Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

SuperHobby "Theaterschudkaarten"
ISBN 9021432786-4 Cantecleer Baarn  oktober 1998

TheaterschudkaartenOmdat er steeds meer luxe kaarten in allerlei uitvoeringen op de markt komen, heb ik geprobeerd om er met eenvoudige aanpassingen toch leuke schudkaarten van te maken.
Vooral firma Romak uit Nieuw-Vennep is gespecialiseerd in het ontwerpen en op de markt brengen van de z.g. huisjes en theaterkaarten.
Zo heeft mijn eigen ontwerp "de Lurvinksteeg" de naam "Torenstraat" gekregen en wordt uitgebracht via Romak.

Verder heb ik in dit boekje verschillende kleuren kaarten verwerkt tot één kaart. Door het gebruik maken van de vele soorten figuurscharen die er zijn kom je tot verrassende ontwerpen.
De kaarten uit de papierlijn "Diabolo" en "Royal Parchment" , op de markt gebracht door EduSign, zijn voor deze techniek erg geschikt.
Voor het maken van de kaarten uit dit boekje heb ik gebruik gemaakt van  3D knipvellen uit de lijn van HobbyTotaal  Zwolle, Nielsen Rotterdam (via o.a. Le Suh Enschede), Klaver vier te Doetinchem  (o.a. via  Kars & co Ochten), Adios Beverwijk
Ook heb ik weer enkele stempels gebruikt van De Stempelmakers (o.a. ook via Kars & co Ochten) en daar schudkaarten van gemaakt.
Voor de achtergronden bij de dierenkaarten heb ik m.b.v. zijdeverf zelf achtergronden gemaakt.
De werkwijze hiervan wordt in het boekje beschreven.

Enkele kaartvoorbeelden

kinderwagenkaart

een beetje ziek

kip met kuikens

Wilt U dit boekje online bestellen?? Klik hier voor meer informatie

terug naar de beginpagina