Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

R.M MYKENE


©Foxden Sporthorses

Virallinen nimi : R.M Mykene
Lempinimet : Myki, Mykene
Syntymäaika : 25.8.2001
Rotu : FWB
Sukupuoli : tamma
Väri+merkit : ruunikko
Säkäkorkeus : 160cm
Isä : RG Dynamite
Emä : R.M Tempel Of Love
Kasvattaja : Kata Laakso/R.M Siittola
Omistaja : Lara Jokela

Ko Vaativa B, re 120cm

Jälkeläiset:
-Principessa Fine, i:B'Bull's Eye


Mykin varasin jo ennen sen syntymää. Vanhemmat olivat lupaavat ja varsasta odotettiin hienoa suoritushevosta. Suvussa esiintyy mm. jo edesmennyt orini Broken Arrow, I-palkinnon kantakirjatamma Olympica, unohtamatta upeaa oria Oroaq. Olen kerrassaan tyytyväinen hankintaani.
Myki on luonteeltaan tosi kiltti. Se ei varmasti vahingoittaisi tahallaan kärpästäkään. Mykene on aktiivinen neitokainen joka on mukana joka puuhassa. Harjatessa maha hieman kutiaa mutta ei muuten minkäänlaisia ongelmia ole ilmennyt. Taluttaa Myki on fiksu, joskus jää mielellään katselemaan esimerkiksi toisten sankkoja tai muita yhtä mielenkiintoisia esineitä. Lastaaminen sujuu ihan ok, riippuen neidin päivästä; joskus kopissa on aivan varmasti mörkö. Kengittää Myki antaa moitteettomasti, eikä pelkää eläinlääkäriäkään.
Ratsastaa Myki on reipas ja nöyrä. Se on liikkeissään todella varovainen, mikä näkyy varsinkin kenttäkisojen maasto-osuudella. Koulu tamma menee sensijaan varsín hyvin ja esteillä tamma on loistava. Se käyttää paljon selkäänsä hypyissä ja on todella huolellinen mutta reipas.Mykene on todella herkkä avuille, ja 'loukkaantuu' liian kovista avuista, jolloin ratsastettavuus selvästi huononee. Myki ei kuitenkaan säiky turhia ja oppii vielä näinkin 'vanhana' koko ajan uutta.

Takaisin tammat-sivulle