Imatralainen Scent Of Flesh on saanut debyyttinsä pihalle Ateenassa sijaitsevan Black Lotus Recordsin kautta.

Otimme kuulusteluun jälleen bändin rumpalin Antti Suikkasen.

- Olette saaneet debyyttilevynne "Roaring Depths Of Insanity" ulos Black Lotus Recordsin julkaisemana.
Oletteko tyytyväisiä lopputulokseen ja millaista palautetta olette yleisöltä ja erinäisiltä julkaisuilta saaneet?

Joo, lopputulokseen olemme erittäin tyytyväisiä ottaen huomioon, että levyn äänityksiin ja miksauksiin käytettiin yhteensä vain kymmenen päivää,
mikä on aika vähän.
Palaute on ollut lähes laidastaan erittäin hyvää. Inferno magazine arvosteli levylle 8/10, Imperiumi antoi myös 8/10, Metalhel 4/5, saksalainen Possessed web-magazine 5/5 jne..

- Miten yhteistyönne Black Lotuksen kanssa on lähtenyt käyntiin?

Ainakin näin aluksi on mennyt ihan hyvin. Ei ole ollut mitään ongelmia ja Black Lotus on panostanut mainontaan maailmalla myöskin ihan hyvin.

- Soundillisesti pätevä levynne nauhoitettiin jo tutuksi tulleessa Music - Bros Studiossa ja nappuloiden takana hääri sama heppu kuin aikaisemminkin, eli Miitri Aaltonen.
Nauhoitus taisi siis olla aika helppo kokemus? Ei suurempia ongelmia, vai kuinka?

Nauhoituksissa ei muistaakseni ollut minkäänlaisia ongelmia missään vaiheessa. Ehdimme saada sellaiset soundit, joita lähdettiin hakemaankin ja kaikki meni muutenkin ihan suunnitelmien mukaan. Miitri toimi myös tuottajana ja hoiti homman erittäin hyvin.
Music-Bros oli meille paras vaihtoehto eri studioista ja Brossille menemme varmasti myös ensi kerrallakin.

- Lyriikallisesti tunnutaan liikkuvan edelleen samoilla linjoilla, kuin demoillakin, eli veristä hurmosta löytyy aina sydämen repimisestä demonisuuteen ja kansanmurhaan. Tätä on oikeastaan aina pitänyt kysyäkin, eli ovatko kauhuleffat ja kirjallisuus bändillä kovassa kulutuksessa kotioloissa? Millainen tarkoitus teidän mielestänne sanoituksillanne on?

Heh.. Zombi-leffat ja yleensäkin kauhuleffat ovat meidän kaikkien kestosuosikkeja ja ovat kyllä vaikuttaneet noihin lyriikoihin. Herkko on keräillyt zombi-leffoja jo monta vuotta ja omistaa ihan kunnioitettavan pinon, noita kauhun mestariteoksia. Mitään sanomaa Scent of Flesh ei tarjoa, vaan rankkaan musiikkiin rankat sanoitukset, piste.
Mitään ylistyslauluja pohjoisen öistä tms meiltä on turha odottaa.

- Matti Viisainen soitti levylle ilmeisesti kaikki bassot. Minkä takia levyllä ei kuulla Sofian Gezurin ( joka siis on bändin varsinainen basisti ) soittoa?

Sofka joutui noin puoleksi vuodeksi eri paikkakunnalle töihin, eikä päässyt treeneihin kuin harvoin, joten päätimme että Matti saa hoitaa nuo bassot levylle. Tämä oli meille ehdottomasti paras vaihtoehto, eikä meidän tarvinnut käydä etsimään mitään uusia basisteja tuuraamaan Sofkaa levylle.

- Levy jätti jo ensimmäisellä kuuntelulla hyvän maun suuhun ja jätti odottamaan uutta saapuvaksi. 3:n levyn diilistä on nyt siis vielä jäljellä 2 tuotosta. Onko ollut jo puhetta uuden levyn aikataulusta ja onko uusia biisejä jo jopa tekeillä, vaikka "Roaring Depths..." julkaisusta ei olekaan vielä kauaa?
Millaista tavaraa olisi suunnitteilla?

Uusia biisejä on tällä hetkellä jo jokunen valmiina ja ne ovat taas edeltäjiään rankempia. Blastbeattia on entistä enemmän, biisit ovat lähes laidastaan entistä nopeampia ja erilaisia kikkoja on enemmän. Enempää ei voi vielä asiaa valoittaa, ennen kuin materiaalia on enemmän. Studioon pyritään loppukesästä tai alkusyksystä.

- Edellisessä haastattelussanne puhuimme jonkin verran levydiilin vaikutuksesta keikkoihin. Onko keikkoja ollut ( tai tuleeko niitä olemaan ) enemmän kuin aiemmin?

Keikoille emme ole aktiivisesti pyrkineet ja edellisestä
keikasta taitaa olla jo yli vuosi aikaa.
Joulukuussa piti olla keikka Jyväskylässä Kirves Heilahtaa tapahtumassa Torn:in kanssa, mutta se peruuntui järjestäjien taholta useiden syiden takia.

- Ovatko ulkomaat jo kutsuneet kylään, ottaen huomioon että teidän lafkanne on Ateenassa?

No, ei ole tullut ainakaan vielä mitään konkreettisia keikkakyselyjä.

- Mistä uutta levyänne ( joka jokaisen dm - diggarin tulisi ehdottomasti kuulla ) voi ostaa? Saako levyänne ostaa esim. kotisivujenne kautta?
Miten levityksestä on huolehdittu levy - yhtiön puolelta ja mikä on plätyn hinta?

Black Lotuksella on jakelijat ympäri maailman, mutta Suomessa ei ole ainakaan vielä toistaiseksi täysin omaa jakelijaa. Skandinavian jakelijat ovat Near Dark productions, Metal Fortress ja VME, joilta levykaupat saavat saa tilattua levyjämme tänne Suomeen. Hinta lienee normaali täyspitkän albumin hinta, eli siellä kahden kymmenen euron hujakoilla.

- Onko ollut suunniteilla videon tekemistä minkään kappaleen tiimoilta?
Näettekö sellaisen tekemisessä ylipäänsä mitään järkeä?

Ei ole ollut minkäänlaisia videon teko suunnitelmia ja meiltä tuskin mitään musiikkivideoita koskaan tuleekaan.