Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Mesajele Fecioarei Maria

Fecioara Maria ne indeamna permanent la:

Aparitiile Fecioarei Maria la Medjugorje (Bosnia-Herzegovina) sunt zilnice insa in ziua de 25 ale fiecarei luni Regina Pacii transmite vizionarei Marija un mesaj adresat intregii lumi !

Mesajele lunare ale anului 1999


25 Ianuarie 25 1999 "Dragi copii , va invit din nou la rugaciune. Nu aveti scuza ca trebuie sa munciti mai mult pentru ca natura se afla inca intr-un somn profund. Deschideti-va rugaciunii ! Reinnoiti rugaciunea in familiile voastre. Puneti Sfanta Scriptura intr-un loc vizibil in familiile voastre, cititi-o, meditati-o si invatati cat de mult iubeste Dumnezeu poporul Sau. Iubirea Sa se manifesta si astazi pentru ca El ma trimite sa va chem pe calea mantuirii . Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Februarie 1999 "Dragi copii, si astazi sunt cu voi intr-un mod special, contempland si traind in inima mea patima lui Iisus. Copilasilor, deschideti-va inimile si dati-mi mie tot ce se afla in ele, bucurii, tristeti si orice dureri, chiar si cele mai mici, pentru ca sa le pot oferi lui Iisus si pentru ca El, cu iubirea sa nemasurata, sa arda tristetile voastre si sa le transforme in bucuria invierii sale. De aceea, copilasii mei, va chem acum in mod special : deschideti-va inimile rugaciunii pentru ca prin rugaciune, sa deveniti prietenii lui Iisus . Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea ."

APARITIA ANUALA A MIRJANEI SOLDO DIN 18 MARTIE 1999 "Dragi copii ! Doresc ca voi sa-mi incredintati inimile voastre pentru ca sa le pot conduce pe drumul care duce la lumina si viata vesnica. Nu vreau ca inimile voastre sa rataceasca in intunericul de astazi. Eu va voi ajuta. Voi fi cu voi pe acest drum al descoperirii iubirii si indurarii lui Dumnezeu. Ca Mama a voastra, va cer sa imi permiteti s-o fac. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea ".

25 Martie 1999 "Dragi copii, va invit la rugaciunea cu inima. Copilasii mei, va chem in mod cu totul special sa va rugati pentru convertirea pacatosilor, a celor care strapung inima mea si a Fiului Meu Iisus cu sabia urii si a blasfemiei zilnice. Sa ne rugam, copilasilor, pentru toti cei care nu doresc sa cunoasca iubirea lui Dumnezeu, chiar daca fac parte din Biserica. Sa ne rugam pentru ca ei sa se converteasca si pentru ca Biserica sa reinvie prin iubire. Copilasii mei , doar prin iubire si rugaciune, veti putea sa traiti acest timp care va este dat pentru convertire. Puneti-L pe Dumnezeu pe primul loc! Astfel Iisus Cel Inviat va deveni prietenul vostru. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea".

25 Aprilie 1999 "Dragi copii, astazi va invit din nou la rugaciune. Copilasilor, fiti purtatorii pacii si ai iubirii in aceasta lume lipsita de pace. Prin post si rugaciune, marturisiti ca sunteti ai mei si ca traiti mesajele mele. Rugati-va si cautati ! Eu ma rog si mijlocesc pentru voi la Dumnezeu pentru ca voi sa va convertiti, pentru ca viata si comportarea voastra sa fie mereu crestine. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea".

25 Mai 1999 "Dragi copii, astazi va invit din nou la convertire si la o credinta mai ferma in Dumnezeu. Copilasilor, voi cautati pacea si va rugati in diferite moduri dar inca nu v-ati daruit inima lui Dumnezeu pentru ca El s-o umple cu iubirea Sa. Iata , de aceea sunt eu cu voi pentru a va invata si a va apropia de iubirea lui Dumnezeu. Daca Il iubiti pe Dumnezeu mai presus de toate, va va fi usor sa va rugati si sa-I deschideti inima voastra".

25 Iunie 1999 "Dragi copii ! Astazi va multumesc pentru ca traiti si marturisiti mesajele mele prin viata voastra. Copilasilor, fiti tari si rugati-va pentru ca rugaciunea sa va dea forta si bucurie. Doar in acest fel, fiecare dintre voi va fi al meu si va voi conduce pe calea mantuirii. Copilasilor, rugati-va si marturisiti prin viata voastra prezenta mea aici. Fiecare zi sa fie pentru voi o marturie plina de bucurie a iubirii lui Dumnezeu. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea".

25 Iulie 1999 "Dragi copii, si astazi ma bucur impreuna cu voi si va invit pe toti la rugaciunea cu inima. Eu va invit, copilasilor, ca impreuna cu mine sa-I multumiti lui Dumnezeu pentru toate harurile pe care vi le daruieste aici prin mine. Vreau sa intelegeti ca eu doresc sa realizez aici nu numai un loc de rugaciune, ci si o intalnire a inimilor. Eu doresc ca inima mea, inima lui Iisus si inima voastra sa se contopeasca intr-o inima de iubire si pace. De aceea, copilasilor, rugati-va si bucurati-va pentru tot ceea ce Dumnezeu face aici, desi Satana provoaca cearta si neliniste. Eu sunt cu voi si va conduc pe toti pe calea iubirii. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea".

25 August 1999 "Dragi copii, astazi va chem sa glorificati in culorile naturii pe Dumnezeu Creatorul. El va vorbeste chiar si in cea mai mica floare despre frumusetea si profunzimea iubirii cu care v-a creat. Copilasilor, fie ca rugaciunea sa tasneasca din inimile voastre ca apa proaspata dintr-un izvor. Holdele de grau sa va vorbeasca de indurarea lui Dumnezeu fata de fiecare creatura. De aceea, reinnoiti rugaciunea de actiune a harului pentru tot ceea ce va daruieste El. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea".

25 Septembrie 1999 "Dragi copii, astazi va invit din nou sa fiti purtatorii pacii mele. Mai ales astazi, cand se spune ca Dumnezeu este departe dar in realitate El nu a fost niciodata atat de aproape de voi. Va chem prin lectura Sfintei Scripturi sa reinnoiti rugaciunea in familiile voastre pentru ca sa puteti trai bucuria intilnirii cu Dumnezeu, care isi iubeste infinit de mult creaturile Sale. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea".

25 Octombrie 1999 "Dragi copii, nu uitati : Acesta este un timp de gratie; pentru aceasta rugati-va , rugati-va , rugati-va ! Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Noiembrie 1999 "Dragi copii, si astazi va invit la rugaciune. In acest timp de har, crucea sa fie pentru voi un semn indicator al iubirii si al unitatii, prin care vine adevarata pace. De aceea, copilasilor, rugati-va in acest timp mai ales pentru ca Micul Iisus, Creatorul pacii, sa se nasca in inimile voastre. Numai prin rugaciune veti deveni apostolii mei de pace in aceasta lume lipsita de pace. De aceea, rugati-va pana cand rugaciunea va deveni o bucurie pentru voi. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea ! "

25 Decembrie 1999 "Dragi copii ! Acesta un timp de har. Copilasilor, astazi in mod special, impreuna cu pruncul Iisus pe care il port in brate va ofer posibilitatea sa va hotariti pentru pace. Spunand "da" pacii si hotarandu-va pentru Dumnezeu, vi se deschide o noua posibilitate de pace. Doar asa, copilasilor, timpul acestui secol va fi pentru voi un timp de pace si de prosperitate. De aceea, puneti-L pe micul Iisus nou-nascut pe primul loc in viata voastra si El va va conduce pe calea mantuirii. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."


Mesajele lunare ale anului 2000


25 Ianuarie 2000 "Dragi copii! Eu va chem copilasilor, la rugaciune neincetata. Daca va rugati, sunteti mai aproape de Dumnezeu si El va va conduce pe calea pacii si a mantuirii. De aceea astazi va chem sa daruiti pacea si celorlalti. Doar in Dumnezeu se afla adevarata pace. Deschideti-va inimile si daruiti pacea si atunci si ceilalti vor descoperi in voi si prin voi pacea si astfel veti da marturie de pacea si iubirea pe care vi le daruieste Dumnezeu. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Februarie 2000 "Dragi copii, treziti-va din somnul necredintei si al pacatului pentru ca acesta este un timp de har pe care vi-l daruieste Dumnezeu. Folositi acest timp si cautati in Dumnezeu harul vindecarii inimii voastre pentru ca sa-l puteti privi pe Dumnezeu si pe oameni cu inima. Rugati-va mai ales pentru cei care n-au cunoscut iubirea lui Dumnezeu si marturisiti prin viata voastra pentru ca si ei sa-L poata cunoaste pe Dumnezeu si iubirea Sa nemasurata. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Martie 2000 "Dragi copii! Rugati-va si folositi timpul acesta pentru ca este un timp de har. Eu sunt cu voi si mijlocesc la Dumnezeu pentru fiecare dintre voi pentru ca inimile voatre sa se deschida lui Dumnezeu si iubirii Sale. Copilasilor, rugati-va neincetat pana cand rugaciunea va deveni o bucurie pentru voi. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Aprilie 2000 "Dragi copii, astazi va invit din nou la convertire. Va preocupa prea mult lucrurile materiale si prea putin cele spirituale. Deschideti-va inimile si lucrati mai mult la convertirea personala. Hotarati-va in fiecare zi sa-i consacrati mai mult timp lui Dumnezeu si rugaciunii pana cand rugaciunea va deveni pentru voi o intalnire plina de bucurie cu Dumnezeu. Doar in acest fel viata voastra va avea un sens si veti contempla cu bucurie viata vesnica. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Mai 2000 "Dragi copii, eu ma bucur impreuna cu voi si in acest timp de har va invit la o reinnoire spirituala. Rugati-va copilasilor pentru ca Duhul Sfant sa locuiasca in voi pe deplin; atunci veti putea sa dati marturie cu bucurie tuturor celor ce sunt departe de credinta. Copilasilor, rugati-va in special pentru darurile Duhului Sfant pentru ca in spirit de iubire, sa fiti in orice zi si in orice situatie mai aproape de fratii vostri si pentru ca in intelepciunea iubirii sa depasiti orice dificultate. Eu sunt cu voi si mijlocesc la Iisus pentru fiecare dintre voi. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Iunie 2000 "Dragi copii, astazi va invit din nou la rugaciune. Cel ce se roaga nu se teme de viitor. Copilasilor, nu uitati : eu sunt cu voi si va iubesc pe toti. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Iulie 2000 "Dragi copii, nu uitati ca va aflati aici pe pamant doar intr-o calatorie spre vesnicie si ca locuinta voastra este in ceruri. De aceea, copilasilor, fiti deschisi la iubirea lui Dumnezeu si abandonati egoismul si pacatul. Bucuria voastra sa fie doar descoperirea lui Dumnezeu prin rugaciunea zilnica. De accea, folositi timpul si rugati-va, rugati-va, rugati-va ; si Dumnezeu va fi aproape de voi in rugaciune si prin rugaciune. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 August 2000 "Dragi copii ! Doresc sa impartasesc impreuna cu voi bucuria mea. Simt in Inima mea Imaculata ca exista multi care s-au apropiat de mine si poarta intr-un fel in inimile lor victoria Inimii mele Imaculate rugandu-se si convertindu-se. Doresc sa va multumesc si sa va inspir sa lucrati mai mult pentru Dumnezeu si Imparatia Sa, cu iubirea si puterea Duhului Sfant. Eu sunt cu voi si va binecuvintez pe toti cu binecuvantarea mea materna. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Septembrie 2000 "Dragi copii! Astazi va invit sa va deschideti inimile rugaciunii pentru ca rugaciunea sa devina bucurie pentru voi. Reinnoiti rugaciunea in familiile voastre si formati grupuri de rugaciune. Astfel veti putea trai bucuria rugaciunii si a comuniunii. Toti cei care se roaga si sunt membri unui grup de rugaciune, sunt deschisi vointei lui Dumnezeu in inima lor si marturisesc cu bucurie iubirea lui Dumnezeu. Eu sunt cu voi, va port in inima mea si va dau binecuvantarea mea materna. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Octombrie 2000 "Dragi copii ! Astazi doresc sa va deschid inima mea materna si sa va invit sa va rugati la intentiile mele. Impreuna cu voi doresc sa reinnoiesc rugaciunea si postul pe care doresc sa le ofer Fiului Meu Iisus pentru un timp nou, o noua primavara. In acest an jubiliar, multe inimi mi s-au deschis si Biserica se reinnoieste in Spirit. Eu ma bucur impreuna cu voi si Ii multumesc lui Dumnezeu pentru acest dar; in ceea ce va priveste pe voi, copilasilor: rugati-va, rugati-va, rugati-va, pana cand rugaciunea va deveni pentru voi bucurie. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Noiembrie 2000 "Dragi copii ! astazi cand Cerul va este mai aproape ca oricand, va invit la rugaciune pentru ca prin rugaciune sa-L puneti pe Dumnezeu pe primul loc in viata voastra. Copilasilor , astazi eu sunt alaturi de voi si va binecuvantez cu binecuvantarea mea materna pentru ca sa aveti tarie si iubire pentru toti oamenii pe care ii intalniti in viata voastra pamanteasca si pentru ca sa puteti darui iubirea lui Dumnezeu. Ma bucur impreuna cu voi si doresc sa va spun ca fratele vostru Slavko, murind, s-a nascut pentru cer si ca mijloceste pentru voi. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Decembrie 2000 "Dragi copii! Astazi cand Dumnezeu mi-a dat puterea de a fi cu voi, cu Micul Iisus in brate, ma bucur impreuna cu voi si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce a facut in acest an jubiliar. Ii multumesc lui Dumnezeu mai ales pentru vocatiile celor care i-au spus pe deplin "da" lui Dumnezeu. Va daruiesc tuturor binecuvantarea mea si a Pruncului Iisus. Ma rog pentru voi toti pentru ca bucuria sa se nasca in inimile voastre si pentru ca in bucurie sa daruiti bucuria pe care o simt eu astazi. In acest prunc, eu vi-L aduc pe Mantuitorul sufletelor voastre si pe Cel ce va cheama la sfintenia vietii. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."


Mesajele lunare ale anului 2001


25 Ianuarie 2001 "Dragi copii! Astazi va invit sa reinnoiti rugaciunea si postul cu si mai mult entuziasm pana cand rugaciunea va deveni bucurie pentru voi. Copilasilor, cel ce se roaga nu se teme de viitor si cel ce posteste nu se teme de rau. Va repet inca o data: doar prin rugaciune si post pot fi oprite razboaiele, razboaie datorate necredintei voastre si fricii de viitor. Copilasilor, eu sunt cu voi si va invat ca doar in Dumnezeu veti afla pacea si linistea voastra. De aceea, apropiati-va de Dumnezeu si puneti-L pe primul loc in viata voastra. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Februarie 2001 "Dragi copii! Acesta este un timp de har. De aceea,rugati-va,rugati-va,rugati-va pana cand veti intelege iubirea lui Dumnezeu pentru fiecare dintre voi. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Martie 2001 "Dragi copii, si astazi va invit sa va deschideti rugaciunii. Copilasilor, voi traiti un timp in care Dumnezeu va daruieste haruri mari dar voi nu stiti sa profitati de ele. Va preocupa orice altceva numai sufletul si viata spirituala nu. Treziti-va din somnul profund al sufletului vostru si spuneti DA lui Dumnezeu cu toata puterea. Hotarati-va pentru convertire si sfintenie. Eu sunt cu voi copilasilor si va invit la perfectiunea sufletului si a tuturor faptelor voastre. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Aprilie 2001 "Dragi copii! Astazi din nou va chem la rugaciune. Copilasi, rugaciunea face minuni. Atunci cand sunteti obositi si bolnavi si nu stiti sensul vietii voastre, luati Rozariul si rugati-va; rugati-va pana cand rugaciunea devine pentru voi o intalnire plina de bucurie cu Mantuitorul vostru. Eu sunt cu voi, copilasi si mijlocesc si ma rog pentru voi. Multumesc ca ati raspuns chemarii Mele."

25 Mai 2001 "Dragi copii! In acest timp de har, va chem la rugaciune. Copilasi, voi lucrati mult, dar fara binecuvantarea lui Dumnezeu. Binecuvantati si cautati intelepciunea Duhului Sfant care sa va conduca in acest timp, astfel ca sa puteti intelege si trai in harul acesui timp. Convertiti-va copilasi si ingenunchiati in tacerea inimii. Puneti-L pe Dumnezeu in centrul fiintei voastre astfel ca in acest fel, sa puteti marturisi in bucurie frumusetea pe care Dumnezeu v-o da continuu in viata voastra. Multumesc ca ati raspuns chemarii mele."

25 Iunie 2001 "Dragi copii! Eu sunt cu voi si va binecuvantez pe toti cu binecuvantarea mea materna. In mod special astazi, cand Dumnezeu va daruieste din abundenta haruri, rugati-va si cautati-l pe Dumnezeu prin mine. Dumnezeu va da mari haruri, de aceea, copilasi, folositi bine acest timp de har si veniti mai aproape de inima mea astfel incat sa va pot conduce catre Fiul meu Iisus. Multumesc ca ati raspuns chemarii mele."

25 Iulie 2001 "Dragi copii! In acest timp de har, va chem sa veniti inca si mai aproape de Dumnezeu prin rugaciunea voastra personala. Folositi bine timpul de odihna si odihniti in Dumnezeu sufletul vostru si ochii vostri. Gasiti pacea in natura si il veti descoperi pe Dumnezeu Creatorul Caruia ii veti putea da multumire pentru toate creaturile; apoi veti gasi bucurie in inima voastra. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 August 2001 "Dragi copii! Astazi va chem pe toti sa va hotarati pentru sfintenie. Fie ca sfintenia sa fie mereu pe primul loc in gandurile voastre si in orice situatie, in munca voastra si cuvintele voastre. In felul acesta o veti pune de asemenea in practica; incetul cu incetul, pas cu pas, rugaciunea si hotararea pentru sfintenie vor intra in familia voasta. Fiti sinceri cu voi insiva si nu va legati de lucruri materiale, ci de Dumnezeu. Si nu uitati copilasi, ca viata voastra este la fel de trecatoare precum o floare. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Septembrie 2001 "Dragi copii! Si astazi va chem la rugaciune, in mod special astazi, cand Satana doreste razboi si ura. Va chem din nou, copilasi: rugati-va si postiti ca Dumnezeu sa va daruiasca pace. Marturisiti pacea catre fiecare inima si fiti purtatori ai pacii in aceasta lume fara pace. Eu sunt cu voi si mijlocesc inaintea lui Dumnezeu pentru fiecare dintre voi. Iar voua nu va fie teama pentru ca acela care se roaga nu se teme de rau si nu are ura in inima. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Octombrie 2001 "Dragi copii! Astazi iarasi va chem sa va rugati din toata inima voastra si sa va iubiti unii pe altii. Copilasi, voi sunteti alesi sa marturisiti pacea si bucuria. Daca nu este pace, rugati-va si o veti primi. Prin voi si prin rugaciunea voastra, copilasi, pacea va incepe sa se reverse in lume. Iata de ce, copilasi, rugati-va, rugati-va, rugati-va, pentru ca rugaciunea face minuni in inimile oamenilor si in lume. Eu sunt cu voi si ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare din voi care a acceptat si traieste rugaciunea cu seriozitate. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Noiembrie 2001 "Dragi copii! In acest timp de har, va chem din nou la rugaciune. Copilasi, rugati-va si pregatiti-va inimile pentru sosirea Regelui Pacii, ca El sa dea pace intregii lumi cu binecuvantarea Lui. Lipsa pacii a inceput sa domneasca in inimi si ura domneste in lume. De aceea, voi care traiti mesajele mele, fiti lumina si maini intinse catre aceasta lume fara credinta, astfel ca toti sa ajunga sa il cunoasca pe Dumnezeul Iubirii. Nu uitati, copilasi, Eu sunt cu voi si va binecuvantez pe toti. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Decembrie 2001 "Dragi copii! Va chem astazi si va incurajez sa va rugati pentru pace. Astazi va chem intr-un mod special, purtandu-l in bratele mele pe Pruncul Iisus pentru voi, sa va uniti cu El prin rugaciune si sa deveniti un semn pentru aceasta lume fara pace. Incurajati-va unii pe altii, copilasi, catre rugaciune si iubire. Credinta voastra sa fie o incurajare pentru ceilalti pentru ca sa creada si sa iubeasca mai mult. Va binecuvantez pe toti si va chem sa fiti mai aproape de inima mea si de inima Pruncului Iisus. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."


Aparitia anuala a lui Jakov din 25 Decembrie 2001

La ultima aparitie zilnica pe care a avut-o Jacov Colo in 12 septembrie 1998, Maica Domnului i-a spus ca de acum inainte va avea o singura aparitie pe an, pe 25 decembrie de Craciun. Asa s-a intamplat si anul acesta. Aparitia a inceput la ora 3:30 pm si a durat 5 minute. Maica Domnului a dat urmatorul mesaj:

"Dragi copii, astazi cand Iisus se naste din nou pentru voi, in mod special vreau sa va chem la convertire. Rugati-va, rugati-va, rugati-va pentru convertirea inimilor voastre, astfel ca Iisus sa se nasca in voi toti si sa ramana in voi si sa ajunga stapan peste intreaga voastra fiinta. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."


Mesajele lunare ale anului 2002


25 Ianuarie 2002 "Dragi copii! In acest timp cand voi inca va mai ganditi inapoi la anul ce a trecut eu va chem, copilasi, sa priviti adanc in inima voastra si sa decideti sa fiti mai aproape de Dumnezeu si de rugaciune. Copilasi, voi inca sunteti atasati de lucrurile pamantesti si putin catre viata spirituala. Fie ca chemarea mea de astazi sa fie deasemenea o incurajare pentru voi ca sa va hotarati pentru Dumnezeu si pentru convertirea voastra zilnica. Nu puteti fi convertiti, copilasi, daca nu abandonati pacatele si nu va hotarati pentru iubirea catre Dumnezeu si aproapele vostru. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea.";

25 Februarie 2002 "Dragi copii! In acest timp de har, va chem sa deveniti prietenii lui Iisus. Rugati-va pentru pace in inimile voastre si lucrati pentru convertirea voastra personala. Copilasi, numai in acest fel veti putea deveni martori ai pacii si ai iubirii lui Iisus in lume. Deschideti-va catre rugaciune astfel incat rugaciunea sa devina o necesitate pentru voi. Fiti convertiti, copilasi, si lucrati astfel ca Iisus si iubirea Lui sa fie cunoscute de cat mai multe suflete posibil. Eu sunt aproape de voi si va binecuvintez pe toti. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Aparitia anuala a Maicii Domnului catre Mirjana Soldo, 18 Martie 2002. Vizionara Mirjana Dragicevic-Soldo a avut aparitii zilnice din data de 24 iunie 1981 pana in 25 decembrie 1982. In timpul ultimei aparitii zilnice, Maica Domnului i-a dat cel de-al 10-lea secret, si i-a spus ca ii va aparea o data pe an, pe 18 martie. In acest fel s-a intamplat in decursul anilor.

Acest an, mai multe mii de pelerini s-au adunat sa se roage Rozariul, care a inceput la 8:45 la Comunitatea Cenacolo in Medjugorje. Aparitia a durat de la 9:27 pana la 9:34 a.m. si Maica Domnului a dat urmatorul mesaj: "Dragi copii! Ca o mama va implor, deschideti-va inima si mi-o oferiti mie, si nu va temeti de nimic. Eu voi fi cu voi si va voi invata cum sa il puneti pe Iisus pe primul loc. Va voi invata sa il iubiti si sa-i apartineti in mod complet. Intelegeti, dragi copii, ca fara Fiul meu nu este mantuire. Ar trebui sa deveniti constienti ca El este inceputul si sfarsitul vostru. Numai cu aceasta convingere veti putea fi fericiti si veti putea fi vrednici de viata vesnica. Eu ca o mama doresc aceasta pentru voi. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Martie 2002 "Dragi copii! Astazi va chem sa va uniti in rugaciune cu Iisus. Deschideti-va inima catre El si dati-i Lui tot ce este in ea: bucurii, necazuri si boli. Fie ca acest timp sa fie un timp de har pentru voi. Rugati-va copilasi, si fiecare moment sa apartina lui Iisus. Eu sunt cu voi si mijlocesc pentru voi. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Aprilie 2002 "Dragi copii! Bucurati-va cu mine in acest timp al primaverii cand intreaga natura se trezeste iar inimile voastre inseteaza dupa schimbare. Deschideti-va, copilasi si rugati-va. Nu uitati ca eu sunt cu voi si doresc sa va duc pe toti la Fiul meu astfel ca El sa va daruiasca darul unei iubiri sincere pentru Dumnezeu si pentru tot ceea ce vine de la El. Deschideti-va catre rugaciune si cautati convertirea de la Dumnezeu a inimilor voastre; de toate celelalte El are cunostinta si va implini. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Mai 2002 "Dragi copii! Astazi va chem sa puneti rugaciunea pe primul loc in viata voastra. Rugati-va si fie ca rugaciunea, copilasi, sa fie o bucurie pentru voi. Eu sunt cu voi si mijlocesc pentru voi toti, iar voi, copilasi, fiti purtatorii plini de bucurie ai mesajelor mele. Fie ca viata voastra cu mine sa fie o bucurie. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Iunie 2002 "Dragi copii! Astazi ma rog pentru voi si impreuna cu voi pentru ca Duhul Sfant sa va ajute si sa va sporeasca credinta, astfel ca sa puteti accepta si mai mult mesajele pe care vi le dau aici in acest loc sfant. Copilasi, intelegeti ca acesta este un timp de har pentru fiecare dintre voi; si impreuna cu mine, copilasi, sunteti in siguranta. Doresc sa va conduc pe toti pe drumul sfinteniei. Traiti mesajele mele si puneti in viata fiecare cuvant pe care vi-l dau. Fie ca ele sa fie pretioase pentru voi pentru ca vin din Cer. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Iulie 2002 "Dragi copii! Astazi ma bucur impreuna cu sfintul vostru protector si va chem sa fiti deschisi catre voia lui Dumnezeu, astfel ca in voi credinta sa sporeasca, si prin voi, sa sporeasca in oamenii pe care ii intalniti in viata voastra de zi cu zi. Copilasi, rugati-va pana cand rugaciunea devine bucurie pentru voi. Cereti sfintilor vostri protectori ca sa va ajute sa cresteti in iubire pentru Dumnezeu. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 August 2002 "Dragi copii! Si astazi eu sunt cu voi in rugaciune astfel ca Dumnezeu sa va dea o si mai puternica credinta. Copilasi, credinta voastra este mica si voi nici macar nu sunteti constienti cat de mult, in ciuda acestui fapt, nu sunteti gata sa cautati darul credintei de la Dumnezeu. De aceea eu sunt cu voi, copilasi, ca sa va ajut sa intelegeti mesajele mele si sa le puneti in viata. Rugati-va, rugati-va, rugati-va, si numai in credinta si prin rugaciune sufletul vostru va gasi pacea si lumea va gasi bucuria de a fi cu Dumnezeu. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Septembrie 2002 "Dragi copii! Si in aceste vremuri lipsite de pace, eu va chem la rugaciune. Copilasi, rugati-va pentru pace astfel incat in lume fiecare om sa simta iubire pentru pace. Numai cand sufletul isi gaseste pacea in Dumnezeu, se simte multumit si iubirea va incepe sa se reverse in lume. Si in mod special, copilasi, voi sunteti chemati sa traiti si sa marturisiti pacea - pacea in inimile voastre si in familiile voastre - si, prin voi, pacea va incepe sa se reverse si in lume. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Octombrie 2002 "Dragi copii! Si astazi va chem la rugaciune. Copilasi, aveti incredintarea ca prin simpla rugaciune se pot intampla miracole. Prin rugaciunea voastra voi va deschideti inima catre Dumnezeu si El lucreaza minuni in viata voastra. Privind roadele, inima voastra se umple de bucurie si multumire catre Dumnezeu pentru tot ceea ce El face in viata voastra si, prin voi, deasemenea si celorlalti. Rugati-va si credeti, copilasi, Dumnezeu daruieste haruri si voi nu le vedeti. Rugati-va si le veti vedea. Fie ca ziua voastra sa fie plina cu rugaciune si multumire pentru tot ceea ce Dumnezeu va daruieste. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Noiembrie 2002 "Dragi copii! Va chem astazi iarasi la convertire. Deschideti-va inima catre Dumnezeu, copilasi, prin Sfanta Spovedanie, si pregatiti-va sufletul astfel ca Pruncul Iisus sa se poata naste din nou in inima voastra. Permiteti-i Lui sa va transforme si sa va conduca pe calea pacii si a bucuriei. Copilasi, hotarati-va pentru rugaciune. In special acum, in acest timp de har, fie ca inima voastra sa tanjeasca dupa rugaciune. Eu sunt aproape de voi si mijlocesc inaintea lui Dumnezeu pentru voi toti. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Decembrie 2002 "Dragi copii, acesta este un timp de mari haruri, dar si un timp de mari incercari pentru toti aceia care vor sa urmeze calea pacii. De aceea, va invit din nou, copilasilor, rugati-va, rugati-va, rugati-va, nu cu cuvinte, ci cu inima. Traiti mesajele mele si convertiti-va! Fiti constienti de harul pe care Dumnezeu mi l-a dat sa fiu cu voi, mai ales astazi cand Il port in brate pe micul Isus, Regele Pacii. Doresc sa va dau pace iar voi sa o purtati in inimile voastre si s-o daruiti celorlalti, pana cand pacea lui Dumnezeu va domni in lume. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea!"


Mesajele lunare ale anului 2003


25 Ianuarie 2003 "Dragi copii! Cu acest mesaj va chem din nou sa va rugati pentru pace. In mod special acum cand pacea este in criza, voi sa fiti aceia care va rugati si purtati marturie pentru pace. Copilasi, fiti voi pace in aceasta lume lipsita de pace. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea." 01/2003

25 Februarie 2003 "Dragi copii! Si astazi va indemn sa va rugati si sa postiti pentu pace. Asa cum am spus deja si acum v-o repet, copilasi, numai cu rugaciune si post se pot opri chiar si razboaiele. Pacea este un dar pretios de la Dumnezeu. Cautati-l, rugati-va si il veti primi. Vorbiti despre pace si purtati pacea in inimile voastre. Hraniti-o ca pe o floare care are nevoie de apa, gingasie si lumina. Fiti voi aceia care poarta pacea catre ceilalti. Eu sunt cu voi si mijlocesc pentru voi toti. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

18 Martie 2003 Vizionara Mirjana Dragicevic-Soldo a avut aparitii zilnice din 24 iunie 1981 pana in 25 decembrie 1982. In timpul ultimei aparitii zilnice, Maica Domnului i-a incredintat cel de-al 10-lea secret, si i-a spus ca ii va aparea o data pe an, pe 18 martie. In acest fel s-a intamplat in anii ce au urmat. In acest an mai multe mii de pelerini s-au adunat sa se roage Rozariul la Comunitatea Cenacolo in Medjugorje. Aparitia a durat de la 8:55 a.m. pana la 9:02 a.m. si Maica Domnului a dat urmatorul mesaj:"

"Dragi copii! In mod particular in acest timp sfant de pocainta si rugaciune, va chem sa faceti o alegere. Dumnezeu v-a daruit vointa libera ca sa puteti alege viata sau moartea. Ascultati mesajele mele cu inima, astfel incat sa puteti constientiza ceea ce aveti de facut si cum veti gasi drumul catre viata. Copiii mei, fara Dumnezeu nu puteti face nimic; nu uitati aceasta nici o clipa. Pentru ca, ce sunteti voi pe pamant si ce veti fi, cand va veti intoarce din nou in pamant... Nu il maniati pe Dumnezeu, ci urmati-ma pe mine spre viata. Va multumesc ca sunteti aici."

25 Martie 2003 "Dragi copii! Si astazi va chem sa va rugati pentru pace. Rugati-va cu inima, copilasi, si nu va pierdeti speranta pentru ca Dumnezeu isi iubeste creaturile Sale. El doreste sa va salveze, unul cate unul, prin venirea mea aici. Va chem pe drumul sfinteniei. Rugati-va, si in rugaciune sunteti deschisi vointei lui Dumnezeu; in acest fel voi realizati, prin tot ceea ce faceti, planul lui Dumnezeu in voi si prin voi. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Aprilie 2003 "Dragi copii! Va chem deasemenea si astazi sa va deschideti catre rugaciune. In timpul postului mare ce a trecut ati realizat cat de mici sunteti si cat de mica va este credinta. Copilasi, hotarati-va si astazi pentru Dumnezeu, astfel ca in voi si prin voi El sa schimbe inimile oamenilor si pe ale voastre deasemenea. Fiti purtatori plini de bucurie ai lui Iisus Cel inviat in aceasta lume lipsita de pace, care tanjeste dupa Dumnezeu si dupa tot ce vine de la Dumnezeu. Eu sunt cu voi, copilasi, si va iubesc cu o iubire speciala. Va multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Mai 2003 "Dragi copii, si astazi va invit la rugaciune. Reinnoiti-va rugaciunea personala, si rugati-va in mod special la Duhul Sfant ca sa va ajute sa va rugati cu inima. Eu mijlocesc pentru voi toti, copilasilor, si va invit pe toti la convertire. Daca voi va convertiti, si cei care sunt in jurul vostru vor fi reinnoiti, iar rugaciunea va deveni pentru ei bucurie. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Iunie 2003 "Dragi copii! Astazi de asemenea va chem cu mare bucurie sa traiti mesajele mele. Eu sunt cu voi si va multumesc ca puneti in viata ceea ce eu va spun. Va chem sa reinoiti mesajele mele inca si mai mult, cu un nou entuziasm si bucurie. Fie ca rugaciunea sa fie lucrarea voastra zilnica. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

- Vizionara Ivanka Ivankovic-Elez a avut aparitia anuala pe data de 25 iunie 2003. Dupa marturia vizionarilor, Vicka, Marija si Ivan continua sa aibe aparitii zilnice, iar Mirjana, Ivanka si Jakov au aparitii anuale.

La ultima aparitie zilnica pe care a avut-o Ivanka, pe 7 mai 1985, Maica Domnului i-a incredintat al 10-lea secret si i-a spus ca va avea o aparitie o data pe an de aniversarea aparitiilor. Asftel s-a intamplat si acest an. Aparitia a durat 10 minute. Ivanka a avut aparitia acasa in prezenta familiei, sotului si a celor trei copii.

Maica Domnului a dat urmatorul mesaj: "Dragi copii! Nu va temeti, eu sunt mereu cu voi. Deschideti-va inima pentru ca iubirea si pacea sa patrunda in ea. Rugati-va pentru pace, pace, pace."

Maica Domnului a venit bucuroasa si a vorbit cu Ivanka mult despre viata Ei.

25 Iulie 2003 "Dragi copii! Astazi iarasi va chem la rugaciune. Copilasi, rugati-va pana cand rugaciunea devine o bucurie pentru voi. Numai astfel fiecare dintre voi veti descoperi pace in inima si sufletul vostru va fi multumit. Veti simti nevoia de a marturisi si altora iubirea pe care o simtiti in inima si in viata. Eu sunt cu voi si mijlocesc inaintea lui Dumnezeu pentru voi toti. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

August 25, 2003 "Dragi copii! Si astazi va chem sa multumiti lui Dumnezeu in inima voastra pentru toate harurile pe care El vi le daruieste deasemenea prin semnele si culorile ce sunt in natura. Dumnezeu vrea sa va atraga mai aproape de El si va indeamna sa ii dati slava si multumire. De aceea, copilasi, va chem din nou sa va rugati, sa va rugati, sa va rugati, si sa nu uitati ca eu sunt cu voi. Eu mijlocesc la Dumnezeu pentru fiecare dintre voi pana cand bucuria voastra in El va fi completa. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Septembrie 25, 2003 "Dragi copii! Si astazi va chem sa va apropiati mai mult de inima mea. Numai in acest fel veti intelege darul prezentei mele aici printre voi. Eu doresc, copilasi, sa va conduc catre inima Fiului meu Iisus; dar voi va impotriviti si nu doriti sa va deschideti inimile spre rugaciune. Din nou, copilasi, va chem sa nu fiti surzi ci sa intelegeti chemarea mea, care este mantuire pentru voi. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Octombrie 25, 2003 "Dragi copii! Va chem din nou sa va consfintiti inimii mele si inimii Fiului meu Iisus. Doresc, copilasi, sa va conduc pe toti pe drumul convertirii si al sfinteniei. Numai in acest fel, prin voi, putem conduce cat mai multe suflete pe drumul mantuirii. Nu amanati, copilasi, ci spuneti cu toata inima "vreau sa ajut pe Iisus si Maria ca tot mai multi frati si surori sa ajunga sa cunoasca drumul sfinteniei". In acest fel, veti simti multumirea de a fi prietenii lui Iisus. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Noiembrie 25, 2003 "Dragi copii! Va indemn ca acest timp sa fie pentru voi o si mai mare chemare catre rugaciune. In acest timp, copilasi, rugati-va ca Iisus sa se nasca in toate inimile, in special in acelea care nu-L cunosc. Fiti iubire, bucurie si pace in aceasta lume lipsita de pace. Eu sunt cu voi si mijlocesc la Dumnezeu pentru fiecare din voi. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Decembrie 25, 2003 "Dragi copii! Si astazi va binecuvintez pe toti cu Fiul meu Iisus in bratele mele si vi-L aduc pe El, Care este Regele Pacii, astfel ca El sa va daruiasca pacea Sa. Eu sunt cu voi si va iubesc pe toti, copilasi. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Aparitia anuala a lui Jakov, 25 Decembrie 2003

La ultima aparitie zilnica pe care a avut-o Jakov Colo, in 12 septembrie 1998, Maica Domnului i-a spus ca de acum inainte va avea doar o aparitie pe an, pe data de 25 Decembire, de Craciun. Astfel a fost si anul acesta. Aparitia a inceput la 3:15 pm si a durat 8 minute. Maica Domnului a dat urmatorul mesaj:

"Dragi copii! Astazi, cand in mod special Iisus doreste sa va daruiasca pacea Sa, va chem sa va rugati pentru pace in inimile voastre. Copii, fara pace in inimi nu puteti simti iubirea si bucuria nasterii lui Iisus. De aceea, copilasi, astazi in mod deosebit deschideti-va inimile si incepeti sa va rugati. Numai prin rugaciune si abandonare completa inimile voastre vor fi pline de iubirea si pacea lui Iisus. Eu va binecuvintez cu binecuvantarea mea materna."


Mesajele lunare ale anului 2004


25 Ianuarie 2004 "Dragi copii! Si astazi va chem la rugaciune. Rugati-va, copilasi, in mod special pentru toti cei care nu au ajuns sa cunoasca iubirea lui Dumnezeu. Rugati-va ca inimile lor sa fie deschise si sa se apropie de inima mea si a Fiului meu Iisus, astfel ca noi sa-i schimbam in oameni ai pacii si ai iubirii. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Februarie 2004 "Dragi copii! Si astazi, ca niciodata pana acum, va chem sa va deschideti inima catre mesajele mele. Copilasi, fiti voi aceia care atrag suflete catre Dumnezeu, si nu fiti cei care le indeparteaza. Eu sunt cu voi si va iubesc pe toti cu o iubire deosebita. Acesta este un timp de pocainta si convertire. Din adancul inimii mele, va chem sa fiti ai mei cu toata inima voastra si atunci veti vedea ca Dumnezeul vostru este mare, pentru ca El va va da din plin binecuvantari si pace. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

APARITIA ANUALA A MAICII DOMNULUI PE CARE A AVUT-O MIRJANA DRAGICEVIC-SOLDO PE DATA DE 18 MARTIE 2004

18.03.2004. - Vizionara Mirjana Dragicevic-Soldo a avut aparitii zilnice din 24 iunie 1981 pana in 25 decembrie 1982. In timpul ultimei aparitii zilnice, Maica Domnului i-a incredintat cel de-al 10-lea secret, si i-a spus ca ii va aparea o data pe an, pe data de 18 Martie. Astfel s-a intamplat in anii ce au urmat.

In acest an mai multe mii de pelerini s-au adunat sa se roage Rozariul la Comunitatea Cenacolo in Medjugorje. Aparitia a durat de la 13:58 pana la 14:03 si Maica Domnului i-a dat urmatorul mesaj:

"Dragi copii! Astazi deasemenea, privindu-va cu inima plina de iubire, doresc sa va spun ca ceea ce voi cautati atat de persistent, ceea ce va doriti, copilasii mei, este chiar inaintea voastra. Este suficient ca, cu o inima curata, sa Il puneti pe Fiul meu pe primul loc, si apoi veti vedea. Ascultati-ma si ingaduiti-mi sa va conduc catre aceasta ca o mama."

25 Martie 2004 "Dragi copii! Si astazi, va chem sa va deschideti catre rugaciune. In special acum, in acest timp de har, deschideti-va inimile, copilasi, si exprimati-va iubirea catre Cel Rastignit. Numai in acest fel veti descoperi pacea, iar rugaciunea va incepe sa curga din inimile voastre catre intreaga lume. Fiti un exemplu, copilasi, si un prilej de a atrage pe ceilalti catre bine. Eu sunt aproape de voi si va iubesc pe toti. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Aprilie 2004 "Dragi copii! Deasemenea astazi va chem sa traiti mesajele mele si mai mult, in umilinta si iubire, astfel ca Duhul Sfant sa va umple cu harul Sau si cu puterea Sa. Numai in acest fel veti fi martori ai pacii si iertarii. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Mai 2004 "Dragi copii! Si astazi va indemn sa va consacrati inimii mele si inimii Fiului meu Iisus. Numai astfel veti fi ai mei in fiecare zi mai mult si va veti inspira unul pe altul din ce in ce mai mult spre sfintenie. In acest fel bucuria va domina inimile voastre si veti fi purtatori ai pacii si ai iubirii. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

25 Iunie 2004 "Dragi copii! Bucuria este in inima mea si astazi! Vreau sa va multumesc ca ati facut planul meu realizabil. Fiecare din voi este important, de aceea, copilasi, rugati-va si bucurati-va imperuna cu mine pentru fiecare inima care se converteste si devine un instrument al pacii in lume. Grupurile de rugaciune sunt puternice, si prin ele pot vedea, copilasi, ca Sfantul Duh lucreaza in lume. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."