Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ


- Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην αρχαία Ελλάδα ήταν μόνο για Ελληνικές φυλές άρα ήταν καθαρά ρατσιστικοί...

-Ο "Αρχαίοι Έλληνες" πού έκαναν τον πρώτο και μεγαλύτερο πολιτισμό, ήταν Ρατσιστές. Έλεγαν γι'αυτό και "πας μη Έλλην βάρβαρος".

- Στην κατοχή πέθαναν από πείνα περισσότεροι Έλληνες από το "εμπάρκο" πού έκαναν οι Άγγλοι στον "Ερυθρό σταυρό", παρά από θανάτωση λόγω αντιποίνων από τους Γερμανούς κατοχής.

- Οι Τούρκοι-Μογγολοι έσφαξαν 1.500.000 Αρμένιους (αμάχους - γυναίκες - παιδιά - γέρους) το 1915 και θεωρείται η πρώτη συστηματική γενοκτονία στην ιστορία . Μετά συνεχίζουν το 1922 με τους Έλληνες Μικρασιάτες και σκοτώνουν άλλους 2.000.000 . Τώρα τα Τουρκαλακια αρνούνται ότι έγινε καν γενοκτονία, ενώ πολλοί προδότες έλληνες τους θέλουν και φίλους.

- Τα πολεμικά πλοία των Ελλήνων τα βύθισαν μετά την κατοχή, όχι οι Γερμανοί αλλά οι Άγγλοι, και μάλιστα πολύ αργότερα από την συνθηκολόγηση. Για αυτό δεν μπορέσαμε να πάρουμε πολεμικές αποζημιώσεις ακόμη. Οι προδοτικές κυβερνήσεις του εβραιοπαντρεμένου Γ. Παπανδρέου (γέρου) και οι άλλες, μέχρι τώρα φοβούνται να τις ζητήσουν.


- Ο εβραιοπαντρεμένος (γέρος) Γ. Παπανδρέου ήταν μεγάλος φασίστας και κύριος δημιουργός του "Εμφυλίου" στην Ελλάδα, διότι παρέβηκε τον λόγο του για εκλογές στην "Συνθήκη της Βάρκιζας. Οι Κομμουνιστές τότε τραγουδούσαν "φασίστα Παπανδρέου πού θα πάς, θα σε σφάξει το ΕΛΑΣ".- Ο Ανδρές Γ. Παπανδρέου ήταν Εβραιογενής εκ μητρός ονόματι Σοφίας Μινέϊκο. Σύνθημα δικό του "οπορτουνιστικό" για να κοροϊδέψει το λαό ήταν "έξω οι βάσεις". Τις "βάσεις τις έδωσε αργότερα μεγαλύτερες στις ΗΠΑ, στη Σούδα με το προδοτικό ανθελληνικό ΠΑΣΟΚ των δοσίλογων.

- Ο Γ. Α. Παπανδρέου, σημερινός πρόεδρος ανθελληνικού ΠΑΣΟΚ, είναι Εβραιογενής εκ μάμμης και Βουλγαρογενής εκ μητρός.

- Η ανθέλληνας Βάσω Παπανδρέου ψήφισε σαν υπουργός του Ανθελληνικού ΠΑΣΟΚ, την νομιμοποίηση των παρανόμων λαθρομεταναστών, ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΆΔΑΣ!

- Ο Κ. Σημίτης είναι Εβραιογενής εκ πατρός, και ακολου
θεί πιστά τον διεθνή νόμο, των "Εβραίων Ιακώβ (εμπόρων)". (Βλέπε "Βίβλος".).


- Υπερήφανος ότι ήταν από γένος Έλληνας διακήρυττε ο Αυτοκράτωρ της Ρώμης, Νέρων λαμβάνοντας μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες.

- Υπερήφανος ότι ήταν από γένος Έλληνας διακήρυττε ο Βασιλεύς Αλέξανδρος ο Α΄ της Μακεδονίας, λαμβάνοντας μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες.

- Ο Θ. Κολοκοτρώνης μετά τις σφαγές πού έκαναν οι Τούρκοι στον Μωριά είπε:
"Αδέλφια, Τούρκος μην μείνει στον Μωριά, μηδέ στον κόσμο όλον".

-Τον Κολοκοτρώνη δύο φορές τον καταδίκασαν σε θάνατο. Μια φορά "πρόστυχοι" πολιτικοί με την δημογεροντία των φασιστών (εκμεταλλευτών των Ελλήνων κολίγων). Δεύτερη φορά αλλόφυλοι και βασιλικοί, με την ανοχή της θρησκείας, των Μητροπολιτών, είτε των διορισμένων από τους αλλόφυλους Τούρκους, είτε από τον επίσης αλλόφυλο βασιλιά. (Όποιος δεν παίρνει το μέρος κανενός βοηθάει τον δυνατότερο. Τον συμφέρει το σύστημα που υπάρχει.).

- Ο Νικηταράς ο τουρκοφάγος (μεγάλος αγωνιστής πού πολέμησε για την ελευθερία των Ελλήνων και των σημερινών πλούσιων προδοτών του Ελληνικού λαού πολιτικών ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.), πέθανε από φτώχεια

- Τo τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Ουρανοξύστες του W.T.C. (New York) ήταν ήδη γνωστό στους εβραίους πριν καν γίνει, γι΄αυτό πέθαναν επίσημα μόνο 20 Εβραίοι από τους 4000 που δούλευαν εκεί καθημερινώς. Αλλά παρά την γνώση τους άφησαν να πεθάνουν εκεί 3000 άτομα.
( Την συμφορά δεν την προειδοποιούμε [talmoud , Josua 77 a] )

O Albert Einstein ήταν παράγωγο της αμερικανικής προπαγάντας του 2ου παγκοσμίου πολέμου με την οποία θέλανε αποδείξουν ότι η εβραϊκή ράτσα δεν ήταν κατώτερη σε σχέση με την άσπρη, σαν αντίβαρο στην γερμανική πολιτική. Οι θεωρίες του τα τελευταία χρόνια λόγω κάποιων επιστημονικών πειραμάτων άρχισαν σιγά-σιγά να αμφισβητούνται. ( π.χ. Έχουν ήδη παραχθεί ακτινοβολίες πολλαπλάσιας ταχύτητας αυτής του φωτός).


Η ατομική βόμβα εφευρέθηκε από τον Σικελό Enrico Fermi (Nobel 1938 για πυρηνική φυσική) και όχι από τον Openheimer (πρακτικό μέρος) και τον Einstein (θεωρητικό μέρος) όπως επιπόλαια πιστεύουν κάποιοι, και όπου ο Εinstein ισχυριζόταν εσφαλμένα ότι η Γη δεν έχει αρκετό ουράνιο για να γίνει ατομική βόμβα. Το 1942 στις ΗΠΑ, ο Ιταλός φυσικός Ενρίκο Φέρμι παράγει την πρώτη πυρηνική αλυσιδωτή αντίδραση στο πανεπιστήμιο του Σικάγο στο Ιλινόις.

Η εβραιολατρική "ορθόδοξος θρησκεία" υμνολογεί και δοξάζει, στην λειτουργία της Κυριακής, όλο και μόνον ΕΒΡΑΙΟΥΣ αρχαίους γενάρχες και όχι αρχαίους Έλληνες. Ερώτημα: Τι σχεση εχουμε εμείς οι Έλληνες ΔΝΑ με τους Εβραϊους;.


Καθώς έπεφτε η Κωνσταντινούπολη (1453), φάνηκε η μεγάλη "δειλία" των μοναχών, πού αντί να πάνε να πολεμήσουν όπως όλοι οι άλλοι Έλληνες, ενάντια στους Τούρκους, πήγαν και κλείστηκαν στα μοναστήρια, Ενώ μερικοί από αυτούς άνοιξαν την κερκόπορτα στους τούρκους!

1 εκατομμύριο Ξένοι (10% του συνολικού πληθυσμού) ζουν στην Ελλάδα επίσημα σύμφωνα με κρατικά στοιχεία , ενώ ανεπίσημα υπολογίζουν τον αριθμό σε μέχρι και 3 εκατομμύρια Ξένοι (τρομακτικά 30%).

Η Μακεδονία είναι Ελλάδα . . . Αλλά πιστέψτε μας, μόνο εμείς οι Έλληνες το ξέρουμε αυτό (ακόμα) .

Οι Μητροπολίτες πριν από τις ταυτότητες πληρώνονταν από το Ελληνικό κράτος με 300.000 (ανά μήνα), μετά τον "εκβιασμό" με τις ταυτότητες παίρνουν 600.000. Επίσης οι παπάδες σαν δημόσιοι υπάλληλοι και πήραν και αυτοί την ανάλογη αύξηση.

Οι Μητροπολίτες και οι παπάδες, σύμφωνα με τον Αρχηγό τους και Θεό τους, δεν έπρεπε να πληρώνονται από το κράτος (Ιωάννης Ι,12. 10,12): (Είπε ο Ιησούς) Ο δε μισθωτός και μη ων ποιμήν του οποίου δεν είναι τα πρόβατα ιδικά του, θεωρεί τον λύκον ερχόμενον και αφήνει τα πρόβατα και φεύγει και ο λύκος αρπάζει αυτά και σκορπίζει τα πρόβατα. Ο δε μισθωτός φεύγει διότι είναι μισθωτός και δεν μέλει αυτόν περί των προβάτων. Εγώ είμαι ο ποιμήν ο καλός (Χωρίς πληρωμή).

Ο Γ. Α. Παπανδρέου, ο Κ. Καραμανλής (νέος), ο Εβραιογενής Στεφ. Μάνος, ο Α. Σαμαράς, ο Πάγκαλος, οΠαπαντωνίου, ο Μτσοτάκης, η κόρη του, ο υιός του, ακολουθούν οδηγίες του Εβραϊκών συμφερόντων του φασιστικού "Club Bildenberg", για την διάλυση της Ελλάδος.

Όλοι οι Εβραίοι πολεμούν σε όλο τον κόσμο τον ρατσισμό με πάθος και δείχνουν προς τα έξω αντι-ρατσιστές , αλλά στη αλήθεια είναι υπερ-ρατσιστές (όπως το κυβερνών κόμμα του Ισραήλ) και προωθούν με τη δύναμη που έχουν κάθε εβραίο και προδότη μη εβραίο κάθε κράτους ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν τον τοπικό λαό και να γίνουν ακόμη πιο πλούσιοι.

Όλοι μας είμαστε ρατσιστές (και εσύ) και ας δεν θέλουμε να το πιστέψουμε διότι κάνουμε διάκριση ανάμεσα στα δικά μας παιδία και τα ξένα, την άσχημη και όμορφη γυναίκα (ή άντρα) που θα παντρευτούμε.( Είναι στη φύση κάθε ζώου).

Aν οι άσπροι είναι ρατσιστές τότε αυτό είναι κακό, αλλά όταν οι ξένοι δολοφονούν, ληστεύουν και πουλάνε ναρκωτικά ή αντικατασταθούν τους άσπρους εργάτες ρατσιστικά διότι έχουν δύναμη, τότε πάλι οι άσπροι είναι οι κακοί διότι κατηγορούν τους "καημένους αθώους" ξένους.

Οι μαύροι τραγουδιστές στην Αμερική όταν χρησιμοποιούν χορευτές για τα βίντεο-Κλιπ χρησιμοποιούν μόνο μαύρους (διότι είναι ρατσιστές).

Με την λέξη Ξενοφοβία προσπαθούν να μας κάνουν να νιώθουμε τύψεις για τον φυσικό μας φόβο να μην θέλουμε να σκοτωθούμε ή να ληστευτούμε από οι εγκληματίες ξένους, αλλόφυλους.

Η εβραϊκή θρησκεία είναι άκρως φασιστική, διότι λέει πόσο ανώτεροι και εκλεκτοί είναι οι Εβραίοι και πόσο κατώτεροι εμείς οι μη-εβραίοι . Αντιθέτως η χριστιανική θρησκεία είναι θρησκεία ΠΟΤΑΠΩΝ, διότι λέει ότι οι χριστιανοί πρέπει να είναι ταπεινοί και δουλικοί και οι εβραίοι είναι η εκλεκτή φυλή του θεού.

"Κάθε φορά που εμείς κάνουμε κάτι εσείς με λέτε ότι η Αμερική θα κάνει αυτό και εκείνο . . . Εγώ θέλω να σας πω κάτι πολύ ξεκάθαρα : Μην νοιάζεστε για την πίεση της Αμερικής επάνω στο Ισραήλ . Εμείς, οι εβραίοι , διευθύνουμε την Αμερική, και οι αμερικάνοι κυβερνήτες το ξέρουν αυτό."
Πρωθυπουργός του Ισραήλ , Ariel Sharon . Οκτώβριος 3,2001

Η Ελλάδα χρωστάει 75 Τρις εξωτερικό χρέος + 23 Τρις εσωτερικό του ΙΚΑ, που τα "εφαγε" ο εβραίος Κ. Σημίτης με τα ανθελληνικά ΠΑΣΟΚια του! Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας μας χρωστάει 7,5, εκατ. δραχμές στους εβραίους τραπεζίτες.

Κάθε βουλευτής που εκλέγεται για μια 4-ετία δικαιούται πλήρη σύνταξη. Ενώ εσύ πρέπει να δουλέψεις μέχρι να τα 65 χρόνια. Μεταξύ 1975 και 2004 ο μισθός των αυξήθηκε 5000%

Η νοημοσύνη (το πνεύμα) των ανθρώπων κληρονομείται ! Επιστήμονες της University of California εξέτασαν δίδυμα άτομα και ανακάλυψαν ότι το μυαλό τους είναι όμοια δομημένο άρα κληρονομημένο. Ο νευρολόγος Thompson γράφει :"Έχουμε αποδείξει , ότι η δομή του εγκεφάλου κοντρολάρετε γενετικά .
[περιοδικό "nature neuroscience" (όποιος δεν το πιστεύει)]

Ο μεγάλος παγκόσμιας ακτινοβολίας συγγραφέας Νίκος Καζαντζάκης (έργα: Ο Χριστός ξανασταυρώνεται, ο Ζορμπάς , καπετάν Μιχάλης, ένα ταξίδι , Μονεμβασιά κτλ. ) δεν πίστευε στην μοιρολατρική εβραιολατρική θρησκεία (Χριστιανισμός, Ισλάμ, κτλ.) αλλά αγαπούσε πάρα πολύ την Φύση και την γυναίκα του. Διακωμωδούσε στα έργα του τους μοναχούς και τους μητροπολίτες με συνέπεια αργότερα να τον αφορίσουν. Στον τάφο του επάνω για να αποδείξει τα πιστεύω του έγραψε : "Δεν πιστεύω τίποτα (ιδεολογήματα εβραιολατρών χριστιανών), δεν φοβάμαι τίποτα (κόλαση - παράδεισο), είμαι ελεύθερος (από θρησκευτικές δεισιδαιμονίες)". Επίσης ζήτησε να μην βάλουν σταυρό στον τάφο του, αλλά οι παπάδες τον βάλανε με πίεση που άσκησαν στην γυναίκα του, για να ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τα ζώα που βόσκουν σαν ποιμένες!

Την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ελ. Βενιζέλου, πού μεγάλωσε την Ελλάδα κατά δύο φορές επί πλέον, την έκαναν στην Γαλλία οι Ζερέτης και Κυριάκης (ανάθεμα). Αργότερα αυτοί έγιναν Ναύαρχος και Στρατηγός από τον Ι. Μεταξά. Η Γαλλία τους κάλυψε, επειδή αρνήθηκε, να τους παραδώσει στην Ελληνική κυβέρνηση. Αυτοί ήταν ο πρόδρομος της μικρασιατικής καταστροφής!

O Karl Marx, πατέρας του θεωρητικού κομμουνισμού, ήταν εβραίος ( γεννήθηκε με όνομα Levi αλλά το άλλαξε μετά)! Αν και έγραφε κατά της αστικής ιδιοκτησίας, ήταν ιδιοκτήτης μιάς εφημερίδας στην Αγγλία που έκανε "Δόλια πτώχευση" 'οπως πολλές εβραϊκών συμφερόντων εφημερίδες κάνουν!

"Υπάρχουν μόνο αυτά που είναι μετρήσιμα - ο θεός δεν είναι μετρήσιμος !"
MAX PLANK (Βραβείο Nobel Φυσικής περί Κβαντομηχανικής)

Κατά τις πρώτες πιο κρίσιμες μέρες της ελληνικής επανάστασης 1821 η εβραιολατρική χριστιανική Εκκλησία και κάθε ένας μητροπολίτης αφόρισε και καταράστηκε τον Θ. Κολοκοτρώνη και την επανάσταση, εκτός από τον μητροπολίτη Παλαιών Πατρών Γερμανό που δεν ήταν κατά της επανάστασης, αλλά κρύφτηκε από τον φόβο του διότι ο πασσάς τριπόλεως τον ήθελε για εκβιασμό.

Σύμφωνα με το "Symposium und Ausstellung uber Geschichte Trojas (Συζητήσεις και παρουσίαση ευρημάτων, από την Ιστορία της Τροίας)" πού έγινε στην Βόννη το έτος 2001, από καθηγητές της Γερμανίας στο εκεί Πανεπιστήμιο, η άλωση της Τροίας έγινε 3000 χρόνια π.χρον. και όχι το 1200 π. χρον. όπως στα βιβλία της Ελληνικής Ιστορίας λανθασμένα και εσκεμμένα γράφεται.

Ο φιλόσοφος συγγραφέας Ν. Καζαντζάκης στο δοκίμιο του "Το αληθινό πρόσωπο του Κομμουνισμού έγραψε" : "Ο κομμουνισμός όπως παρουσιάζεται από τον Μαρξ, Ένγκελς και Λενιν, είναι Πνευματική ψώρα". (Όταν ζούσε ο Ν. Καζαντζάκης 1950).

Ο Θ. Κολοκοτρώνης όταν άρχισε την επανάσταση στις 21 Μαρτίου το 1821 σταμάτησε να καπνίζει καπνό και τσιγάρο. Σε γνωστούς πού τον ρώτησαν είπε : "Αν δεν μπορώ να ελευθερωθώ εγώ ο ίδιος από το τσιγάρο, δεν θα μπορέσω να ελευθερώσω και την Ελλάδα μας !.


Έλληνας ιστορικός πού ζήτησε από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως να εξετάσει έγραφα των ετών από 1450 έως 1460, για συνεργασία Ορθοδόξου Εκκλησίας και Τούρκου Βασιλέως για τα χρόνια πριν και μετά την Άλωση, του απαγορεύτηκε η είσοδος στο Πατριαρχείο και στα αρχεία. (Εκπομπή 18.01.02. Τήλε κανάλι "ΕΥΡΟ".).

Ο Ιστορικός Β. Κόκκινος έγγραφε : "Όλα τα ιερά ύδατα τους, δεν ξεπλένουν τους μοναχούς Χριστιανούς του Άθους (Αγίου όρους) για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ πού έκαναν στον επαναστάτη του 1821-22, Εμμανουήλ Παπά". Ως γνωστόν οι μοναχοί του Άθους (Αγίου όρους) έπιασαν τον Εμμανουήλ Παπά και τον παρέδωσαν στον Τούρκο διοικητή, ο οποίος και τον θανάτωσε φρικτά.

Εδώ και τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια η Φύση είναι ρατσιστική και θα μείνει ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ για πάντα. Όποιος ή ότι και να είσαι, Ότι θρησκεία και να πιστεύεις, Όσο και να επιμένεις ή να διαφωνείς, Στο τέλος θα επιζήσει μόνο η πιο ρατσιστική φυλή! Αυτό βάλτο καλά στο μυαλό σου. Αν θέλεις να είναι η δική σου Ελληνική ΡΙΖΑ (ράτσα), πράξε ανάλογα.

Ο Χριστιανισμός δεν είναι μονοθεϊστική θρησκεία αλλά πολυθεϊστική
--- Απόδειξη της πολυθεΐας των εβραιολατρών "Χριστιανών" έχουμε στην Βίβλο τους (Βλ. Γένεσις α, 26). Βλέπε τον ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ των θεών τους, στην ΓΡΑΦΗ : "Ας ΚΑΜΩΝΕΝ άνθρωπον κατά εικόνα ΗΜΩΝ (από ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ).)". Ο "Χριστιανισμός" , ο "Ιουδαϊσμός" και ο "Μουσουλμανισμός" είναι πολυθεϊστικές θρησκείες, με τρεις κύριους θεούς "Πατέρα, Ιησού, Σατανά, και ημίθεους μεσολαβητές Μαρία, προφήτες και Αγίους", αλλά επιμένουν ότι είναι μονοθεϊστικές, παρόλο πού η ίδια η γραφή τους, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ.


.

Συνεχίζεται ...

ΠΙΣΩ στα θέματα