Mitä kuka häh? Ketä on Ulcerrhoeassa ja minkä takia? Onko bändin nimellä jokin merkitys?

No me ollaan neljä sälliä, nauhoittaessa tosin yleensä kaksi sälliä koska pari noista on niin kiireisiä muiden bändiensä kanssa ja kahdestaan Boriksen kanssa on jopa iisimpää nauhoitella. Keikalla sitten Steve hoitelee basson ja Schein kuristaa loput kielet... Ulcerrhoea on Grindcorea, joka käsittelee kaikkea paskaa jota tällä pikku maapallolla tapahtuu, ei mitään uutta tai erikoista, mutta kaikki tulee suoraan sydämmestä ja sehän se on mikä ratkaisee. Vittuillaan politiikalle yleensäkin (suunnalla ei väliä, vasemmalta oikealle se on samaa paskaa!), yhteiskunnalle yleisenä aivopesulana ja vankilana joka rajoittaa elämää joka suhteessa, ihmiskunta saa tietysti osansa... Siinäpä sitä. Bändin nimi tulee sanoista "ulcer" ja "diarrhoea" (nyt kotona sanakirja esiin jos olet vielä ymmälläsi!). Sen jälkeen kun hylkäsimme ensimmäisen nimi ehdotuksen "Carnal Shroud" ollaan diggailtu että Ulcerrhoea kuulostaa tosi hyvältä, tarkoitan että kukaan ei muista tuota nimeä, eikä varsinkaan osaa lausua sitä, joten sehän on täydellinen, haha! Ei sillä nyt sen ihmeempää merkitystä ole, tosin tosta nimestä tulee ainakin meikälle yleensä mieleen paha, vatsan ylösalaisin kääntävä stressi.

Ootte vain kaksi kaveria, menikö oikein? Onko ollut vaikeaa löytää enemmän omistautunutta porukkaa bändiin vai onko vain helpompi pitää konsepti kasassa pienemmällä lössillä?

Joo, no niin, vastasinkin jo tuohon... ollaan oikeastaan vain kaksi tyyppiä, mutta treenaillaan ja keikkaillaan kyllä täydellä neljän kokoonpanolla. Kesti kyllä kauan löytää nuokin, täällä ei ole HC/Grind sceneä juuri ollenkaan... tai ei ainakaan tiedetä. Kyllä, hommat on helpompi pitää kasassa mitä vähemmän jengiä.

Tuo teirän mussiikki on kyllä ultranopeaa, hullua täristelyä, niinkuin klassiset Napalm Deathit sekoitettuna Regurgitaten goremössöön ja Hellnationin rääkyvään vauhticore väkivaltaan... Tunnistatko nuo bändit vaikuttajiksinne? Mitä muita bändejä haluat mainita?

Joo kyllä vitussa kaikki noi kolme bändiä ovat suurenmoisia ja ainakin vanhemmat Napalm Death ja Regurgitate ovat taatusti vaikuttaneet. Hellnation on kaikin puolin kova, mutta vaikea sanoa onko se suoranaisesti vaikuttanut mein biiseihin, en ole tuota oikeastaan edes ajatellut aiemmin ja nyt meidät rinnastetaan noin, kyllä varmaan tavalla tai toisella sekin on vaikuttanu. Voi paska, on vaarallista kysyä mitä bändejä haluan mainita, lista ei lopu koskaan, haha... hmm, katsotaas; Agathocles, Warsore, Cripple Bastards, Mob 47, Hellnation (hei Magnus, koeta nyt päättää perkele! -toim.huom), Global Holocaust, Yacopsae, kaikki Discharge -kloonit (joo joo, ihan kaikki, tulkaa vaikka lynkkaamaan meikä!)... ja joku 1000 muuta joista en ikinä saa tarpeekseni!!!

Noita teiän sanoituksiahan voidaan pitää sopeutumattomina, misantropisina, negatiivisina ja nihilistisinä. Uskotko että ihmiskunnan pitäisi vain kuolla sukupuuttoon vai ansaitsemmeko vielä mahdollisuuden?

Ei noita nyt varta vasten niin negatiivisiksi ole välttämättä tarkoitettu, mutta tollaisia noista vaan tulee, tekee niitä sitte minä tai Boris. Ihmiskunta tuomittiin sukupuuttoon heti kun lajimme ns. kehitys alkoi. Me ollaan lajia joka on epäonnistunut ihan joka suhteessa, voiko joku muka kiistää sen? No mitä sitä murehtimaan, ollaan onnellisia ja kiitetään jumalaa ilmestyskirjasta, tralalala! Rauhaa, rakkautta ja sukupuuttoa!

Julkaisette mieluummin vinyylejä ja kasetteja pieninä painoksina, näettekö vielä tulevaisuutta noille formaateille, kun nyt voi jo polttaa CD:t suoraan netistä ja isommat lafkat ainakin haluaa kasetitkin pois markkinoilta...?

Toivon ainakin että nuo molemmat säilyy, mitä tämä maailma olisikaan esim. ilman ilkeän mustia seiskatuumaisia??? Diggaan kyllä polttaa omia CD:itä netistä, mutta eihän se soundi ole niin dynaaminen kuin vinyylissä ja muutenkin siitä puuttuu kaikki ne hienoudet joita kunnon äänilevyssä pitää olla, tajuatko? Hommatkaa vinyylisoitin tai painukaa vittuun. Loppu.

Mitä Ulcerrhoea tai lafkasi Putrid Nausea Prod. tarjoilevat tulevaisuudessa?

PNP on kuollut ja kuopattu jo noin puoli vuotta sitten, henkilökohtaisten ongelmien ja motivaation puutteen vuoksi, julkaisen kyllä edelleen nauhoja ja vinyyleitä tee-se-itse tyylillä, eli vain Ulcerrhoea julkaisuja. Ulcerrhoealta tulossa pari split kasettia ja split ep:t Siviilimurhan, Din Addictin, Carnal Diafragman ja toivottavasti myös Agathoclesin kanssa, eli kiirettä riittää ihan tarpeeksi.

Kiitosta vastauksista! Saat nyt vapaasti kertoa terveisesi tässä ja nyt!

Kiitti paljon kysymyksistä Sami ja kiitos myös kaikille jotka tuhlasivat aikaansa lukiessaan vastauksiani. Ottakaa toki tännepäin yhteyksiä, älkääkä menettäkö huumorintajuanne, elämä on liian lyhyt otettavaksi tosissaan... No vitun väliä, grindatkaa sopeutumista vastaan ja ajatelkaa omilla aivoillanne. Netissä:Ulcerrhoea Mailia:impetigo@lycos.com