Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Ovidiu- Dragos Argesanu: Arta războiului PSIOvidiu- Dragos Argesanu
Arta războiului PSI
Ed. Dao Psi

          Din cuprins:
        - Război cu UNA
        - Despre credibilitate
        - Despre suflet
        - Hotii de suflete
        - Eu-l
        - Sinuciderile comandate
        - Karma
        - Regresia
        - Despre reiki
        - Despre radiestezie
        - Legăturile
        - Magia plantelor
        - Hainele în magie
        - Magia tiganilor
        - Magia evreilor
        - Magia rusilor
        - Ritualul masonic
        - Ce este boala
        - Rugăciune

          „Eram cu părintele Pantelimon de la Cernica si-mi povestea că în mânăstire s-a ascuns un fost mason care le-a povestit că a fost oripilat de ritualul satanic la care asistase. În joia mare, în loja respectivă se practica sacrificiul unui băiat, crestin si fecior, pe o cruce, cu susul în jos si cu bratele rupte. Semnul păcii adoptat de tinerii hippie. Sângele care se scurgea din rănile copilului era amestecat cu cenusa unei bucăti de pânză asemănătoare giulgiului lui Iisus si cu făină. Din aluatul respectiv se făcea o pască folosită ca un fel de împărtăsanie de către membrii ordinului respectiv. Neputând rezista remuscărilor după ce asistase, ca grad superior, la crima respectivă, îsi găsise refugiul în mânăstire.”

          „După aparitia primei mele cărti am fost contactat de diferite persoane publice, printre care si masoni. M-am dus din cauza faptului că am considerat că sunt multi care habar nu au în ce au intrat si pentru că oricine are dreptul la iertare. Din întâlnirile respective am realizat că multi dintre ei sunt initiati în întuneric. Au deschisă chakra coroanei, la fel cum se deschide în botezul ortodox, în reiki, sau în alt sistem de initiere, dar nu spre lumină, ci spre întuneric! Problema este că masoneria a fost scoasă în afara legii de biserica ortodoxă ca fiind de orientare satanică pură.

        „În periplul meu în lumea lor am ajuns într-un laborator în care făceau experiente. Se reusise chiar realizarea, cu ajutorul calculatorului, a diverse tipuri de apă energizată de oameni cu certe calităti de vindecători. Îi căutau pe oamenii respectivi, începeau să colaboreze cu ei si analizau apa „sfintită” de acestia. Un lucru ciudat: toti muriseră! Mi se pare cam mult pentru o perioadă scurtă de timp. În locul respectiv am remarcat un important număr de salamandre: spiritele focului. Cred că ele erau atrase de vibratia unui aparat folosit pentru energizarea apei.”

Deconspirarea francmasoneriei