Firma De Constructii Civile Bucuresti

Cel mai vechi material de constructie cunoscut este lemnul, intotdeauna la indemana si usor de prelucrat cu mijloace relativ simple.Sapaturile arheologice au dovedit ca acest material era cel mai des folosit atat in cladirea de locuinte, cat si de fortificatii si intarituri.

Atunci cand vine vorba de constructia unei case, in calitate de beneficiar, ar fi bine ca inca de la inceput sa analizezi toate variantele si sa iti stabilesti bine prioritatile, pentru a nu avea surprize in viitor.

Constructii Civile :Priectele de arhitectura se lupta astazi cu intersectia a doua influente: stilul traditional si stilul modern, de la locuintele traditioale la comunitatile moderne. Multi arhitecti moderni, mai ales tinerii arhitecti au uitat principiile arhitecturii clasice tarditionale locale. O arhitectura clasica nu este o arhitectura veche, ci este o arhitectura facuta cu multa indeletnicire si intelegere de stramosii nostrii arhitecti pentru a invata generatiile viitoare sa inteleaga punctul de plecare, ce sta in spatele proiectului de arhitectura. Marii arhitecti din trecut spuneau, conform celebrei triade a lui Vitruviu, ca arhitectura cu adevarat artistica trebuie sa fie solida, utila si frumoasa. Principiile arhitecturii contemporane pot fi definite pe scurt: confort, soliditate, frumusete. În ultimul timp, in mediul arhitectilor, se vantura tot mai des ideea ca principiile arhitecturii clasice ar impiedica insusirea metodelor noi, inaintate, ale constructiei contemporane. Mai mult, unii arhitecti se intreaba: n-a sosit oare timpul sa se termine cu insusirea clasiculuit

Constructii Case Bucuresti

Un proiect de casa trebuie sa reflecte cat mai exact dorintele beneficiarului legate de viitoarea constructie si anume : tipul de structura, regimul de inaltime, suprafata, materialele folosite, conformarea geometrica si distributia spatiilor la interior, etc. . Astfel, daca beneficiarul opteza pentru o structura neregulata in plan si in elevatie, cu elemente ce pun asa zise probleme din punct de vedere structural sau pentru folosirea unor anumite materiale mai “pretentioase”, atunci si proiectul de casa va fi unul mai greu de realizat, atat din punct de vedere material cat si ca timp.

Inca din faza de proiect de casa trebuie luate in calcul costurile necesarea executiei propriuzise a constructiei. Aici intervin o serie de factori cum sunt : geometria, tipul de structura, materialele folosite (finisaje, instalatii, tipul de acoperis,…etc.) . Cu cat este mai “pretentioasa”, cu atat costurile legate de executia unei case sunt mai mari.Astfel, o casa mica, cu suprafata desfasurata in jur de 150 de mp si regim de inaltime P+1E (M), cu o geometrie simpla, cu o structura de rezistenta pe zidarie portanta sau cadre din beton armat, cu un acoperis simplu tip sarpanta si cu finisaje “medii” , nu ar trebui sa depaseasca 60.000 Euro la cheie si 25.000 Euro la rosu. Aceste preturi sunt exprimate pentru un cost de aproximativ 400 Euro / mp pentru ” casa la cheie ” . Pentru ” casa la rosu ” , costurile nu depasesc de obicei 25-30% din valoarea totala a investitiei. Bineinteles, aceste preturi sunt conditionate de o serie de factori, cum ar fi : preturile practicate de cei ce executa lucrarile, evolutia preturilor materialelor, tipul de finisaje alese.

Constructii In Bucuresti : In functie de indicatorii urbanistici POT (procentul de ocupare al terenului care este egal cu raportul dintre suprafata construita la sol si suprafata de teren pe care se gaseste constructia), CUT(coeficientul de ocupare al terenului care este egal cu raportul dintre suprafata construita desfasurata a constructiei si suprafata de teren pe care se gaseste constructia) , retragerile fata de limitele terenului stipulate in Certificatul de urbanism-CU ,se va conforma viitoarea casa.

Constructii Case Bucuresti Dupa ce alegeti unul sau mai multe proiecte de casa care se apropie de ceea ce doriti, discutati cu un specialist pentru a trece la personalizarea proiectului de casa, modificarea lui daca mai este posibila si estimarea costurilor executiei acestuia.

Firma De Constructii Civile Bucuresti Un proiect de casa trebuie sa reflecte cat mai exact dorintele beneficiarului legate de viitoarea constructie si anume : tipul de structura, regimul de inaltime, suprafata, materialele folosite, conformarea geometrica si distributia spatiilor la interior, etc. . Astfel, daca beneficiarul opteza pentru o structura neregulata in plan si in elevatie, cu elemente ce pun asa zise probleme din punct de vedere structural sau pentru folosirea unor anumite materiale mai “pretentioase”, atunci si proiectul de casa va fi unul mai greu de realizat, atat din punct de vedere material cat si ca timp.

More results:
Constructii Ideal Constructii In Bucuresti Constructii In Bucuresti