Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Roger Garaudy: Procesul Sionismului IsraelianRoger Garaudy
Procesul Sionismului Israelian
Editura Antet

          Din cuprins:
        - Sionism contra Iudaism, Proiectul colonial al lui Herzl, Epurare etnică, Colaborarea sionistilor cu Hitler, Contradictia fundamentală a sionismului si a politicii sale teroriste, Deconstructia miturilor sioniste, Demascarea lobby-ului sionist
        - Politica israeliană, detonator al unui nou război mondial
        - Mitul pseudo-teologic al „poporului ales”

        „Sunt acuzat de defăimarea persoanelor sau comunitătilor în functie de apartenenta etnică si religioasă. Provoc pe oricine găseste în cartea mea un singur rând în care cuvântul „evreiesc” este utilizat într-un sens peiorativ. Critic doar pe acela (persoană sau organizatie) care a folosit religia pentru a justifica o politică. Dacă condamn politica talibanilor, nu defăimez Islamul, ci din contră îl apăr de cei care-l dezonorează. În acelasi spirit, atunci când critic talibanii, israelieni sau proisraelieni, tocmai pentru întrebuintarea religiei evreiesti în serviciul unei politici de război, lupta mea contra lor face parte din lupta mea contra antisemitismului, pe care-l consider drept o crimă legal condamnabilă si pe care politica lor este pe punctul de a o dezlăntui.”

        „Martin Buber declara la New York: „Sentimentul pe care-l manifestam, acum 60 de ani, când am intrat în miscarea sionistă, este exact cel pe care-l încerc astăzi... Speram ca acest nationalism să nu urmeze calea altora – începând printr-o mare sperantă – si degradându-se apoi, până la a deveni un egoism. Când ne-am întors în Palestina, întrebarea decisivă a fost: vreti să veniti aici ca prieteni, frati, membrii ai comunitătii popoarelor din Orientul Apropiat, sau ca reprezentanti ai colonialismului imperialist?”

Deconspirarea francmasoneriei