Denna sida uppdaterades senast den: 08/01 2002 kl 18:48

Mitt ICQ nummer: 28307266

Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Mina åsikter och det som gör mig arg...

Diskutera gärna med mig och skriv vad NI tycker...

Det som gör mig så himla arg är det som händer här i Sverige...

Ursäkta mig men jag måste uttrycka mig eftersom Media inte vågar och jag står för vad jag tycker så tänker jag skriva detta...

Jag vill inte bli kallad för att jag tar parti mot invandrare eller tar parti för rasister eller nåt... Men nån måste säga detta och jag tänker inte vara tyst... Och kom ihåg... detta är vad JAG tycker!


Skrivit den 02/08-01 Den senaste tiden har det pratas om homosexuella skall få viga sig och gifta sig i kyrkan... men jag kan inte tycka att det är rätt. Vad är det för rätt med det? Vad står det i bibeln igentligen? Bibeln! Kyrkan är Guds tempel. Vad hände med det? Gud skapade mannen och kvinnan för att älska varandra. Inte man och man, kvinna och kvinna vad var det då för mening att skapa det motsatta könet? Det står att Gud inte tycker om när två med samma kön håller på så varför skall man viga dem och grejer i kyrkan. Det är som att kristna skall gifta sig eller viga sig på kristet sätt i en muské?! Varför inte låta den kristna tron hålla sig till det kristna och låta kyrkan va? Nu säger jag inte att de inte är välkommna för de är de men gifta sig m.m. nä... absolut inte...


Läste i tidningen metro måndagen den 28 februari om ett bråk. Här är det jag läste:

Fjorton skinnskallar gripna vid upplopp

ESKELSTUNA Ett omfattande upplopp
skakade centrala Eskilstuna
natten till i går. En dispyt
mellan två män slutade i slagsmål
med över 200 inblandade.

Ett tjugotal skinnskallar och
uppskattningsvis 200 personer
med invandrarbakgrun slogs.
Stenar coh krossade flaskor
användes som tillhyggen och
flera personer fick uppsöka sjukhus,
dock med lindriga skador. Fjorton
män greps för "ohörsamhet
mot ordningmakten". Alla var
mellan 18 och 29 år och
skinnsskallar. (TT)

Denna text gjorde mig irreterad. Varför? Jo, som jag skrev innan så är det bara skinnskallars fel m.m. Nu vet inte jag hur mycket man kan lita på denna text eller vad det nu var som låg backom detta utan jag skriver om det jag och ni just har läst.

Varför var det bara skinnskallarna som blev gripna? Var det så att de här 200 med invandrarbakgrund inte gjorde någonting och lät sig bli slagna eller var det så att det var enklare att ta fast fjorton skinnskallar än att ta fast 200 invandrare och förhöra dem eller vad de nu gör?

Jag måste bara reagera eftersom jag tycker att det låter så konstigt att just 14 skinnskallar blev gripna av mer än 200 inblandade? Jag tycker att det är så konstigt! För jag kan inte förstå det?! Men kanske är det så det skall vara? Jag tycker inte att det skall vara så utan varför kunde de inte gripa lika många? 10 skinnskallar och 10 invandrare eller var det så att det var bara just de här 14 skinnskallaran som var ohörsamma mot ordningmakten? Jag vet inte men jag måste reagera eftersom jag inte tycker att det stämmer.!


Nedslagen på stan... 18/01 2000

Nu under nyårs natten så fick man höra att en invandrare i Skogås blev dödad av skinhead. En annan nyhet som jag läste var att skinheads hade dödat invandrare i ett slagsmål m.m.

Visst är det ledsamt att det måste var så här men det enda man hör är att skinheads gör det och svenska rasister gör så och att det är skandal för Sverige när detta händer m.m.

Men ingen säger nåt när helt vanliga svenskar blir nedslagna av invandrare... Inte en enda nyhet, ingenting...

Min kompis blev offer för detta när han skulle gå på toaletten... och varför syns inte det på nyheterna? Vågar de inte? Japp... Jag tror att media inte vågar säga eller skriva att svenskar blir nedslagna av invandrare när de t.ex. skall gå på toan. Ifall de skulle skriva om det så skulle det bli ramaskri och det skulle bli debatt om de är rasister eller har åsikter eller nåt...

Okej, visst har det hänt att media tar upp stora fall när det har hänt att svenskar har dött eller nåt men inte lika ofta som att invandrare blir nedslagna. Och nu kanske ni tänker, det händer väl inte lika mycket och visst gör det de... Det händer lika mycket på bägge hållen!

Vaför kan inte media skriva om vad som har hänt på bägge sidorna? Har någon svensk blivit nedslagen av invandrare så tycker jag att det skall stå det och har någon invandrare blivit nedslagen av svenskar så skall det också stå.

Läs min icq kompis artikel om vissa saker som jag oxå delar!


maila