Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

TERESON

 

TERESON


Tereson özel formülü sayesinde ter bezi kanallarında mekanik engel oluşturup terin deri yüzeyine çıkmasını engelleyerek kullanıcılara uzun süreli ve etkili kuruluk sağlamaya yardımcı olur. Diğer ter önleyicilerden en önemli farkı budur.


Tereson'un kullanımı kolay ve pratiktir ; sadece gece yatmadan önce, temizlenip kurutulmuş bölgeye uygulanır herhangi bir cerrahi müdahale gerektirmez.. Geceleri ter bezleri aktif değildir uygulamada bu önemlidir. Tereson etkili bir ter önleyicidir başlangıç olarak her gece yatmadan önce kullanılır. Etkisi ertesi gün hissedilmeye başlayabilirsiniz, Terlemeyi kesmeye yardımcı olur.

Tereson kuruluk etkisini 25 güne kadar koruduğu gözlemlenmiştir. Koltuk altı terlemesinde, el ve ayak terlemesine göre daha çabuk sonuç alınabilir.

Yan etkileri : Çok hafif olarak kızarıklık kaşınma ve karıncalanma olabilir. Bu etkiler, kısa süre sürmekle birlikte bir süre sonra tamamen geçer.

Tereson özel spreyli şişesiyle az miktarda kullanıldığı için uzun süre yeterli olacaktır. Bu açıdan da oldukça ekonomiktir.

Hiperhidroz (aşırı terleme) nedir?

Hiperhidroz kelime anlamı olarak aşırı terleme anlamına gelir. Terleme vücudun kendini serinletmesi için kullandığı en önemli yollardan biridir. Hiperhidrozlu insanlar ısı kontrolü için gerekenden çok fazla ter salgılarlar.

İki tip hiperhidroz vardır. Genel hiperhidroz bütün vücudu etkiler ve daha seyrek görülür ve genellikle başka bir hastalıkla ilişkilidir.

En genel tip; bölgesel hiperhidrozdur. Koltukaltı terlemesi, şikayetlerin % 30-40’ını oluşturur. Geri kalan kısımda el ve ayak terlemesi önemli yer tutmaktadır. Daha seyrek olmakla beraber yüzde etkilenebilir. 


Vücutta hiperhidroza neden olan nedir? 

Bölgesel hiperhidroz bir tür ter bezinin aşırı çalışmasından veya sorunlu olan bölgede fazla miktarda bulunmasından kaynaklanır. Bu ter bezleri vücutta her yerde bulunmakta ancak en sık olarak el, ayak ve koltuk altında bulunmaktadır. Hiperhidrozu olanlar yüksek miktarda ter üretirler. Bu da el, ayak, göğüs veya koltukaltının (vücudun etkilenen yerine bağlı olarak) sürekli olarak ıslak olması demektir.

Bu durum kişiyi işte, sosyal hayatta zor durumda bıraktırabilir ve normal günlük aktivitelerin sürdürülmesini zorlaştırabilir. Koku terin ciltte uzun süre kalması ile oluşan bir bakteriden kaynaklanır.