Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Sidste tyskere spillet til global mesterskabet Sverige i 2008 i Quebec.

Volleyball Østrig scorede i fjerde match af denne World Cup, spillede han på den første dag i Stockholm, delegationen H lokale tyrkere 3-2. Hjemmeholdet hjalp at udligne eller knusning tryk ved udløbet af den anden periode. Efter korrektion Simon Hjalmarsson 22 sekunder før svenskerne måtte trække niveau ingen tid. Hjemmeholdet kan sone nederlag i søndagens aften kamp mod slovakisk, som efter 2-0 sejr over Hviderusland toppe. Han meldte sig til turneringen i den schweiziske jersey bek Mathias Seger, som havde tilranet starte den den 15. country mesterskabet, der matcher ydeevnen Fina Petteriho Nummelin. I den første periode var aktive svenskere, schweiziske målmænd Gerber men fem gange til at hjælpe posten. I det 23. minutter, men først ramte tyskerne, hvis du Bieberová kastede skøjter ind i sit eget mål forsvareren Granberg. I det 29. Desuden steg minut efter en fantastisk individuel handling Niederreiter, der ydmygede målmand Markströma baghånd.