Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Virtuaalihevonen - A virtual horse

BINT AMOUNA

Kuollut

Nimi: Bint Amouna "BA"
Sukupuoli: ori
Ikä: 14 vuotta (26.6.2002 VHKR)
Rotu: shagya
Väri: rautias
Merkit: piirto, vtj ksk
Säkä: 154 cm
Koulutus: Ko Va A, Re 100 cm
i: Amouna Mad
e: Bint Rabbit

Luonne

Bint on melkoisen orimainen tapaus, aina kun on tammoja lähistöllä, se oikein filmaa ja pörhistelee niille. Onneksi se on muuten suhteellisen kiltti hoidettava. Melko rauhaton se tosin on, pyörii ja säheltää miltei jatkuvasti, pahaa se ei kuitenkaan tarkoita. Harjattaessa se on hyvä sitoa kiinni.

Bint on kentällä suhteellisen mukava ratsastettava, mutta maastossa se riehaantuu helposti eikä kovasuisena ole pidätteistä juuri moksiskaan. Maastossa sillä käytetään usein kuolaimena rolleriolympiaa, johon se ei saa purtua kiinni. Pohjeavuille Bint sen sijaan on herkkä ja koulua ratsastettaessa sitä onkin helpoin ohjailla pohkeilla ja painolla. Bint on todella hyvä koulussa, sillä on kauniit liikkeet ja se pitää esiintymisestä. Esteitäkin se hyppii hyvällä ja varmalla tyylillä, mutta kapasiteetti loppuu metriin.

Bintin molemmat vanhemmat olivat hyviä kilparatsuja ja varsinkin emä Bint Rabbit menestyi hienosti esteillä. Tosin se oli luonteeltaan villi ja arvaamaton, mutta erittäin luotettava hyppääjä. Se on Bintin lisäksi jättänyt toisen varsan. Isä Amouna Mad ei tiettävästi ole astunut muita tammoja kuin Bint Rabbitin.

Varsat

17.2.2002 t. Gin Amora (e. Glorieta Khofo)
6.3.2002 t. Gin Gloria (e. Glorieta Khofo)
? -varsa- (e. Nette's Christmas Party)
21.3.2002 o. Gin Noir (e. Glorieta Khofo)


Copyright 2002 V. Lee
Luotu 26.1.2002

Bint Amouna on virtuaalinen hevonen
Bint Amouna is a virtual horse