Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Etusivu

- Sivujen päivitys on totaalisesti kesken, malttia vierailijoille.

Tervetuloa!
Linne's Stud on nyt kuollut ja kuopattu - kauan sitä kestikin. Muutan virtuaaliharrastustani aina vain mukavampaan suuntaan... Suurin osa siitoshevosistani muuttaa väliaikaisesti Ruotsiin asumaan ja kilpailemaan. Jos kasvattajat tahtovat kasvattejaan takaisin en voi tietysti vastustella, mutta mikäli mahdolista tahdon hevoset pitää edelleen nimissäni sillä jokainen hevosistani on minulle tärkeä "persoonana" tai sukunsa puolesta. Suomeen jäävät hevoset valitsin aivan fiilispohjalta - mihin jaksan panostaa ja ketä hoidella.

Aivan puskasta ei Toukola hypännyt, tarkasti tallisepostustani lukeneet ovat saattaneet huomata jo Linnen toimineen Toukolan Tilan alueella. Käytännössä siis vain nimi muuttuu. Toukolan tarkoituksena on nyt majoittaa hevoseni ja ne muutamat yksityisten omistajat jotka ovat uskaltaneet Linneen aikoinaan muuttaa. Teidän osaltanne kaikki tulee jatkumaan aivan kuin ennenkin.

Toimivat tallit, idyllinen ympäristö, upeat maastot, kenttä ja maneesi tarjoavat mukavan ympäristön niin hevosille kuin ihmisillekin. Yksityisille on vielä paikkoja vapaana, tutustu!

Kevää vietellen, Ida ja kopukat.

Käy tarkistamassa myös yhteistyökumppanimme Viljamäen Tila.

Alemmassa kuvassa talliin monen vuoden jälkeen palannut kasvattivarsa Takku.