by Czech around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by Czech

by German around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by German

by English around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by English

by Spanish around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by Spanish

by French around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by French

by Greek around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by Greek

by Italian around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by Italian

by Dutch around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by Dutch

by Portuguese around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by Portuguese

by Swedish around Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας
by SwedishΔυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας home page

 

 

 
Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας

 

 

 Hair care. Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας.

Η τρίχα αυξάνεται

Μια άλλη σημαντική αιτία της μειωμένης τρίχας είναι πίεση, όπως η ανησυχία, η ανησυχία και ο ξαφνικός κλονισμός. Μόλυβδοι πίεσης σε μια αυστηρή ένταση στο δέρμα του κρανίου. Αυτό έχει επιπτώσεις στον ανεφοδιασμό της ουσιαστικής διατροφής που απαιτείται για την υγιή αύξηση της τρίχας.

Η γενική αδυναμία, που προκαλείται από τις σοβαρές ή από μακρού υφιστάμενες ασθένειες όπως τυφοειδή, σύφιλη, χρόνιο κρύο, γρίπη και αναιμία, δίνει αφορμή για επίσης τις αναταραχές τρίχας. Καθιστά τις ρίζες της τρίχας αδύνατες, με συνέπεια την πτώση της τρίχας. Ένας unclean όρος του κρανίου μπορεί επίσης να προκαλέσει την απώλεια τρίχας. Αυτό αποδυναμώνει τις ρίζες τρίχας με το φράξιμο των πόρων με το συλλεχθε'ντα ρύπο. Η κληρονομικότητα είναι άλλη που προδιαθέτει τον παράγοντα που μπορεί να αναγκάσει την τρίχα για να πέσει.

Υπάρχουν πολλές χειρουργικές διαδικασίες που θα βοηθήσουν να αποκαταστήσουν την τρίχα από την πτώση. Η χειρουργική αποκατάσταση είναι η μόνη μόνιμη λύση στη φαλάκρα. Περιλαμβάνει μια σειρά διαδικασιών που εξάγουν τα βουλώματα του κρανίου από τις πλευρές και το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, όπου η τρίχα αυξάνεται πυκνά, και τα εμφυτεύουν στην κορυφή και στο μέτωπο, όπου πηγαίνετε φαλακροί.

Οι τσάντες πυριτίου παρεμβάλλονται κάτω από μια περιοχή του τριχωτού κρανίου και διογκώνονται βαθμιαία με το υφάλμυρο νερό κατά τη διάρκεια μιας έξι εβδομάδων περιόδου. Αυτό αναγκάζει το hair-bearing δέρμα για να τεντώσει, αυξάνοντας κατά συνέπεια το ποσό hair-bearing κρανίου. Μετά από να αφαιρέσει τις τσάντες, το επεκταθε'ν φέρον δέρμα τρίχας ανυψώνεται και κινείται προς μια παρακείμενη φαλακρή περιοχή όπου ένα παρόμοιο μεγέθους μπάλωμα του κρανίου έχει φορολογηθεί.

Το πιό γνωστό σχέδιο απώλειας τρίχας είναι όπου η τρίχα αρχίζει να υποχωρεί hairline και την κορώνα κατά προσέγγιση στον ίδιο χρόνο. Η τρίχα σε στα μέσα τουκρανίο ή το προηγούμενο κρανίο είναι συχνά η τελευταία για να πάει. Αλλά πηγαίνετε αυτό, αφήνοντας τελικά ένα άτομο με το πέταλο της τρίχας που είναι το αποκαλυπτικό σημάδι της χαρακτηριστικής αρσενικής φαλάκρας σχεδίων.

Η αποτελεσματικότητα των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για να μεταχειριστούν alopecia εξαρτάται από την αιτία της απώλειας τρίχας, την έκταση της απώλειας και τη μεμονωμένη απάντηση. Γενικά, η επεξεργασία είναι λιγότερο αποτελεσματική για τις πιό εκτενείς περιπτώσεις της απώλειας τρίχας.

Corticosteroids. Οι εγχύσεις της κορτιζόνης στο κρανίο μπορούν να μεταχειριστούν alopecia το areata. Η επεξεργασία επαναλαμβάνεται συνήθως μηνιαία. Οι γιατροί ορίζουν μερικές φορές corticosteroid τα χάπια για την εκτενή απώλεια τρίχας λόγω alopecia του areata. Οι αλοιφές και οι κρέμες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, αλλά μπορούν να είναι λιγότερο αποτελεσματικές από τις εγχύσεις.

Anthralin (Drithocreme). Διαθέσιμος ως είτε κρέμα είτε αλοιφή, anthralin είναι μια συνθετική, πισώδης ουσία που εφαρμόζετε στο κρανίο και το πλύσιμό σας μακριά καθημερινά. Χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά για να θεραπεύσει την ψωρίαση, αλλά οι γιατροί μπορούν να το ορίσουν για να μεταχειριστούν άλλους όρους δερμάτων. Το Anthralin μπορεί να υποκινήσει τη νέα αύξηση τρίχας για τις περιπτώσεις alopecia του areata.
Άκρες προσοχής τρίχας

Είναι καλό στο σαμπουάν η τρίχα σας � που συστήνουμε τουλάχιστον τρεις φορές εβδομαδιαίως. Αυτό βοηθά να αφαιρέσει το ρύπο και τη συγκέντρωση στην τρίχα που μπορεί να επιδεινώσει τον όρο του κρανίου σας. Κατά shampooing, είναι πολύ σημαντικό ότι δίνετε προσοχή να καθαρίσετε την τρίχα σας, το κρανίο σας και τη γραμμή τρίχας σας.

Η σωστή χρήση των εδαφοβελτιωτικών που περιέχουν τις ελαφριές πρωτεΐνες πρωτεΐνες κερατινών, όπως οι υδρολυμένες ανθρώπινης τρίχας, μπορεί να βοηθήσει να ενισχύσει την τρίχα σας. Ένα καλό εδαφοβελτιωτικό με αυτές τις πρωτεΐνες μπορεί εύκολα να διαπεράσει τον άξονα τρίχας για να ξαναγεμίσει τις θρεπτικές ουσίες. Αυτές οι πρωτεΐνες μπορούν επίσης να επισκευάσουν τις διασπασμένες άκρες. Οι διασπασμένες άκρες αναπτύσσονται αφότου έχει γδυθεί η προστατευτική επιδερμίδα μακρυά από το τέλος χημικών ουσιών ινών τρίχας των σκληρών ως συνέπεια ή ακόμα και του σφριγηλού βουρτσίσματος.

Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να βλάψει την τρίχα σας με την πρόκληση της οξείδωσης των μορίων θείου μέσα στον άξονα τρίχας, αφήνοντας την τρίχα αδύνατη, εύθραυστη, ξηρά και εξασθενισμένη. Οι άνθρωποι που λευκαίνουν ή φωτίζουν το φυσικό χρώμα τρίχας τους μπορούν επίσης να παρατηρήσουν τις αλλαγές χρώματος προσβολών στην τρίχα τους όταν εκτίθεται στον ήλιο.

Η ξανθή τρίχα μπορεί να γίνει κίτρινη, να εξασθενίσει ή να γίνει θαμπή οφειλόμενη στη UV έκθεση. Ακόμη και η φυσική τρίχα brunette τείνει να αναπτύξει τα κοκκινωπά χρώματα από την έκθεση ήλιων λόγω της οξείδωσης των χρωστικών ουσιών μελανίνης.
Μεταμόσχευση τρίχας εναντίον απώλεια τρίχας

Στα χέρια των καλά εκπαιδευμένων και πεπειραμένων παθολόγων, και χρησιμοποίηση των νεώτερων τεχνικών με τα μικρότερα εμβόλια, η τρίχα αυξάνεται στην κατάλληλη κατεύθυνση με επενδυμένο με φτερά hairline, και ένα ιδιαίτερα αισθητικό αποτέλεσμα.

Η περιοχή από όπου η τρίχα λαμβάνεται είναι συνήθως μια λεπτή γραμμή σημαδιών που κρύβεται από τη μόνιμη τρίχα σε εκείνη την περιοχή. Μετά από τη διαδικασία υπάρχουν μικροσκοπικά σημάδια όπου τα εμβόλια έχουν τοποθετηθεί. Αρχικά υπάρχουν μερικοί που πέρα από αυτές τις περιοχές (5-14 ημέρες) αλλά μετά από αυτό, αυτές οι περιοχές δεν είναι συνήθως ανιχνεύσιμες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αμέσως μετά από τη μεταμόσχευση τρίχας οι τρίχες πέφτουν από τα εμβόλια, και δεν ξαναμεγαλώνουνε για 1-3 μήνες. Μετά από αυτό αρχίζουν να αυξάνονται ως κανονική τρίχα. Με κάθε σύνοδο υπάρχει περισσότερη τρίχα, και η προκύπτουσα εμφάνιση είναι παχύτερη τρίχα.

Οι γυναίκες με την εντοπισμένη εκλέπτυνση στην κορυφή των κεφαλιών τους ή την εκλέπτυνση γύρω από τους ναούς κάνουν συχνά τους καλούς υποψηφίους για τη μεταμόσχευση τρίχας. Πριν από την αξιολόγηση για τη μεταμόσχευση τρίχας, είναι σημαντικό για τις γυναίκες να συζητήσουν τη λεπταίνοντας τρίχα σας με έναν δερματολόγο ή/και ο ενδοκθρινολόγος για να σιγουρευτεί εκεί δεν είναι κανένας άλλος θεραπεύσιμος λόγος για την απώλεια τρίχας.

Η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια κόστος-ανταγωνιστική λύση για την απώλεια τρίχας. Άλλες εναλλακτικές λύσεις αντικατάστασης τρίχας απαιτούν την πρόσθετη συντήρηση κατά τη διάρκεια των ετών. Το κόστος εξαρτάται από το ποσό φαλακρής περιοχής που θα πρέπει να μεταμοσχευθεί, και το επιθυμητό πάχος. Περισσότερα εμβόλια είναι απαραίτητα για να καλύψουν την πιό φαλακρή ή λεπτή περιοχή και για να μεγιστοποιήσουν την πυκνότητα τρίχας. Επειδή η διαδικασία είναι μεμονωμένη, οι δαπάνες καθορίζονται συνήθως χωριστά.

Η απώλεια τρίχας δεν είναι «ένα αναπόφευκτο σημάδι να πάρει παλαιότερο». Έχει αναφερθεί στις μελέτες ότι περίπου 80% των γυναικών δοκιμάζουν κάποιο βαθμό απώλειας τρίχας πριν από την εμμηνόπαυση. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της απώλειας τρίχας έχει μια κληρονομική βάση-θηλυκή απώλεια τρίχας σχεδίων.

Εάν η μεταμόσχευση τρίχας είναι μια βιώσιμη επιλογή για μια γυναίκα με ήπιο να συγκρατήσει την απώλεια τρίχας είναι μια ερώτηση που απαντιέται από τις στενές διαβουλεύσεις μεταξύ της γυναίκας και του ειδικού αποκατάστασης τρίχας παθολόγων. Σε εκείνο τον προσδιορισμό θα πάει το ιατρικό ιστορικό του ασθενή, ιστορία απώλειας τρίχας, οικογένεια ιατρικά και ιστορία απώλειας τρίχας, φυσική εξέταση, εξέταση κρανίων και εργαστηριακές δοκιμές όπως υποδεικνύεται από άλλα αποτελέσματα εξέτασης.
Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας. Hair care.


Ορισμοί σε αυτήν την σελίδα

Alopecia Areata


Ringworm


Alopecia


Biotin


Απώλεια τρίχας


Θυροειδής


Μεταμόσχευση τρίχας


Πρωτεΐνη


εμβόλια


θυλάκια


κρανίο


ορμόνη


πίεση


τεστοστερόνη


φαλάκρα


Health tips and advises for everybody.


 

 Sitemap

Πληροφορίες στο παρόν έγγραφο περίπου Hair care ονομασμένος Δυνατότητες για την αποκατάσταση τρίχας είναι για το τέλος - χρήση του χρήστη μόνο και δεν μπορεί να πωληθεί, να ανακατανεμηθεί ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς λόγους. Οι πληροφορίες είναι μια εκπαιδευτική ενίσχυση μόνο. Δεν προορίζεται ως ιατρικές συμβουλές για τους ιδιαίτερες όρους ή τις μεταχειρήσεις Hair care. Επιπλέον, η κατασκευή και η διανομή των βοτανικών ουσιών δεν είναι ρυθμίζω τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, και κανένα ποιοτικό πρότυπο δεν υπάρχει αυτήν την περίοδο όπως την ιατρική εμπορικού σήματος και τη γενική ιατρική. Συζήτηση για Hair care στο γιατρό, τη νοσοκόμα ή το φαρμακοποιό σας πριν μετά από οποιαδήποτε ιατρική θεραπευτική αγωγή που βλέπει εάν είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

© Copyright 2007 Beauty Organization of Brazilia, Hair care section.