by Czech around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by Czech

by German around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by German

by English around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by English

by Spanish around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by Spanish

by French around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by French

by Greek around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by Greek

by Italian around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by Italian

by Dutch around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by Dutch

by Portuguese around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by Portuguese

by Swedish around De moderne capaciteiten van de huidzorg
by SwedishDe moderne capaciteiten van de huidzorg home page

De rimpels zouden slechts moeten erop wijzen waar de glimlachen zijn geweest.

Teken Twain

 

 
De moderne capaciteiten van de huidzorg

Skin care. De moderne capaciteiten van de huidzorg.

In zootomy en de dermatologie, is de huid een orgaan van het integumentary systeem dat uit een laag weefsels wordt samengesteld die onderliggende spieren en organen beschermen. Als interface met de omgeving, speelt het de belangrijkste rol in het beschermen tegen ziekteverwekkers. Zijn andere hoofdfuncties zijn isolatie en temperatuurregelgeving, sensatie en vitamine D en de synthese van B.

De huid is vaak genoemd geworden „grootste orgaan in het menselijke lichaam“. Dit is op buitenoppervlakte van toepassing, aangezien het het lichaam omvat, dat de grootste oppervlakte van alle organen schijnt te hebben. Voorts is het op gewicht van toepassing, aangezien het meer dan om het even welk enig intern orgaan weegt, dat van ongeveer 15 percent van lichaamsgewicht rekenschap geeft. Voor de gemiddelde volwassen mens, heeft de huid een oppervlakte van tussen 1.5-2.0 vierkante meter, het grootste deel is tussen 2-3 mm dik. De gemiddelde vierkante duim van huid houdt 650 zweetklieren, 20 bloedvat, 1000 melanocytes, en meer dan duizend zenuweinde.

De buitenste epidermis is bestaat uit gelaagd squamous epithelium met een onderliggend kelderverdiepingsmembraan. Het bevat geen bloedvat, en door verspreiding van dermis gevoed. Het belangrijkste type van cellen die omhoog de epidermis maken is keratinocytes, met ook aanwezige melanocytes en cellen Langerhans. De epidermis kan verder in de volgende lagen (begin met de buitenste laag) worden onderverdeeld: corneum, lucidum, granulosum, spinosum, basale. De cellen worden gevormd door mitose bij de diepste lagen. Zij bewegen zich op lagen het van vorm veranderen en samenstelling aangezien zij onderscheiden, veroorzakend uitdrukking van nieuwe types van keratinegenen. Zij bereiken uiteindelijk corneum en worden weg afgeworpen (afschilfering). Dit proces wordt genoemd keratinization en plaatsvindt binnen ongeveer 30 dagen. Deze laag van huid is de oorzaak van het houden van water in het lichaam en het weg houden van andere schadelijke chemische producten en ziekteverwekkers.

Dermis kan in de papil en reticulaire lagen worden verdeeld. De papillaag is buitenste en breidt zich in dermis uit om het van schepen te voorzien. Het is samengesteld uit los geschikte vezels. De papil randen maken omhoog de lijnen van de handen. De reticulaire laag is dichter en is ononderbroken met hypodermis. Het bevat het grootste deel van de structuren (zoals zweetklieren). De reticulaire laag is samengesteld uit onregelmatig geschikte vezels en verzet zichzich tegen het uitrekken.

De huid kan zijn dividided in dikke en dunne types. De dikke huid is aanwezig op de zolen van de voeten en de palmen van de handen. Het heeft een grotere laagcorneum met een hogere keratineinhoud. De dikke huid kweekt geen haar; zijn doel is te helpen grijpen. De dunne huid is aanwezig op het grootste deel van het lichaam en heeft een kleinere laagcorneum en minder papillaeranden. Het heeft haar en is zachter en elastischer. De kenmerken van de huid, met inbegrip van sensorische zenuwdichtheid en het type van haar, variëren met plaats op het lichaam.

De huid steunt zijn eigen ecosystemen van micro-organismen, met inbegrip van gist en bacteriën, die door om het even welke hoeveelheid niet kunnen worden verwijderd het schoonmaken. In het algemeen houden deze organismen elkaar in controle en maken deel uit van een gezonde huid. Wanneer het saldo wordt gestoord, e.g., door antibiotica die bacteriën doden, kunnen er een te sterke groei en een besmetting zijn door gist. De huid is ononderbroken met de binnen epitheliaale voering van het lichaam bij de openingen, elk waarvan zijn eigen aanvulling van flora steunt.

In feite, zouden de huidzorg en de bescherming een essentieel onderdeel van uw gezondheid, geschiktheid, en schoonheidsregime moeten zijn. Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Als uw geplakt in een sleur van de huidzorg, of als u enkel kijkt om een beetje over de grondbeginselen van huidzorg meer te leren, wordt gelezen die meer over deze belangrijke stap in uw dagelijkse activiteiten te leren.

Als u uw huid behandelt, zal uw huid u behandelen! Maar met alle lotions, room, en potions op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welk product voor u zal werken. Vele producten eisen om rimpels te verwijderen of droge huid te helen. Anderen eisen om dure ingrediënten te bevatten die zij zeggen de gevolgen van het product zullen verbeteren.

De eerste stap aan het behandelen van uw huid verhindert schade. De zon, de wind, de verontreinigende stoffen, en eenvoudig het verouderen kunnen de voorwaarde van uw huid degraderen. De gemeenschappelijke klachten omvatten droge en itchy huid, rimpels, het verzakken, kleurenveranderingen, en leeftijdsvlekken. Er zijn maatregelen die u kunt treffen om te houden u vilt het kijken en het voelen van zijn beste.

De belangrijkste manier om voor uw huid te geven is het tegen de het beschadigen stralen van de zon te beschermen. De ultraviolette straling beschadigt de huid en kan tot rimpels, het voorbarige verouderen, leeftijdsvlekken, en kanker leiden. Neem extra voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen uw huid niet aan de stralen van de zon wordt blootgesteld. Gebruik een natuurlijk zonnescherm, of een moisturizer die zonnescherm (minstens SPF 15) elke dag bevat. Uw huid vergt dagelijks wat zonlicht 10-15 minuten directe blootstelling.

Was grondig uw huid op een dagelijkse basis om het vuil, het puin, de verontreinigende stoffen, en het zweet te verwijderen dat op een dagelijkse basis accumuleert. Als u droge of gevoelige huid, gebruiks slechts warm water hebt om uw huid te wassen en een mild natuurlijk elk reinigingsmiddel te gebruiken weinig dagen. Als u normale of olieachtige huid hebt, ben zeker om met een zacht reinigingsmiddel op een dagelijkse basis te wassen. Ben zeker om uw tanden vóór het wassen van uw gezicht te borstelen, aangezien het tandpastaresidu gevoelige gezichtshuid kan irriteren.

De acne, pimples, sunspots, de leeftijdsvlekken, de rimpels en andere smetten zijn over huidvoorwaarden dat plaagmensen de wereld. De globale schoonheidsindustrie maakt reeds miljarden dollars elk jaar aangezien de vrouwen in overal zoektochten terechtkomen om (of bereiken) een youthful, het gloeien verschijning te bewaren. Antwoordend aan deze behoefte, blijven dermatologists, en andere specialisten de beste en veiligste mogelijke behandelingen en de formuleringen zoeken om huidkwalen te bestrijden, het gemeenschappelijkst waarvan acne is.

Waarom is ongerust gemaakt zijn het dat praktisch iedereen in de middenklasse aan de hoogste niveaus van demographics in om het even welk land over het krijgen van rimpels? Misschien is het de oude vrees te krijgen om of oud te kijken, of het willen sociaal aanvaardbare, of enkel duidelijke ijdelheid kijken. Wij allen hebben onze eigen redenen. Maar wat er ook het is, is iedereen verenigd in het willen dit leeftijds oude probleem oplossen. Nochtans, in de eerste plaats, hebben wij zelfs om het even welk idee over welk veroorzaakt eigenlijk deze gevreesde rimpels? Het is hoogst waarschijnlijk dat wij niet. De belangrijkste factor in het vinden van een oplossing aan om het even welk probleem komt de worteloorzaak van het te weten.

De deskundigen zeggen dat de hoeveelheid rimpels die een persoon door de jaren ook zal ontwikkelen omhoog van het genetische merk van dit individu afhangt. Nochtans, kunnen het roken, de zonblootstelling, de droge huid, en de herhaalde gezichtsuitdrukkingen en de maniërisme zoals het fronsen, allen de verwezenlijking van rimpels verbeteren die of niet kan kan permanent aanwezig zijn.

In de loop van de jaren, zijn de schoonheidsdeskundigen en huid de artsen met een enorme serieproducten op de proppen gekomen om rimpels te behandelen en te minimaliseren. De room en de zalven de hulp van de anti-rimpel vermindert de verschijning van rimpels en verhindert nieuwe degenen zich te vormen. Deze rimpelzalven en anti-veroudert room helpen een partij in het herstellen van de de stevigheid en elasticiteit van de huid. Bovendien bevatten deze producten anti-oxyderend en retinol dat niet alleen hulp in het verminderen van rimpels en fijne lijnen op de huid, maar ook bevordert collageenproductie.

Voor mensen die naar oplossingen streven aan strenge schade die reeds aan de huid is geberokkend, zijn er een aantal behandelingen het beschikbare uitstrekken zich van chemische schillen en dermabrasion aan het recentst en technologisch geavanceerd, het geautomatiseerde laser weer opduiken. Nochtans, zijn vele mensen die huidreparatie zoeken aarzelend om chemisch product of laserschillen te proberen toe te schrijven aan de pijnlijke procedure en de lange herstelperiode zij moeten ondergaan. De resultaten van deze procedures nochtans, zijn fantastisch.

Om te herinneren wanneer het uitzoeken van behandeling voor uw rimpels is eerst te weten hoe uw lichaam misschien aan de behandeling kan reageren. Krijg in aanraking met een huid arts voor dingen dat u niet zeker van bent, maar overwegen bij het uitproberen.

Terwijl het waar is dat de fysieke schoonheid enkel diep huid is, is het nog geen reden waarom de mensen, in het bijzonder vrouwen, basishuidzorg zouden moeten negeren. Aangezien de huid onze buitenste laag is, wordt het blootgesteld aan de ruwe elementen van het milieu. En omdat het niet ongewoon voor mensen is om oordelen van onze dekking te baseren, met het gezicht dat het eerste ding zij bekijken is, is het slechts juist dat wij naar grote lengten onze huid gaan schoon en vers houden kijkend.

De moderne capaciteiten van de huidzorg. Skin care.


Definities en termijnen op deze pagina

Acne


Bacteriën


Dermis


Epidermis


Hypodermis


Pimples


Ultraviolette straling


Health tips and advises for everybody.


 

 

 

 

 

Sitemap

Informatie in dit document ongeveer Skin care genoemd De moderne capaciteiten van de huidzorg is voor Eind - het gebruik van de gebruiker slechts en kan niet worden verkocht, anders voor commerciële doeleinden worden opnieuw verdeeld of worden gebruikt. De informatie is een onderwijs slechts hulp. Het is geen de bedoeling geweest als medische raad voor individuele voorwaarden of behandelingen van Skin care. Bovendien, zijn de vervaardiging en de distributie van kruidensubstanties niet nu geregeld in de Verenigde Staten, en geen kwaliteitsnormen bestaan momenteel als de geneeskunde van de merknaam en generische geneeskunde. Bespreking over Skin care aan uw arts, verpleegster of apotheker voordien na om het even welk medisch regime om te zien of is het veilig en efficiënt voor u.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Skin care section.