Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
YT Kuurankukka


etusivu » kirja » esittely » kasvatus » hevoset » yksityistalli » kilpailut


» tervetuloa
Tämä on siis pienenpieni yksityistalli, Kuurankukka nimeltään :) Tallissa asuvat omat hevoseni sekä yksityisille on myös varattu paikkoja. Kuurankukka on hyvin pieni, sillä en todellakaan halua ruveta pyörittämään suurempaa kuin n. 10 hevosen tallia. Aikaisemmin minulla oli De Zolt, johon sitten kyllästyin oikein lopullisesti. Kuurankukkaa pyrin pitämään mahdollisimman pitkään ;)

Talli perustettiin 15.8.2003, hetken mielijohteesta: yhtäkkiä minulle oli tulossa neljä hevosta, ja oli paljon yksinkertaisempaa laittaa kaikki samaan talliin, kuin hajottaa ne eri puolille virtuaalimaailmaa yksityistalleihin. Täältä siis löydät kaikkia hanna-maRiian hevoset ;)

Kuurankukka ei kasvata mitään tiettyä hevosrotua, mutta varsan syntyessä sen nimen eteen tulee aina Kuurankukan, Kuurankukka's tai of Mariia. Rotu riippuu useimmiten siitä, mitä tammoja minulla on milläkin hetkellä :) Sen sijaan kaikki oriimme ovat siitoskäytössä, meilaa, jos sinulta löytyy kiinnostusta :)

Tämän enempää en sinua pidättele, tervetuloa toistekin!
.hanna-maRiia. // Hanna-Maria P.

» ota yhteyttä
vieraskirja: lue, kirjoita.
email: de_zolt@jippii.fi

» päivityksiä ym.
26-8-03 » Jälleen talliin tuli uusi hevonen, tällä kertaa fwb-tamma Hubertuksen Justiina. Tamma on iloinen tuttavuus, joka tosin on hieman itsepäinen :) Itse kuitenkin ihastuin tammaan heti. Tamman nimikin on mukavaa vaihtelua virtuaalimaailman värikirjoon, sillä yleensähän puoliveriset ovat melkoisia sanahirviöitä xP Ja Justiina kuvastaa tamman tyyliä täydellisesti..

Muuten normaaleja päivityksiä jne.. Olen juuri sh-tamma etsimässä, pitää jostain sellainenkin löytää. Suokit ovat minut perinpohjaisesti valloittaneet :)

19-08-03 » Nyt on sitten suurin piirtein kaikki sivut valmiit.Toivottavasti toiminta tästä pyörähtään pian kunnolla vauhtiin...

Pari päivää sitten talliin asteli kaksi uutta hevosta, fwb-ori Onnivellin Brathor ja she-ori (( joka muuten on Ilonan sukulainen :] )) CW Pring Pring. Molemmat ovat vielä nuoria, joten niitä koulutetaan parhaillaan.

15-08-03 » Hopsan, johan minä äkkiä uuden tallin perustin! En kertakaikkiaan pystynyt olemaan ilman. Tämä onkin kolmas minun virtuaalihistoriassani, ensin oli ah-niin-ihana-expage-luomus PonisaarenTallit (( nimestä voidaan keskustella... )), sitten YT Päivänkakkara josta tuli De Zolt ja lopulta pienokaiseni Kuurankukka :) De Zolt on ollut ainoa fiksu noista edellisistä, toivottavasti Kuurankukka seuraa edes hieman sen jalanjälkiä ;)

» sivuista
Tiedät varmasti, että copyright on laki, ja sen rikkominen on rikos siinä missä varkauskin. Ethän siis kopioi _mitään_ sivujeni materiaalia? Jos ajattelet, että eihän yhtä kuvaa kukaan huomaa, mutta jos (( ja kun )) huomaa, voit saada sakkoja.

teksti Hanna-Maria Peltonen
otsikko ajka