Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

SOFTFUCKER 3D TC FOR DUKE NUKEM3D

1

    Sex, nasilje, sveže sadje, čudna hoja. Izpopolnite svoje sublimno videnje. Naučite se osnov preživetja, časovne kontrole, sinhronizirajte se, rešite svoje duševno zdravje. Se vam zdi, da je potrebno nekaterim pošteno zbrcati riti? Menite, da se nekateri iz gole objestnosti poigravajo z usodo množic? Menite, da je rešitev v vzpostavitvi stroge anarhije ali formalnega kaosa? Preden poiščete strokovno pomoč, poskusite s Softfakerjem 3D.

    POZOR: To stran je od decembra 1999 obiskalo ljudi ali drugih življenskih oblik. Večina sploh ni zaštekala, za kaj hudiča gre.Tistim pa, ki so igro špilali ali mi poslali pisemce, se zahvaljujem. STRAN JE ZAPUŠČENA. Lahko, da so fajli še gor, samo to mene nič ne briga. Konverzija za Unreal se je začela delat, potem pa je zmanjkalo volje in predvsem časa. Če slučajno izide DNF, bom mogoče stvar dokončal. Čekiraj čez leto ali dve, če te morebiti zanima.

    KAKO SPREMENITI NACISTA V ANARHISTA:

  1. Potrebuješ delujočo igro (registrirano) Duke Nukem 3d verzijo 1.3 (pri v1.4 in 1.5 zadeva ne bo delovala. Ker ti bo konverzija povozila nekaj fajlov, si naredi backup igre. Direktorij v katerem je backup preimenuj v SF3D, poženi setup in naštelaj zvok, grafiko (800 x 600 skorajda obvezno) in kontrole) (če Duka nimaš (več) in si brez predsodkov, pobrskaj po internetu.)
  2. V direktoriju SF3D zbriši fajl duke3d.exe in vse fajle s končnicami *.sav
  3. Davnlovdaj vse 4 zipe sf3d konverzije (spodaj). Odzipaj jih v direktorij SF3D. (Pomembno:Če kakšen fajl že obstaja, ga nujno povozi (overwrite existing files?/yes)
  4. Igro poženeš s sf.bat iz dosa, lahko si narediš tudi bližnjico v Oknih in uporabiš priloženo ikono sf3d.ico.

DOWNLOAD

SOFTFUCKER 3D DOWNLOAD(14 MB)

SOFTFUCKER 3D DOWNLOAD(ALTERNATIVA,počasi ampak bolj ziher)
dukematch mape
video

STAF

clik to be fucked
SPONZORJI
PISMA IGRALCEV,TEŽAVE IN POMOČ

SKRINŠOTI (klikni za 800X600)

šot01 šot02 šot03 šot04 šot05 šot06 šot07 šot08 šot09 šot10 šot11 šot12 šot13 šot14 šot15

Če imaš težave (v zvezi z igro) ali komentar emajliraj