Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

Kuvien ja muun materiaalin kopiointi on kiellettyä näillä sivuilla!

[Virtuaalihevonen / a SIM-game horse]
Loftur frá Draugur
(suom. yksi Lokin nimistä)


Tiedot:

o Lempinimi: Loftur, Loffe
o Nimen suomennos: yksi Lokin nimistä
o Rotu: Islanninhevonen
o Rek.nro: -
o Sukupuoli: ori
o Syntynyt: 28.4.2003 (kts. ikääntyminen)
o Säkäkorkeus: 136 cm
o Väri: ruunivoikko
o Merkit: -
o Omistaja: Jonna / Islanninhevostalli Draugur
o Kasvattaja:
Jonna / Islanninhevostalli Draugur

o Koulutustaso:
Ko he B, re 50 cm, 5-käyntinen

Hoitaja: otetaan mielellään!:)

Varusteet : satula (sininen huopa), suitset (kolmipalanivelet), sininen riimu+naru, musta nimikoitu nahkariimu, siniset loimet (talli-, ulko- ja sade-)


Sukutaulu:

i. Yrðlingur frá Stykkisholmi
e. Sina frá Kirkjubær

Luonnekuvaus:

Ratsastus: Loffe on kiva ratsu. Sillä on kovin reippaat askeleet, ja hitaammin tulevat jäävät hyvin pian jälkeen. Loffella on myöskin hyvin suuret askeleet, joten ravi tuntuu todella pompottavalta. Laukka on keinuhevosmaista ja tahdikasta, tällöinkin etujalat nousevat näyttävän ylös. Töltissä on hyvin paljon tempoa, ja etujalat nousevat melkein ryntäisiin asti. Töltin temponvaihtelutkin sujuu oikein hyvin Loffelta, vaikka välillä jarrua ei tunnu löytyvän alkuunkaan :) Loffella on myös ihan kiitettävä passi, vaikkei se mikään mestari siinä vielä olekaan. Loffe on kuitenkin hyvin passitahtinen, joten ravia ei ihan heti sieltä saa, mutta harjoittelemalla oikean taktiikan löytyy se ravikin sieltä helposti.

Luonne: Loftur on erittäin sosiaalinen ja ihmisrakas. Se tulee aina portille vastaan kun sitä menee hakemaan tarhasta tai laitumelta. Loftur tykkää leikkiä myös hyvin paljon ruoka-astioilla, karsinassakaan ei saa olla irtoämpäreitä sillä Loffe rupeaa heti kolistelemaan niitä kaviollaan.
Loffe nauttii siitä kun sitä rapsuttaa oikein paljon harjan alta ja ryntäistä, välillä se innostuu itsekin rapsuttamaan :) Loffe on kuitenkin hyvin vilkas ja välillä todella säikky, joten sen kanssa täytyy olla erittäin kärsivällinen ja valppaana. Ainoa asia milloin Loffe ei ole kovinkaan seurallinen, on ruoka-aika. Tällöin herran on saatava olla täysin rauhassa, ja häiritessäsi hänen ruokailua voit olla varma että tunnet tämän hampaat persuksissasi, ellet varo vähääkään.
Loffe myöskin näyttää hapanta naamaa kun ruokia annetaan, hänellä on sellainen ilme naamalla että voisi sen kuvitella sanovan; "ruoka tänne ja heti!". Tällöin Loffelle ei anneta ruokaa heti, vaan odotellaan niin kauan kun ilme muuttuu hieman positiivisemmaksi.

Muuta: Loffella on erittäin hienot vanhemmat. Sen isä on pitkään tallimme jalostusoriina toiminut Yrðlingur frá Stykkisholmi, joka on nyt tällä hetkellä menossa kantakirjaustilaisuuteen. Yrðillä on vahva rakenne ja askellajit, mutta Loffen emältä Sinalta, on Loffe perinyt paljon :) Väritys juontaa juurensa emän puolelta, sillä emähän on myöskin väriltään ruunivoikonkirjava :)

Jälkeläiset:

t. Fála frá Draugur (e. Dumba frá Peikkometsä)
t. Ysja frá Draugur (e. Litbrá frá Peikkometsä)
o. Hjálmur frá Draugur (e. Prýði frá Draugur)
t. Glæta frá Draugur (e. Rauðka frá Draugur)
o. Brestir frá Draugur (e. Prýði frá Draugur)
o. Drifandi frá Draugur (e. Rauðka frá Draugur)

Kilpailut:

Aika & paikka (+tuomari) Laji Luokka Kilpailija Sijoitus Palkinnot
23.5.2003 Náttrún
Askellajiksat
5-käynti
Jonna
7/10
?
Speedpassi
Jonna
1/9
?

Kuvagalleria:

[ Takaisin etusivulle ]

Kuvan ©
Jonna
Tekstien ja muun materiaalin © Jonna
~ Luvaton kopiointi kielletty ~