Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
In a Loving Memory of HOPELESS NOT

3.4.2000-14.11.2001, kuoli sydänvikaan.


Notte oli ensimmäinen oma virtuaaliponini. Noten kuolema oli kaikille tallilaisille shokki, vielä aamullahan se karkasi Katalta tarhattaessa, vielä aamullahan se pukitteli maastolenkillä... Illalla poniherra ei enää jaksanut.Tiesin, että herralla ikä painaa ja sydän ei enää kestä. Notte oli minulle kaikkein tärkein virtuaaliponi koko maailmassa. Se oli mahtava, elegantti, rauhallinen mutta rohkea.
Nottea sydämmellä muistaa Lara,ex-omistaja Nina, kisaajat ja luottohenkilöt Mari ja Essi,rakastettu&vakitamma Nilla, jälkeläiset ja talliväki.


Herran historiaa:
Ajauduin virtuaalimaailmaan hyvän ystäväni Ninan kautta. Ninan pitämällä Beden-tallilla hoidin shettistammaa nimeltä Flanella eli Nellaa.Sain pian toisenkin hoidokin, aivan ihastuttavan juuri maahantuodun, nuoren forestiorin, jolla ei ollut vielä nimeä.Se oli aika huonossa kunnossa, ja sain antaa sille nimen, ja annoin sen nimeksi Hope ('Toivo'). Kun se kuntoutui, se osoittautui aika jekuttelijaksi ja temppuilevaksi oriksi, jolloin nimeen lisättiin pääte -less ('Toivoton').Kuitenkin kun rupesin sillä kisaamaan, se näytti taitonsa varsinkin esteillä,ja sain sen kanssa aivan loistavia tuloksia. Se ei todellakaan ollut toivoton, jolloin Nina halusi lisätä nimeen vielä päätteen Not, jolloin Hopeless Not sai nykyisen nimensä ('Toivoton Ei').Nina joutui lopettamaan tallinsa pidon, eli jakoi hevoset palkintoina päätöskisoissa. Ratsastin niissä kisoissa Notella tavoitteenani saada ori itselleni. En epäonnistunut täysin, mutta sain tyytyä welshitamma Wenniin. Noten voitti Sini -joka ratsasti kisoissa Wennillä ja oli enemmänkin kuin halukas vaihtamaan ponia. Niimpä olinkin maailman ihanimman poniorin omistaja!! Mukaan tarttui kisoista myös shettisruuna Kongo, ja vähän aikaa ilman tallia sormi suussa seiskeltyäni, pistin pystyyn oman tallin. Ostelin hevosia ja Notte oli tallin ehdoton kuningas.Notte asusti LT-tallilla kuolemaansa saakka.


Jälkeläiset:
*Fiin Hennieje, e:Nilanath
*Fiin Nadejda, e:Nilanath
*The First of Fine, e:Dovena
*Fiin Dumble, e:Nilanath
*Fiin Delilah, e:Nilanath
*Fiin Donette, e:Nilanath
*Fiin Globen, e:Dovena

Kisatuloksia:
Akkord'silla NJ-näyttelyt 27.5.2001. Poniorit 21/30.[JS][Tuomarina Henna]
Koululaakson Oripäivät 7.7.2001. Poniorit 9/21 [Js] [Tuomarina Laura]
Omat näyttelymme 7.6.2001. Poniorit 4/15, [KUMA&JS][Tuomarina Anna]
Vaahteran tallin näyttelyt 20.8.2001. Ponorit, sij. 15/22, [JS] [tuomari Henna]


i.Hope ii.Pleasur
ie.Anytime
e. Milness ei. Quells
ee. MahnescaTausta:Ritva Väänänen