by Czech around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by Czech

by German around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by German

by English around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by English

by Spanish around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by Spanish

by French around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by French

by Greek around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by Greek

by Italian around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by Italian

by Dutch around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by Dutch

by Portuguese around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by Portuguese

by Swedish around Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid
by SwedishMirakel hoodia versus zwaarlijvigheid home page

Hoodia, een installatie die de hersenen door de maag volledig te maken bedriegt voelen is, in het dieet van de Bosjesmannen van Zuid-Afrika voor duizenden jaren geweest.

CBS Nieuws, 60 Minuten, die spreken over Hoodia

 

 
Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid

 

 

 Hoodia. Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid.

Hoodia is Succulente botanisch en maakt deel uit van de Soort: Trichocaulon en behoort tot de Naam van de Familie: Asclepiadaceae. Er zijn ongeveer twintig installaties binnen de Hoodia soort familie, echter, Hoodia Gordonii is de unieke installatie die de Zuidafrikaanse Bosjesmannen van San voor generaties hebben gebruikt om lange de jachtexpedities te verdragen.

Hoodia (of Hoodia Gordonii) zijn een Zuidafrikaanse woningsinstallatie die de Bosjesman van San heeft gebruikt helpen lange de jachtexpeditiions voor generaties verdragen. Hoodia Gordonii is eigenlijk succulent niet dat met een cactus moet worden verward. Het behoort in de succulente familie van Asclepiadaceae samen met stapelia, stephanotis en vinca. Er zijn ongeveer 20 soorten in de soort van Asclepiadaceae. Aangezien het groeit vormt het gestamde hoge massa's ongeveer één voet en draagt, bleke purpere saucer-vormige bloemen in schaduwen van rode of purpere bruin.

Hoodia Gordonii is een leafless doornige succulente installatie (niet een cactus) met fleshly vinger-als stammen. De rijen van doornen zijn aanwezig langs de stammen, kleurde het dragende vlees bloemen. Hoodia Gordonii groeit natuurlijk in de ruwe woestijnvoorwaarden van Zuid-Afrika. Nu is Hoodia Gordonii gevonden in de semi-woestijnen van Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië, Angola, de Republiek Zuid-Afrika, en nu gevonden in een andere dorre gebieden van Zuidamerikaanse Naties zoals Spaanse peper, Peru en sommige gebieden van West-China met inbegrip van Gansu, Sichuan en Shanxi.

Voor zover de wetenschappers het weten, zijn er geen negatieve bijwerkingen. Lokaal San, de waarvan voorvaderen de installatie voor duizenden jaren hebben gebruikt, beweert dat er geen negatieve bijwerkingen zijn. Zo kan Hoodia samen met voorschriftmedicijnen worden gebruikt.

Hoodia Gordonii is beroemd voor zijn gevolgen als repressieve eetlust en stemmingsversterker. De uitstekende resultaten zijn gemeld van mensen gebruikend het als deel van een programma van het gewichtsverlies, dat tot vele internationale bedrijven leidt die en Hoodia maken verkopen als „nieuwe pil van het mirakeldieet“.

ow lang duurt Hoodia aan het werk? Binnen één uur na het nemen van 2 capsules, zal Hoodia uw eetlust rond 4-8 uren onderdrukken.

Na jaren van zorgvuldig onderzoek, isoleerden de wetenschappers verscheidene samenstellingen in dit alle-natuurlijke voedsel dat van dramatisch gewichtsverlies, P57 de oorzaak was, die wijd is gemeld, slechts één van verscheidene chemische samenstellingen die in succulente Hoodia worden gevonden geweest. Niet alleen werd het bewezen volledig veilig, bevat het geen bevordert die tot het woelige gevoel kon bijdragen verbonden aan de producten van het gewichtsverlies van het laatste decennium.

Men heeft vastgesteld dat de P57 molecule die in wilde geoogste Hoodia Gordonii wordt gevonden door het effect werkt na te bootsen dat de glucose op zenuwcellen in de hersenen heeft die in feite het lichaam fooling in het denken het volledig is, zelfs wanneer het niet is, waarbij de eetlust in bedwang wordt gehouden.

De onafhankelijke tests die in Leicester, Engeland op zwaarlijvige individuen van alle gangen van het leven worden uitgevoerd hebben bewezen dat over een 15 dagperiode, de voedselopname door 1000 calorieën per dag werd verminderd.

Zuivere 100% Hoodia die direct van Zuid-Afrika wordt ingevoerd is zeer duur en moeilijk om … te verwerven om het even welke producten Hoodia die aan goedkope prijzen worden verkocht niet het echte ding zijn en niet zal werken. Ook, maken de producten Hoodia die grote hoeveelheden zuivere Hoodia in elke pil eisen te bevatten of valse eisen of het product met vullers dramatisch verdund. Het feit is een gemiddelde persoon waarschijnlijk zou worden ziek als zij meer dan 800mgs van echte Hoodia op een gegeven moment verbruikten.

Hoodia Gordonii is een installatie - leafless succulent. Niet een Cactus noch een Kruid. In Zuid-Afrika Hoodia is Gordonii geclassificeerd als een levensmiddel, dat verklaring aan hoe brandkast is het product werkelijk is.

Helemaal over de wereld, proberen de mensen om hoodia te kopen, en er enkel is niet genoeg levering om rond te gaan. De succulente kwekers zijn tenietgedaan. De zaadleveranciers hebben vrijwel geen verlaten inventaris. En aangezien hoodia meer dan zes jaar vergt aan het oogsten van hoogte te kweken, zijn er het gaan blijven een groot hoodiatekort tot minstens 2010, misschien verder.

De pillen van Hoodia zijn mijn het levensspaarder. Ik heb een schildklierprobleem en dit veroorzaakt depressie en gewichtsaanwinst. Deze pillen nemen weg mijn honger zodat kan ik terug in vorm krijgen en zij maken me gelukkige, aardige „bijwerking“; -) Ook neemt mijn Arts hen nu! M S (Duitsland).

Hooray voor Hoodia! Ik verloor 5 pond in elf dagen. Drie familieleden met inbegrip van mij hebben a great deal over Hoodia geleerd. Het blijkt dat de stam van San allen, vooral de voordelen voor mensen niet openbaarde, als u weet wat ik - S. bedoel.A - (DE V.S.)

In de wildernis vergt Hoodia commercieel nu 5-6 jaar om te rijpen maar is gecultiveerde binnen zo klein zoals 2 jaar in duurzame hoeveelheden en wijd gekend voor zijn gevolgen als repressieve eetlust geworden.

Om voor de uitvoer naar de V.S. en alle andere naties verkiesbaar te zijn, moeten de landbouwers Hoodia a. c. verkrijgen.I.T.E.S. certificaat dat op a per uitvoer-verzending basis wordt verstrekt.

De hypothalamus ontvangt signaal als aanwijzing dat genoeg voedsel is verbruikt en dit belemmert beurtelings de eetlust. Dit zuivere organische Hoodia, bevat een mirakelmolecule dat, inderdaad, dwazen de hersenen in het geloven u volledig, zijn en zelfs u van het denken over voedsel tegenhouden.

Hoodia helpt om uw eetlust in bedwang te houden, heeft sommigen gerapporteerd, onderdrukkend eetlust binnen 20-30 minuten na het nemen van Hoodia, kunnen de resultaten variëren. Sommigen kunnen een weinig meer tijd vergen dan dit alvorens zij beginnen de gevolgen als op te merken: Een verminderde rente in voedsel en de vertraging van A op tijd na het eten vóór honger plaatst binnen.

Zuivere Hoodia is 100% Allen Natuurlijk. Hoodia is geen drug. Als u de juiste soort koopt zal het werken. U zult minder eten, zult volledig, niet voelen hongerig zijn zoals vaak, en zult gewicht verliezen. Elk klinisch geval heeft getoond de mensen hun calorieopname door 900 tot 1.100 calorieën hebben kunnen dagelijks verminderen. Dit is genoeg voor de meeste mensen om een pond te verliezen om de drie-vier dagen.

Zo hebt u een levering van hoodia gekocht, en nu wilt u het weten hoe te om het te gebruiken. Om dit te behandelen, is Er ervaring in het gebruiken van hoodia voor gewichtsverlies. De optimale manier vergt hoodiatint elke ochtend en middag. Gemakkelijk genoeg, net?

Om te begrijpen hoe al dit werken, u moeten begrijpen wat de „honger“ werkelijk in de eerste plaats is. De honger is enkel een illusie. Het is een signaal in uw hersenen, een chemisch bericht dat u ertoe beweegt om bepaald gevoel te voelen en, uiteindelijk, op hen te handelen.

Normaal, om uw hypothalamus ertoe te brengen om de hongerschakelaar uit te zetten, zou u een gematigde hoeveelheid voedsel moeten eten. En uw hypothalamus is niet zeer snel op trekt één van beiden: het vergt rond 20 minuten om te berekenen wat u hebt gegeten, en tegen die tijd, hebt u waarschijnlijk nog eens 800 calorieën gegeten. Zo tegen de tijd dat uw hongersignaal uitgezet wordt, hebt u reeds nogmaals overeaten.

Hoodia, echter, bevat een chemisch product dat door uw hypothalamus verbeterd wordt die denkt het glucose is. En aangezien het blijkt, is dit chemisch product 10.000 keer naar verluidt meer machtig dan glucose in het teweegbrengen van de chemische receptoren in uw hypothalamus, en zodat neemt het slechts een uiterst klein beetje van dit chemisch product om de annulering van uw hongersignalen teweeg te brengen.

Eet dit chemisch product, en uw hypothalamus denkt u enkel wolfed onderaan drie platen van voedsel bij het lokale buffet hebt. Uw honger wordt abrupt geannuleerd. U enkel niet voelt hongerig anymore. Al het andere is fijn: er zijn geen bekende bijwerkingen. Maar u voelt niet eenvoudig als het eten. Minstens is dat wat de hoodiabedrijven verklaren u zou moeten ervaren.

Het verbruiken hoodia is verrassend eenvoudig: de plak van een stuk van succulent, pelt van de doornen, en begint enkel op het te kauwen. U zelfs te hoeven niet om het te slikken. De smaak is eerder bitter door palettes van de meeste Amerikanen, maar na verscheidene notulen van het kauwen, bent u reeds begonnen het chemische product te absorberen. Gissing wat? Uw honger verdwijnt met elk voorbijgaand ogenblik.

Weight loss. Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid.
Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Informatie over deze genoemde Web-pagina Mirakel hoodia versus zwaarlijvigheid en verwant met Hoodia, Weight loss wordt verstrekt voor informatiedoeleinden slechts en is geen substituut voor professionele medische raad. U zou niet de informatie moeten gebruiken over deze website voor het diagnostiseren van of het behandelen van medisch of gezondheidsvoorschrift van Hoodia of Weight loss. Als u hebt of verdenkt hebt u een medisch probleem, onmiddellijk contact uw professionele gezondheidszorgleverancier. Bespreking aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Weight loss section.