Anti - Uniunea Europeana
Câteva articole despre integrarea în Uniunea Europeana si consecintele acestui fapt.Anti - U.E.

        De ce spunem ca suntem anti - U.E.? În primul rând, pentru că avem acest drept, să fim împotriva Uniunii Europene! Nimeni nu ne obligă să fim în U.E. Multe state europene, chiar dintre cele mai dezvoltate (Elvetia, Islanda, Norvegia), REFUZĂ să intre în Uniunea Europeana pentru că s-au convins că măsurile, indicatiile date de U.E. nu sunt FAVORABILE natiunilor lor. Chiar si în tările care acum sunt intrate în U.E., s-au organizat referendum pentru consultarea populatiei si, în medie, doar 50- 60 % din participanti la vot s-au exprimat pentru aderarea la U.E.
        În România, mass-media obedientă anumitor cercuri oculte, spune că "peste 90% din români vor să intre în U.E.". Acest procent urias ne aminteste de cel cu care era votat Ceausescu si PCR, ceea ce înseamnă fie că este fals, fie că românii chiar nu stiu despre ce este vorba. Si întradevăr, un sondaj de opinie arată că procentul de români care STIU ce este U.E., Parlamentul European, Consiliul Europei, este undeva pe la 2%. Concluzia este evidentă: un popor ignorant este usor de manipulat. Fraierii credeau că intrarea în U.E. înseamnă că toată lumea va avea salarii de 1.000 euro. Apropo, după ce Ungaria a intrat recent în U.E., preturile pietei lor s-au apropiat de cele din U.E. Adică au crescut. Iar salariile, bineinteles, au rămas cam aceleasi. D-asta vezi în week-end prin Timisoara, Arad, Oradea, o grămadă de "turisti" unguri care vin să facă piata în România, pentru că aici preturile au rămas la fel. Până si apă cumpară de la noi. Pentru cine nu stie, înainte de aderarea Ungariei la U.E., românii mergeau în week-end la cumpărături la unguri.
        Dar de ce spunem că aderarea la U.E. nu este favorabilă României? Sunt o gramadă de motive care arată că contractele de negociere dintre România (reprezentata în special de Guvernul Năstase) si U.E. sunt total DEFAVORABILE României. Singurii beneficiari ai acestei aderări ar fi politicienii, care din somnul lor de senatori si deputati români, se vor trezi direct euro-parlamentari sau angajati ai institutiilor europene platiti cu euroi grămadă. Plătiti, fireste, de fraierul de contribuabil. Iar românul de rând va fi folosit doar ca mână de lucru ieftină în constructii sau agricultură, adică un fel de negru pe plantatie.
        Ce se va petrece dacă România intră în U.E.? Chiar expertii români recunosc, cu juma' de gură:
   - agricultura românească va intra total în faliment, iar "investitorii" străini vor putea cumpăra pe nimic aproape toată suprafata tării; hrana traditională va fi înlocuită cu cea din "plastic" importată, din supermarket;
   - circa 40 - 60 % din firmele românesti vor intra în faliment pentru că nu sunt pregătite să facă fată concurentei de pe piata U.E., aceasta ducând, asa cum este foarte probabil si la colapsul bugetului României;
   - industria românească... dar chiar asa, care industrie românească?
   - România va deveni piată de desfacere si consum pentru produsele nevândute din Vest, care zac în stocuri uriase - acesta este unul din principalele motive pentru care functionarilor de la Bruxell le este asa drag de noi;
   - marile concernuri internationale, conduse de oamenii politicienilor de la Bruxell, vor deschide fabrici si în România, unde românul de rând va munci la cot cu chinezii pentru câtiva euro pe zi.
        Într-un cuvânt, România nu va mai fi a românilor. Restul este teapă pentru fraieri!
        Si trebuie să mai adăugăm - si acesta este cel mai important lucru - că U.E. nu este decât o institutie de tip masonic, este doar un pas către Noua Ordine Mondială (Republica Universală masonică), cu o monedă unică, un Guvern unic, o armată unică (NATO) si un conducător planetar unic.
        Deci, acum ce putem face?
        În primul rând să cerem organizarea de referendum national, pentru a respinge ceea ce ne este impus de politicienii corupti si/sau masoni. Să trimitem e-mailuri către Ministerul Integrării Europene prin care să spunem că românilor li s-au deschis ochii si nu vor să mai intre în U.E. S-ar putea realiza chiar si mitinguri de protest, de dimensiuni uriase, asa cum au mai fost chiar în alte tări din Europa, dar oare mai are cineva curaj în această tară atât de păcălită, să-si asume organizarea unui astfel de miting?
        Si totusi, avem acest drept să refuzăm. Să-l folosim cât mai putem! Românii au dreptul să voteze pro sau contra U.E., dar bine înteles, întâi trebuie să se informeze foarte bine si asupra riscurilor. Trebuie să alegem între independenta României si U.E. Unii, mai lacomi, poate se vor repezi asupra momelii, dar trebuie să stie că în spatele momelii se află acul cel ascutit al unui pescar si mai lacom.România - cal troian în U.E.

        Datorită datelor furnizate de institutii internationale de statistică, este deja stiut faptul că România este pe primele locuri în lume la ... coruptie, alături de celebrele mafii rusesti sau columbiene. De multe ori, aceasta actionează cu acordul -tacit sau pe fată- al politicienilor care au nevoie de fonduri în campanii electorale, pentru a "unge" câte o rotită de la Bruxel care începuse să "scârtâie", sau pur si simplu vrea si mosu' nostru un mertzan nou!
        (...) Românii care vor să meargă la muncă în tările U.E. vor fi ei bine primiti? Germania se luptă deja cu emigrantii turci care ocupa o pondere îngrijorător de mare pe piata fortei de muncă, ceea ce le-a generat nemtilor o stare de repulsie chiar fată de emigrantii care muncesc cinstit. Toti tiganii si borfasii nostrii autohtoni vor ca România să intre în U.E. ca să poată merge linistiti la furat în Vest. Adevărul este că din Franta sau din Anglia se ciordeste mai mult si mai usor decât din România.
        (...) Va accepta oare U.E. ca prin intrarea României în U.E., să primească si toate mizeriile de la noi?        Formula As - Despre globalizare si globalism

        Formula As - „Aderarea la UE a venit ca un tavalug peste satele Ungariei. Multe gospodarii taranesti traditionale au fost terminate”

        Formula As - „Dupa intrarea in UE, in numai un an, peste 50% din fabricile mici de lapte si de procesare a carnii din Polonia au fost inchise”

        Formula As - „Claude Girod - In zece ani, mergand in ritmul satanic cerut de UE, insasi Romania actuala va disparea”

        Evenimentul zilei - UE este o conspiratie a francmasonilor

        Monitorul - Sacrificiile U.E.

        Gazeta de Cluj - Fratia puterii masonice

        Tehnologie pentru controlul si manipularea populatiei

        Integrarea europeana in lumina Teologiei Ortodoxe

Deconspirarea francmasoneriei