd) verlopen goedgekeurd, of niet of gecontroleerd veiligheid en doeltreffendheid, kan gebruikend nietveilige normen, of niet brandkast worden gemaakt met andere geneeskunde of producten te gebruiken u gebruikt.

Zorg ervoor de plaats een voorschrift vereist en een apotheker beschikbaar voor vragen heeft.

Er zijn meer kansen vandaag dan ooit voordien om over uw gezondheid te leren en betere zorg van zich te nemen. Het is ook belangrijker dan ooit te weten over de geneesmiddelen u neemt.

Als u verscheidene verschillende geneesmiddelen neemt, meer dan één arts, ziet of bepaalde gezondheidsvoorschriften hebt, moet u en uw artsen bewust zich van alle geneesmiddelen zijn u neemt. Het doen zal dit u helpen om potentiële problemen zoals druginteractie te vermijden.

De interactie van de drug kunnen uw drug minder efficiënt maken, veroorzaken onverwachte bijwerkingen, of verhogen de actie van een bepaalde drug. Sommige druginteractie kunnen zelfs voor u schadelijk zijn.

Lezen van het etiket telkens als u een nonprescription of voorschriftdrug en het vergen van de tijd om over druginteractie gebruikt te leren kan aan uw gezondheid kritiek zijn. U kunt het risico van potentieel schadelijke druginteractie en bijwerkingen met een weinig kennis en gezond verstand verminderen.

Vroeg in de ontwikkeling van een drug, leiden de bedrijven onderzoek om potentiële interactie tussen drugs te ontdekken of te voorspellen. De deskundigen evalueren de drug-interactie studies als deel van de beoordeling van van de veiligheid van een drug.

Wanneer een drug mondeling wordt genomen, reist het gewoonlijk van de maag naar de lever, waar het het metaboliseren-proces kan zijn om chemische producten op te splitsen en te verwijderen uit het lichaam. De enzymen zijn complexe proteïnen die als katalysators in de aanvang van of het versnellen van chemische reacties dienst doen. Zij veroorzaken een specifieke chemische verandering in andere substanties zonder worden veranderd.

Een drug kan deze enzymen beïnvloeden door hen te verbieden, die verminderde activiteit van het enzym en een opbouw van de drug in het lichaam veroorzaakt. Of de drugs kunnen de enzymen „veroorzaken“, wat verhoogde activiteit van het enzym en een vermindering van de drug van het lichaam veroorzaakt.

In de loop van de laatste verscheidene jaren, is er een wezenlijke verhoging van het aantal drug-interactie studies geweest FDA in nieuwe drugtoepassingen ziet. Als de druginteractie genoeg significant zijn, kunnen zij een drug door FDA verhinderen worden goedgekeurd. Als het agentschap bepaalt dat de bekende druginteractie kunnen worden beheerd en dat de voordelen van een drug belangrijker dan de risico's voor de voorgenomen bevolking zijn, zal een drug worden goedgekeurd. De drug-interactie informatie gaat dan in de etikettering van de drug in de secties over „klinische farmacologie,“ „voorzorgsmaatregelen,“ „waarschuwingen,“ „contra-indicaties,“ en „dosering en beleid."

Sommige antibiotica, zoals rifampin, kunnen de doeltreffendheid van geboortenbeperkingspillen verminderen. Sildenafil, het actieve ingrediënt in de erectiele dysfunctiedrug Viagra, zou niet met nitraten voor hartbehandeling wegens het potentieel voor gevaarlijk lage bloeddruk moeten worden genomen.

De interactie van de drug met voedsel en dranken die, bijvoorbeeld, quinoloneantibiotica zoals ciprofloxacin met voedsel en dranken zoals colas, koffie, en chocolade nemen die cafeïne bevatten kunnen prikkelbaarheid en nervositeit veroorzaken. Er kan een potentieel fatale verhoging van bloeddruk zijn als het voedsel dat tyramine bevat wanneer het nemen van monoamine oxydaseinhibitors, drugs wordt gegeten die stemmingswanorde behandelen.

Pharmacy today. Adviseert voor het kopen van drug op internet.
Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Adviseert voor het kopen van drug op internet en verwant met Online pharmacy, Pharmacy today wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Online pharmacy of Pharmacy today. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Pharmacy today section.