Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Cosuri Cadou

Nu trebuie sa fii neaparat cunoscator intr-ale vinului ca sa-ti placa! Dar trebuie sa fii cel putin iubitor ca sa descoperi si sa intri intr-o lume frumoasa si, mai ales, interesanta. Asta vrem si noi, sa va
spunem povestea vinului, mai ales a celui romanesc, sa vi-l aducem la pretul corect si sa va introducem in aceasta lume deosebita. Pentru mai multe informatii incercati site-ul nostru www.privatewine.ro o sa va placa cu siguranta!

Daca vreti sa cunoasteti mai multe despre vinurile romanesti, participarea la o degustare de vinuri organizata de Private Wine este cea mai buna alegere. Degustarile private de vinuri pot fi organizate de catre compania noastra oriunde in Romania. Mai multe detalii puteti gasi aici http://www.privatewine.ro/degustari-de-vinuri

Vinuri :Astazi, poti gasi vinurile moldovenesti in multe tari ale Europei, Americii de Nord si Asiei, pe langa pietele traditionale a vinurilor moldovenesti ca Rusia si alte republici ex-sovietice, care istoric au consumat mai mult de 90% a tuturor vinurilor moldovenesti exportate. Embargoul temporar impus de Rusia pentru vinurile moldovenesti in perioada 2006—2007 a avut un impact dramatic asupra industriei vinului, rezultand in pierderi de milioane de dolari. Însa, acest eveniment a servit drept un imbold pentru relansarea productiei vinurilor de calitate, modernizarea industriei si diversificarea pietelor de desfacere, care s-au materlializat prin investitii in plantatiile de vita de vie, echipament si procese tehnologice de vinificatie. Îndata ce aceste investitii vor dea «roada», vinurile moldovenesti au sansa sa devina disponibile mai multor consumatori din lume atat pe pietele traditionale vechi, cat si pe cele noi.

Magazin Vinuri

Astfel, timp de urmatorii 300 de ani vinificatia a suferit un declin dramatic. Totusi, in cele din urma mostenirea vinului s-a renascut dupa Tratatul de Pace de la Bucuresti din 1812, cand regiunea a fost anexata la Imperiul Rus. Nobilimea rusa a procurat vinariile existente si a inceput sa cultive in preponderenta soiurile locale precum Rara Neagra, Plavai, Galbena, Zghiharda, Batuta Neagra, Feteasca Alba, Feteasca Neagra si altele. În jumatatea a doua a secolului 19, in Basarabia au fost invitati vinificatori si importate soiuri franceze de vita de vie. Acestul fapt se datoreaza multitudinea de soiuri nobile de vita de vie existente in Moldova. Tot in aceasta perioada zonele vinicole din Moldova precum Purcari au obtinut renume la nivel international. Industria vinului prospera in continuare si catre 1837 Moldova producea peste 10 milioane de litri pe an.

Evenimentele pot fi personalizate, asociate cu vinurile si gastronomia astfel incat sa se potriveasca cu interesele companiei dvs. Va vom fi alaturi de la pregatirea si planificarea evenimentului pana la organizarea si derularea efectiva a acestuia. Mai multe detalii puteti gasi aici http://www.privatewine.ro/business-events

Magazin Vinuri : Somelierul este persoana specializata care cunoaste foarte bine vinurile si mai ales asocierea dintre acestea si mancare. Astfel, somelierii nostri se pot ocupa in totalitate de vinurile de la evenimentul dumneavoastra, de la selectia acestora in concordanta cu preparatele culinare servite, pregatirea in vederea servirii (racire, aerare etc), pana la servirea vinurilor la masa si prezentarea acestora. Un moment interesant este sabrarea sampaniei. Somelierii nostri fac din asta un spectacol!

Magazin Vinuri Din pacate catre sfarsitul secolului 19, vinificatia moldoveneasca a avut din nou de suferit din cauza epidemiei de filoxera care a distrus multe podgorii. Totusi, catre anul 1906 plantatiile de vita de vie au fost readuse la starea normala prin plantarea soiurilor altoite, iar catre anul 1914 pe teritoriul Basarabiei se aflau cele mai multe plantatii de vita de vie din Imperiul Rus.

Wine House Astfel, timp de urmatorii 300 de ani vinificatia a suferit un declin dramatic. Totusi, in cele din urma mostenirea vinului s-a renascut dupa Tratatul de Pace de la Bucuresti din 1812, cand regiunea a fost anexata la Imperiul Rus. Nobilimea rusa a procurat vinariile existente si a inceput sa cultive in preponderenta soiurile locale precum Rara Neagra, Plavai, Galbena, Zghiharda, Batuta Neagra, Feteasca Alba, Feteasca Neagra si altele. În jumatatea a doua a secolului 19, in Basarabia au fost invitati vinificatori si importate soiuri franceze de vita de vie. Acestul fapt se datoreaza multitudinea de soiuri nobile de vita de vie existente in Moldova. Tot in aceasta perioada zonele vinicole din Moldova precum Purcari au obtinut renume la nivel international. Industria vinului prospera in continuare si catre 1837 Moldova producea peste 10 milioane de litri pe an.

More results:
Vinuri Romania Pret Vin Wine