Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
©MT Dragon Welsh

Virallinen nimi : Omrich Fine
Lempinimet : Riku
Syntymäaika : 3.8.2002
Rotu : Welsh Part Bred
Sukupuoli : ori
Väri+merkit : rautias
Säkäkorkeus : 140cm
Isä: San Ahura ox
Emä: Famlin (welsh C)
Omistaja : Lara Jokela

Koulutus kesken.

Jälkeläiset:


Riku on kauniin Famlin-tamman toinen varsa. Ensimmäinen on varsin menestynyvä welsh C-sektion ori Fiin High Hopes. Rikusta voidaan odottaa samanlaista menestyjää kuin velipuolestaan. Famlin on ehdottoman estepainotteinen, todella älykäs ja upea tamma. Isä San Ahura puolestaan on Riikka Pääkkösen omistama arabiori, joka on mielestäni juuri täydellinen risteytysponijalostukseen ja muuten Ahura on ori, jota näen mielelläni hevosteni ja ponieni sukutauluissa.
Riku on melkoinen hulivili, joka ehtii takuuvarmasti jokaiseen paikkaan omille tutkimusmatkoilleen. Ja tietysti ori on vakuuttunut siitä, että juuri hän on maailman paras, rohkein ja komein ori ja kaikki rakastavat juuri häntä. Riku onkin melkoinen uhoaja ja sille saa aina ihan tosissaan näyttää, kuka se pomo taas olikaan.. Rikusta on kuitenkin paljastunut mielenkiintoisia piirteitä, ori pelkää eläinlääkäriä, kun taitaa orilla olla huonot muistot nuoruudestaan; rokotteen piikki jäi roikkumaan varsaan sen riehuessa rokotettaessa. Nykyisin tämän eläinlääkärin nähdessään ori vapisee ja pakenee, mutta nämäkin pelot ovat lieventyneet eläinlääkärin vieraillessa tallilla ihan "siviilinä", esimerkiksi syöttämässä Rikulle leipää. Viime kerralla ori uskalsikin ihan oma-aloitteisesti tulla tervehtimään eläinlääkäriä, joskin hieman epäröiden..
Kaviot Riku antaa kuitenkin vuolla ja kengittää hienosti. Kuljetuskoppiinkin ori menee ennakkoluulottomasti, mutta siellä seisominen matkan ajan onkin ihan toinen juttu. Kun se on niiiiin tylsää..
Riku on nyt siinä vaiheessa, että esimerkiksi leikkimielinen "irtojuoksutus" ja irtohypytys ovat jo tuttua puuhaa. Ori onkin melkoinen estehirmu jo nyt, ponkaisee komeasti esteen kuin esteen yli ja kaikenlisäksi tosi hienolla tyylillä. Myös orin liikkeet näyttävät hienoilta, varsinkin ravi on tosi tahdikas ja laukkakin hienosti rullaava ja etenevä. Rikusta tuleekin varmasti hieno ratsuponi, näyttelytähti ja siitosori.

All photos of "Omrich Fine" ©MT Dragon WelshTakaisin etusivulle