Un articol extras din presa centrală, semnat Alex Mihăilescu (2005)

<b><u>O amenintare serioasă - Război meteo împotriva României


        De câtiva ani, România este lovită năprasnic de fenomene meteorologice devastatoare. Secetele prelungite sunt urmate de ploi torentiale care revarsă râurile, distrugând câmpurile si casele oamenilor. Iernile si verile au devenit mai lungi, pe teritoriul nostru nemaiexistând decât aceste două anotimpuri. Si ca si cum toate astea nu ar fi suficiente, o serie de tornade au lovit tara provocând stricăciuni si creând panică printre oameni. Si totusi, în timp ce unii spun că Dumnezeu îi loveste pe români pentru păcatele lor, s-au ridicat voci care au atras atentia că România, rămasă fără sprijin, este lovită de arme meteorologice. Rostul acestui război? Distrugerea economiei nationale si obligarea la importuri masive de alimente si de materiale de constructie, sărăcirea populatiei civile, înglodarea tării în datorii ce nu vor putea fi returnate niciodată.

        În 1931, Stefania Mărăcineanu provoca, în Bărăgan, prima ploaie artificială din lume, utilizând "însământarea" radioactivă a norilor. Ulterior, cu sprijinul guvernului francez, fosta colaboratoare a Mariei Curie producea ploi artificiale în Sahara. Din păcate, al doilea război mondial a întrerupt cercetările, iar românca deceda în 1944 din cauza unui cancer provocat de materialele radioactive folosite până atunci.

        La 15 ani după reusita româncei, inginerul american Vincent J. Shaefer a aruncat dintr-un avion zăpadă carbonică asupra Muntelui Washington, provocând o puternică aversă. Si tot americanii au aruncat prima ploaie în scopuri militare. Se întâmpla în 1963 în timpul războiului din Vietnam. Ploaia a avut urmări dezastruoase pentru provinciile din nordul Laosului.

        Anul 1976. Chinezii au protestat oficial pe lângă puterea sovietelor că "storc norii" de pe granita comună, împiedicând să cadă ploile pe teritoriul chinez.

        Sunt doar câteva exemple devenite publice din războiul nevăzut purtat cu arme meteorologice. Cât este adevăr si cât fictiune?

        În 1970, francmasonul Zbigniew Brzezinski publica o carte, "Între două epoci", în care prevedea un viitor strălucit armelor meteorologice: "...Stiinta va pune la dispozitia conducătorilor lumii anumite tehnici pentru declansarea unui război secret... tehnici de modificare a vremii vor putea fi folosite pentru a produce îndelungi perioade de secetă sau furtuni puternice...". Să fi fost vorba doar de o pură fantezie sau prezicerea lui Brzezinski era temeinic documentată?

        Războiul nevăzut. Domnul Grigore Bălănescu, specialist în radio-comunicatii, a făcut parte din Securitate. Acum are 73 de ani si vrea să publice o carte în care va arăta o latură necunoscută a politicii externe promovată de Nicolae Ceausescu la vremea respectivă. "Divizia cărei îi apartineam era atât de secretă, încât, în afară de Ceausescu, nu stiau de existenta noastră decât 3-4 oameni din România. Scopul nostru era să contracarăm loviturile pe care nu numai Occidentul, ci si partenerii din Est le pregăteau". Domnia sa spune că, la sfârsitul anilor "60, marile puteri experimentau bombele climaterice. "Desi pare greu de crezut, primele atacuri cu arme meteorologice au avut ca rezultate inundatiile catastrofale din 1970 si 1975. În "70, rusii au vrut să-si i-a revansa după ce noi i-am oprit la granită cu arma secretă a lui Coandă, în "68. Au crezut că Ceausescu se va supune de data aceea. Dar olteanul era încăpătânat si atunci a fost nevoie de un alt atac, care a provocat inundatiile din "75. Abia ulterior, Ceausescu a alocat sumele necesare diviziei noastre si până în "89 am putut să-i contracarăm pe vecinii de la Răsărit. Cât priveste imensul sistem de irigatii pus la punct de Ceausescu, acesta era o modalitate de a împiedica aridizarea României." Iar împăduririle masive aveau aceeasi menire: să protejeze mediul înconjurător de efectul devastator al armelor meteorolgice folosite de vecinii nostri care voiau să impună, prin C.A.E.R., anumite importuri României.

        Desertificarea României. Se pare că în politica economică a marilor puteri, rolul tării noastre este unul cumplit: România trebuie transformată într-o zonă desertică. Deja meteorologii nostri avertizează că temperaturile au o "usoară tendintă de crestere generală", precum si o "scădere a nivelului de precipitatii cu până la 30% în anumite zone". Cum era si normal, cresterile de temperatură au fost puse fie pe seama efectului de seră, fie pe seama emanatiilor de carbon în atmosferă, fie pe seama Cernobîlului sau a poluării industriale. Astfel, pentru România, consecintele vor fi dezastruoase: agricultura va fi distrusă, populatia sărăcită, guvernele vor lua credite cu dobânzi exorbitante si vor îndatora tara pe termen lung, fiind obligate să importe ceea ce prisoseste marilor puteri, la preturile dorite de acestea.

        În 1989, o dată cu lovitura de stat, serviciile secrete străine au penetrat structurile politice si administrative din România, începând pregătirea sistematică pentru distrugerea tării. "Primul lucru care s-a făcut a fost distrugerea sistemului de irigatii, urmat de tăierea masivă a pădurilor, singurele care ar putea lupta împotriva arsitei si a transformării solului dintr-unul fertil într-unul nisipos".

        Specialistii militari spun că tehnicile de modificare a vremii pot distruge aproape complet economia unor tări, le pot afecta ecosistemul si pot produce maladii în masă. În felul acesta, tările afectate vor solicita ajutor international, iar odată cu acesta, vor fi ocupate zonele strategice de interes major. "Este ceea ce a refuzat de fiecare dată Ceausescu, care era la curent cu planurile dusmanilor din afară. Până la urmă, singura solutie ca România să fie distrusă a fost lovitura de stat din "89. Pentru că termenul de "revolutie" nu înseamnă decât înlocuirea unei clase conducătoare cu altă clasă conducătoare. Priviti toate "revolutiile" care au avut loc de-a lungul timpului. Mereu s-a întâmplat la fel: o mână de oameni a prostit poporul si a uzurpat puterea conducătorului legitim la ora respectivă. "Revolutia" din decembrie "89 nu face exceptie".

        Evolutie spirituală sau distrugere în masă? Există persoane care afirmă că dezastruoasele inundatii din România sunt un rezultat al actiunii... extraterestrilor. Florentina Dumitrescu, specialistă în istoria aparitiilor OZN pe teritoriul României, sustine că tara noastră a fost vizitată regulat de mii de ani de către civilizatiile extraterestre si că acestea, la ora actuală, încearcă să ne ajute. "Românii reprezintă poporul ales. Nu din cauza dezvoltării noastre materiale, care este precară fată de alte state, ci din cauza spiritualitătii accentuate si a pozitiei României în structura energetică a planetei. Nici un alt popor nu are un spirit puternic ca al nostru. Noi suntem ceea ce Isus a numit Pământ fertil pentru semintele credintei. Iar structura energetică a tării ne protejează de alterări ale spiritului. "Din acest motiv, sustine domnia sa că sunt multi cei care doresc să locuiască în România, pentru că astfel au acces la unele câmpuri de fortă fantastice. În ceea ce priveste civilizatiile extraterestre care protejează România, acestea ar fi decis că românii pot trece pe nivelul imediat superior al spiritualitătii. De aceea s-a lucrat intens asupra structurii energetice si fizice a teritoriului, pentru a pregăti trecerea românilor la următorul nivel de dezvoltare spirituală".

        Nu de aceeasi părere este domnul Visarion Ciobanu, expert în civilizatiile care vizitează Pământul si care spune că acestea încearcă să înlocuiască, "din mers, anumite popoare de pe Terra, pentru a li se substitui. Sunt ceea ce noi numim "lăcuste spatiale" si care invadează un teritoriu, îl secătuiesc de resursele naturale, apoi pleacă mai departe". În opinia sa, inundatiile din ultimi ani din România sunt atacuri ale acestor "lăcuste spatiale" si doar interventia altor civilizatii a împiedicat distrugerea românilor ca popor.

        Indiferent dacă inundatiile au fost provocate de unii sau de altii, efectul lor ar trebui să tragă un semnal de alarmă printre români, arătându-le cât de vulnerabili si dezbinati sunt.

Biblioteca Virtuala
Deconspirarea francmasoneriei