Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Norman G. Finkelstein: Industria Holocaustului. Reflectii asupra exploatării suferintei evreiestiNorman G. Finkelstein
Industria Holocaustului. Reflectii asupra exploatării suferintei evreiesti
Ed. Antet

Capitalizarea Holocaustului. Impostori, negustori si istorie. Dubla zguduire

        „Presedintele Comitetului pentru Restituiri din Knesset, reprezentant al statului Israel la Organizatia Mondială a Restituirilor Evreiesti a multumit Congresului pentru complicitatea la jumulirea tărilor care trebuia să plătescă. Amintindu-si de luptele sale cu prim-ministrul român, el a depus mărturie: „Am făcut o singură observatie, în mijlocul bătăliei, iar aceasta a schimbat cu totul atmosfera. I-am zis: Stiti, peste două zile mă duc la o audiere în Congres. Ce vreti să le spun când voi ajunge acolo?”. Congresul Evreiesc Mondial a creat o întreagă industrie a Holocaustului si „se face vinovat de încurajarea recrudescencei în Europa a unui antisemitism foarte periculos”.”
        Norman G. Finkelstein predă la City University of New York si colaborează la London Review of Books.

        „Se pare că în universitătile noastre, Holocaustul este vândut, nu predat.” – Rabbi Arnold Jacob Wolf, Hiller Director, Yale University.

        „Această carte extrem de bine documentată este concepută într-un mod provocator si va stimula dezbaterea. Lectura ei este obligatorie pentru orice intelectual implicat.” – William Quandt, Foreign Affairs.

Deconspirarea francmasoneriei