Cabana darmoxa, cel mai bun mod de a scapa de grijile cotidiene

Cabana darmoxa Primavara incepe sa-si spuna cuvantul si zilele insorite sunt din ce in ce mai placute. Fie ca iti doresti sa te relaxezi intr-un weekend departe de agitatia orasului, fie ca vrei sa petreci Pastele intr-o zona cu traditie sau poate vrei sa-i faci o surpriza partenerului, noi te invitam la munte! Da, in Romania noastra cea frumoasa, la hoteluri si pensiuni din zone de poveste. rebuie sa recunoastem ca avem o tara superba si ca o vizitam mult prea rar, destinatiile de vacanta din afara atragandu-ne ca un magnet. Insa noi iti propunem o vacanta 100% romaneasca si iti recomandam cateva zone si hoteluri/pensiuni la care sa te opresti. Pentru alegerea traseului dorit, rugam luarea in considerare a faptului ca toate drumurile forestiere sunt inchise circulatiei publice, intrarea cu mijloace auto se poate realiza numai in mod exceptional pana la zona de limita a parcului (doar pe jud Sucevea unde exista acces pe drumul asfaltat pana la fosta cariera de sulf). In rest, distantele ce leaga drumurile principale de intrarile in parc sunt cuprinse intre 17 si 28 de km, trasee care vor trebui efectuate pe jos.

Cazare calimani, relaxare si privelisti minunate

Cazare calimani. Orasul Brosteni este situat in partea de sud-est a bazinului Dornelor, pe cursul mijlociu al Bistritei si are in componenta satele: Brosteni, Haleasa, Lungeni, Neagra, Cotargasi, Cabana darmoxa, Frasin, Holdita, Holda si Pietroasa. Orasul este strabatut de drumul national DN 17 B Vatra Dornei – Piatra Neamt. In centrul orasului se ramifica drumul judetean DJ 173 Brosteni Darmoxa Vatra Dornei, artera de circulatie cu variante prin Dragoiasa si Paltinis. Navigati pe Harta virtuala a orasului Brosteni sau Vizualizati Imagini din Satelit Descoperirile arheologice, precum si documentele istorice pledeaza pentru existenta unor populatii vechi in bazinul Bistritei, inca din epoca paleolitica. Dupa anexarea Bucovinei de catre austrieci, o parte din Branistea, pe care se afla astazi comunele Crucea si Brosteni, a ramas in Moldova, in stapanirea lui Teodor Mustata care, in februarie 1807, a vandut-o lui Constantin Balj. Incepand cu 1877, comuna Brosteni a devenit proprietatea lui Carol I, domnitorul tarii, prin cumparare de la Balj.

Cazare La Munte. Oricat ar fi vara de anotimpul marii, unora dintre noi le place sa plece in excursii si la munte. Iar aerul curat care te ajuta atat de mult sa te relaxeazi este un atu pentru alegerea destinatiei de vacanta. Deplasarea la Cabana Munte, pentru cei mai multi inseamna plimbari pe carare, popasuri in poienite, buchete de flori culese chiar de pe pajiste si cam atat. Ciclism: Daca-ti place sa te plimbi cu bicicleta, atunci ia-o cu tine si in vacanta. Echipamentul necesar pentru acest tip de miscare nu e foarte elaborat, ai nevoie doar de pantaloni mai stransi pe picior (sa nu-i prinzi la lant), de pantofi comozi de sport si de multa energie. Pentru necunoscatori, bicicleta de plimbat prin parc nu se preteaza la asemenea activitate, putin mai extrema. Daca n-ai mai incercat pana acum, cere sfatului cunoscatorilor. Profita de centrul de inchiriat biciclete din statiunea in care esti: acolo vei gasi si un instructor bun. Pescuit sportiv: Nu, nu m-am incurcat. Chiar daca ai ales ca destinatie de vacanta muntele, nu uita undita acasa. In raurile repezi si reci de munte poti prinde pastravi.

Cazare calimani, Cazare calimani , Cabana darmoxa

Cazare La Munte, un mod linistit si relaxant de a va petrece vacanta

Cazare La Munte. Muntii Calimani se numara, si ei, printre masivele mele favorite. Deseori ma uitam din Hasmas catre vf. Pietrosul Calimanilor care se zareste din spatele cabanei Piatra Singuratica si ma gandeam cat de frumos va fi cand voi ajunge acolo. Si nu m-au dezamagit deloc. Peisajul este deosebit, muntii sunt plini de jnepenis dar cu toate astea lasa la vedere un peisaj de vis. Tura la care m-am gandit intial este de creasta. Calimanii sunt munti prietenosi. Pe Vf. Ratitis este statie meteo. Ne putem caza la statia meteo si de acolo sa face cateva ture extrem de frumoase. Dar asta voi detalia intr-o postare viitoare. Momentan va prezint pe scurt tura de creasta la care m-am gandit. Muntii Calimani apartin lantului vulcanic ce captuseste latura interna a Carpatilor Orientali, situat in zona de contact a muntilor de ineretire cu marile depresiuni de prabusire ale Transilvaniei si Pannoniei. Calimanul ocupa partea nord-vestica a grupei centrale a Carpartilor Orientali, reprezentind cel mai extins masiv vulcanic din tara noastra.

Cazare calimani - relaxare si liniste

Cazare calimani. Plimbarile lungi prin padurile de conifere si foioase, care invelesc ca o patura muntii falnici, nu sunt doar placute, ci si extrem de sanatoase. Mersul pe jos iti imbunatateste circulatia sanguina in timp ce aerul este stimulent hormonal, revigorant. in plus, substantele provenite din vegetatie odata inhalate, patrund in organism si iti imbunatatesc imunitatea.Multe dintre aceste substante combat bacteriile, virusurile si ciupercile parazite care ti-ar putea pune viata in pericol. Aerosolii naturali care se ridica deasupra padurilor de brad, pin sau molid constituie un adevarat elixir al sanatatii daca suferi de astm bronsic. Acestia actioneaza eficient si in cazul in care esti sensibil la raceli, ai sinuzita, rinita sau te confrunti cu usoare forme alergice.

Cabana Calimani - camere de inchiriat

Cazare calimani. Pe platou, principalele atractii fotografice au fost formele ciudate sculptate de vant in zapada, stancile acoperite de licheni si bineinteles crestele montane din fundal. Lumina de seara a dat contur in special unor prim-planuri interesante formate de vant in zapada inghetata. Dupa ce ne-am bucurat de o seara si o dimineata cu lumina calda, am coborat de pe platou, ne-am reaprovizionat, ne-am luat cortul si am plecat catre zona cea mai cunoscuta a Calimanilor, Rezervatia 12 Apostoli. Dupa ce am gasit cu greu un loc mai drept pentru cort si in care sa nu balteasca apa topita de la petecele de zapada inca existente, am trecut la explorarea zonei. Poate cel mai spectaculos loc este un fel de sanctuar intre stanci, un amfiteatru strajuit de coloanele de lava, ce te poarta cu gandul la Stonehenge. Pe una dintre stanci te poti catara relativ usor, pentru a avea si o vedere de ansamblu a zonei. Desi locurile de fotografiat erau alese cu grija, lumina de seara la care speram a intarziat sa apara, iar sperantele puse pe dimineata au fost si ele zadarnice. Cu toate acestea insa, ceata matinala si zapada proaspat cazuta au conferit o doza si mai mare de mister acestui loc inedit.

Cabana darmoxa Oaspetii Pensiunii vor putea sa-si puna la incercare talentul incondeierii oualelor sub atenta indrumare a unei renumite creatoare, iar prin amabilitatea acesteia vom redescoperi stravechea arta a incondeierii oualor de Paste. O demonstratie cu multa migala si pricepere. Doritorii vor putea achizitiona si duce acasa cele mai de valoare piese. Ne bucura faptul ca va putem oferi tot ceea ce este mai bun si va asiguram ca sunteti asteptati cu bratele deschise la pensiune noastra. Cazare calimani Pensiunea noastra, amplasata intr-o zona montana deosebit de pitoreasca si linistita, este ideala pentru petrecerea concediilor si a weekend-urilor, oferindu-va servicii de cazare si masa de inalta calitate.La fel de usor se poate ajunge la Manastirea Solca, Hanul Solca, pensiune Trei Iazurii, Salina Cacica, bisericile de lemn de la Cacica si Solca ori la bazele de tratament din cele doua noi statiuni balneoclimaterice amintite (Cacica si Solca).

Pensiunea noastra va ofera cazare in inima Bucovinei, in localitatea Malini, la o distanta scurta catre cele mai importante repere turistice ale zonei.Unde se poate visa mai autentic cu ochii larg deschisi, decat in dulcea Bucovina? Aici se nasc povestile, mai multe decat o mie si una, fara sfarsit!Relaxante, cu o personalitate distincta, camerele pensiunii iti ofera locul unde poti sa te odihnesti cu adevarat.Daca te-ai cazat in aceasta locatie, dimineata te va intampina mireasma proaspata de brad si susurul raului de munte fiindaca apa Moldovei isi deapana povestile la cativa metri distanta. Daca ai ales sa iti petreci vacanta in Bucovina, Pensiunea noastra e locul ideal pentru a te bucura de savoarea bucatelor traditionale precum si de rafinamentul si profesionalismul gazdelor.Alege sa iti petreci aici orice moment important al vietii si te vei alege cu amintiri de neuitat.

Tag: Cazare calimani Cazare calimani Cabana darmoxa 




Cazare calimani, relaxare si privelisti minunate

Cazare calimani. Pe timpul verii, masa se poate servi in gradina, langa gratar.Gradina din jurul pensiunii este plina cu flori si pomi fructiferi; in timpul verii, este un adevarat refugiu. Gratarul si masa exterioara completeaza ambianta placuta si reprezinta un punct de atractie pentru oaspetii pensiunii.Cabana Calimani Munte : Turistii care trec pragul Pensiunii Bucovina beneficiaza de numeroase posibilitati de agrement. Iarna, iubitorii sporturilor de iarna au la dispozitie partia de schi, iar vara se pot incerca partia de triciclete.In apropiere exista si un parc de disctractie pentru copii.La cerere se pot organiza plimbari cu sania sau trasura trasa de cai. Cazare La Cabana Munte Vom fi bucurosi daca veti alege sa fiti gazduiti la pensiunea noastra! Puteti urca usor de la noi pe muntele calimani sau pe masivul Giumalau pentru a va inconjura cu adevarate privelisti de poveste. Numeroasele manastiri vechi, satele autentice si traditionale romanesti din zona, pajistile si fanetele, aerul tare de munte sunt alte argumentele pentru care Campulung Moldovenesc din Bucovina merita descoperit.

Cabana Munte, cel mai eficient mod de relaxare

Muntii Calimani (judetele Suceava, Bistrita, Harghita si Mures) sunt cei mai salbatici si mai inalti munti vulcanici de pe teritoriul Romaniei, singurii care depasesc 2.000 m altitudine (2.100 m altitudine Varful Pietrosul Calimani) si care prezinta urme ale glaciatiunii prin caldari glaciare si creste alpine. Datorita intinderilor mari de creste si vai bine impadurite, a unei retele de poteci si marcaje mai slab dezvoltata, lipsa cabanelor de altitudine si a distantelor mari de la un obiectiv la altul, acesti munti sunt strabatuti mai ales de cei cu adevarat pasionati de drumetie. Cele mai bune locuri pentru a incepe o drumetie in acesti munti sunt Statiunea Vatra Dornei (auto si feroviar), Valea Neagra sarului (auto), Micro-statiunea Colibita (auto), Statiunea Bilbor (auto) si Defileul Muresului de la Toplita la Deda (auto si feroviar).

Cazare calimani. Pe platou, principalele atractii fotografice au fost formele ciudate sculptate de vant in zapada, stancile acoperite de licheni si bineinteles crestele montane din fundal. Lumina de seara a dat contur in special unor prim-planuri interesante formate de vant in zapada inghetata. Dupa ce ne-am bucurat de o seara si o dimineata cu lumina calda, am coborat de pe platou, ne-am reaprovizionat, ne-am luat cortul si am plecat catre zona cea mai cunoscuta a Calimanilor, Rezervatia 12 Apostoli. Formele ciudate ale lavei cimentate au aprins imaginatia oamenilor care au gasit cate un nume pentru fiecare stanca din zona, remarcandu-se astfel Mosul, Maresalul sau Ramses. Pe una dintre stanci te poti catara relativ usor, pentru a avea si o vedere de ansamblu a zonei. Desi locurile de fotografiat erau alese cu grija, lumina de seara la care speram a intarziat sa apara, iar sperantele puse pe dimineata au fost si ele zadarnice. Cu toate acestea insa, ceata matinala si zapada proaspat cazuta au conferit o doza si mai mare de mister acestui loc inedit.

Cazare calimani, Cazare calimani , Cabana Munte

Cabana Munte, ceea ce doresti dupa o perioada agitata

Cazare La Munte. Un alt punct de belvedere din Calimani poate fi admirat in locul unde se gaseste Cascada Tihu, o cadere de apa ce masoara aproximativ 8 metri, aflata in apropierea paraului Tihu. Sa nu uitam nici de cel mai inalt pisc montan din Calimani: Varful Pietrosu, reprezentativ pentru relieful alpin sau de Varful Pietrele Rosii, ce ofera la randul sau peisaje nemaipomenite.Rezervatia Lacul Iezer din Calimani este o arie protejata de interes national inclusa in Parcul National Calimani, ce corespunde categoriei a IV-a IUCN (rezervatie naturala de tip mixt), situata in judetul Harghita, pe teritoriul administrativ al orasului Toplita. Rezervatia naturala aflata in Muntii Calimani, la poalele Varfului Rachitis are o suprafata de 322 ha, si reprezinta un lac de baraj natural (Lacul Iezerul Calimanilor) si zona limitrofa, cu o vegetatie de arbusti de jneapan (Pinus mugo) sau ienupar (din genul Juniperus sibirica); cu specii floristice rare, printre care si bujorul de munte (Rhododendron) cunoscut si sub numele de smardar, precum si specii faunistice de mamifere, pasari, insecte, reptile si batracieni, specifice Carpatilor Orientali.

Cazare La Munte, un mod linistit si relaxant de a va petrece vacanta

De ce am alege sa mergem in alte tari cand vine vorba de un sejur la Cabana Munte? Noi va garantam ca peisaje ca la noi nu veti gasi in multe parti. Avem atatea zone frumoase, unele din ele foarte putin mediatizate, incat nu ne-ar ajunge vacantele pana la pensie sa le vedem pe toate. Cateva zile de relaxare la poalele muntilor sunt tot ceea ce-ti trebuie sa-ti imbunatatesti sanatatea si sa-ti reincarci bateriile dupa un an de munca. Frumusetile decorului montan constituie cele mai eficiente mijloace de a te elibera de stres. Ceva mai placut, mai relaxant si mai interesant decat sa respiri aerul curat si sa admiri peisajele mirifice din statiunile de la poalele muntilor, nu poate exista. Radiatiile solare, adierea vantului si vegetatia montana iti ofera trairi unice, relaxare psihica si destindere deplina. Aerul de aici are un efect calmant daca esti obosit, surmenat, nervos, iritat.

Cabana Calimani, locul ideal unde va puteti relaxa

Aerul rece si proaspat cu miros de rasina e asa tare si viu incat simti cum iti inunda intreaga fiinta. Totul te face sa spui ca paradisul nu e inca pierdut. Ai putea sa ocolesti un asemenea loc? Te asteptam cu vestita ospitalitate bucovineana ridicata la standardele europeneVino aici oaspete si vei pleca prieten! Pensiunea noastra, amplasata intr-o zona montana deosebit de pitoreasca si linistita, este ideala pentru petrecerea concediilor si a weekend-urilor, oferindu-va servicii de cazare si masa de inalta calitate. Veti avea parte de ciripit de pasarele, susur de apa, aer tare de munte, paduri seculare, adica o particica de rai. pensiune este perfecta pentru familii care doresc un sejur relaxant si pitoresc. Speram sa ne vizitati pensiune si in realitate, iar sederea dumneavoastra sa fie una deosebit de placuta.

Epopeea lor impleteste momente de barbatie, sete de dreptate cu viata grea si dura in inima muntilor. Au ramas in urma legendele unor comori ascunse in pesteri pazite de stime. Palma lui Pintea este incrustata in stanca la Apa Rece. Tot in apropiere se gaseste si Izvorul lui Pintea. Mosul, Mucenicul, Maresalul, Nefertiti, Ramses, Gusterul sunt doar denumiri bizare pentru cateva dintre "statuile" cu forme zoo- si antropomorfe ce compun Rezervatia 12 Apostoli din Parcul National Calimani. Formatiunile stancoase ciudate din Parcul National Calimani au dat si ele nastere la mituri. Se spune ca grupul statuar 12 Apostoli era un loc de ceremonii magice pe vremea dacilor. Din cand in cand vantul ma trezeste, facandu-ma sa ma intreb cum este vremea pe afara. Este mult prea cald si bine in sacul de dormit insa, pentru a scoate nasul afara din cort. Spre dimineata se lasa si mai frig, iar zgomotele ce se aud pe foaia de cort nu sunt tocmai imbucuratoare. Se face ora de trezire si privesc afara... inca nu este timpul pentru primavara, stratul proaspat de zapada asternut peste noapte imi confirma acest lucru.

Pensiunea noastra va ofera cazare in inima Bucovinei, in localitatea Malini, la o distanta scurta catre cele mai importante repere turistice ale zonei.Unde se poate visa mai autentic cu ochii larg deschisi, decat in dulcea Bucovina? Aici se nasc povestile, mai multe decat o mie si una, fara sfarsit!Relaxante, cu o personalitate distincta, camerele pensiunii iti ofera locul unde poti sa te odihnesti cu adevarat.Aici s-a sintetizat intreaga filozofie despre spatiu, ordine si armonie. Ochii pot vedea o perfecta coordonare intre specific si amenajare. Daca ai ales sa iti petreci vacanta in Bucovina, Pensiunea noastra e locul ideal pentru a te bucura de savoarea bucatelor traditionale precum si de rafinamentul si profesionalismul gazdelor.Alege sa iti petreci aici orice moment important al vietii si te vei alege cu amintiri de neuitat.

Tag: Cazare calimani Cazare calimani Cabana Munte  




Cabana Calimani, locul ideal unde va puteti relaxa

Muntii Calimani sunt niste munti frumosi, care au ramas relativ necunoscuti datorita turistilor care nu ii au neaparat intre preferintele lor. Eu va invit insa sa ii vedeti, pentru ca desi sunt mai greu accesibili, au zone ce merita cu adevarat descoperite. In acelasi timp, parcul este refugiu si pentru o pasare mult mai rara, si anume cocosul de mesteacan ce si-a gasit aici unul dintre ultimele refugii din Carpati. Muntii Calimani sunt parte integranta a Carpatilor Orientali fiind, precum tot lantul carpatic, munti tineri, de incretire, formati in orogeneza alpino carpato himalayana, acum aproximativ 70 , 85 de milioane de ani. Muntii Calimani sunt de origine vulcanica, cel mai inalt varf al lor fiind, cu 2100 m, Varful Pietrosul Calimanilor.Acest lucru a stimulat dezvoltarea unitatilor de cazare in zona, existand acum atat vile, cat si pensiuni agroturistice care ofera conditii moderne de cazare, avand totodata si tarife pentru toate buzunarele.Ca posibilitati de agrmenet, turistii care vor sa viziteze regiunea pot practica pescuitul sportiv pe raul Bistrita sau pot porni in drumetii prin zonele montane din imprejurimi.

Cabana darmoxa, cel mai bun mod de a scapa de grijile cotidiene

Cazare La Munte. Un alt punct de belvedere din Calimani poate fi admirat in locul unde se gaseste Cascada Tihu, o cadere de apa ce masoara aproximativ 8 metri, aflata in apropierea paraului Tihu. Sa nu uitam nici de cel mai inalt pisc montan din Calimani: Varful Pietrosu, reprezentativ pentru relieful alpin sau de Varful Pietrele Rosii, ce ofera la randul sau peisaje nemaipomenite. O resursa foarte importanta a acestor munti este reprezentata de izvoarele de ape minerale carbogazoase, utilizate in diversele tratamente realizate in statiunile balneoclimaterice aflate la in marginimea acestor munti: Statiunea Vatra Dornei, Statiunea Toplita sau Statiunea Bilbor.Rezervatia naturala aflata in Muntii Calimani, la poalele Varfului Rachitis are o suprafata de 322 ha, si reprezinta un lac de baraj natural (Lacul Iezerul Calimanilor) si zona limitrofa, cu o vegetatie de arbusti de jneapan (Pinus mugo) sau ienupar (din genul Juniperus sibirica); cu specii floristice rare, printre care si bujorul de munte (Rhododendron) cunoscut si sub numele de smardar, precum si specii faunistice de mamifere, pasari, insecte, reptile si batracieni, specifice Carpatilor Orientali.

Epopeea lor impleteste momente de barbatie, sete de dreptate cu viata grea si dura in inima muntilor. Au ramas in urma legendele unor comori ascunse in pesteri pazite de stime. Palma lui Pintea este incrustata in stanca la Apa Rece. Tot in apropiere se gaseste si Izvorul lui Pintea. Mosul, Mucenicul, Maresalul, Nefertiti, Ramses, Gusterul sunt doar denumiri bizare pentru cateva dintre "statuile" cu forme zoo- si antropomorfe ce compun Rezervatia 12 Apostoli din Parcul National Calimani. Vantul suiera incet miscand continuu prelata cortului in care suntem adapostiti. Desi este sfarsitul lui martie, este destul de frig, iar ziua relativ scurta ne-a bagat repede la adapost. Apusul de soare nu a fost foarte generos cu luminile calde la care am sperat, insa adormim cu speranta la un rasarit spectaculos. Din cand in cand vantul ma trezeste, facandu-ma sa ma intreb cum este vremea pe afara. Este mult prea cald si bine in sacul de dormit insa, pentru a scoate nasul afara din cort. Spre dimineata se lasa si mai frig, iar zgomotele ce se aud pe foaia de cort nu sunt tocmai imbucuratoare. Se face ora de trezire si privesc afara... inca nu este timpul pentru primavara, stratul proaspat de zapada asternut peste noapte imi confirma acest lucru.

Cabana Calimani, Cazare calimani , Cazare calimani

Cazare La Munte, un mod linistit si relaxant de a va petrece vacanta

Cazare calimani. Pe platou, principalele atractii fotografice au fost formele ciudate sculptate de vant in zapada, stancile acoperite de licheni si bineinteles crestele montane din fundal. Lumina de seara a dat contur in special unor prim-planuri interesante formate de vant in zapada inghetata. Dupa ce ne-am bucurat de o seara si o dimineata cu lumina calda, am coborat de pe platou, ne-am reaprovizionat, ne-am luat cortul si am plecat catre zona cea mai cunoscuta a Calimanilor, Rezervatia 12 Apostoli. Dupa ce am gasit cu greu un loc mai drept pentru cort si in care sa nu balteasca apa topita de la petecele de zapada inca existente, am trecut la explorarea zonei. Poate cel mai spectaculos loc este un fel de sanctuar intre stanci, un amfiteatru strajuit de coloanele de lava, ce te poarta cu gandul la Stonehenge. Pe una dintre stanci te poti catara relativ usor, pentru a avea si o vedere de ansamblu a zonei. Desi locurile de fotografiat erau alese cu grija, lumina de seara la care speram a intarziat sa apara, iar sperantele puse pe dimineata au fost si ele zadarnice. Cu toate acestea insa, ceata matinala si zapada proaspat cazuta au conferit o doza si mai mare de mister acestui loc inedit.

Cabana Munte, cel mai eficient mod de relaxare

Izvoarele istorice indica faptul ca localitatea Darmoxa a facut parte, in perioada 1488-1807, din Branistea Voronetului, o mosie donata de stefan cel Mare Manastirii Voronet, si pe care a avut-o sub administrare pana in 1775, cand a fost confiscata de Imperiul Habsburgic. Ulterior, in 1807, mosia este vanduta catre Constantin Balj, iar in 1877 ajunge proprietatea lui Carol I. In apropiere functioneaza mica ferma proprie,bio, cu animale si pasari ce asigura meniul bogat, divers si natural, meniu ce este completat cu pastrav, crescut natural in iazurile de langa cabana. Oferta culinara bio, tip pensiune completa,este reprezentata de specialitati locale traditionale: (o gama variata de branzeturi, gustari reci si calde din carne de vita, porc, pasare, gratare asortate, diverse tocanite si miel la ceaun, pastrav prajit in unt, pastrav la gratar clatite cu branza, placinte poala-n brau, dulceturi din fructe de padure si multe altele).

Cazare calimani, relaxare si privelisti minunate

In afara de cura de liniste,intimitate si natura de care puteti avea parte in aceasta oferta de turism montan, programul poate fi completat cu un pescuit la pastrav in iazurile proprii iar pentru cei initiati pe paraul Neagra, plimbari in natura, vizite la o veche manastire, plimbari cu hidrobicicletele pe iaz, foc de tabara, vizita la o stana traditionala precum si alte activitati ce tin de pasiunile si hoby-urile dvs. si care pot fi practicate in natura.In perioadele specifice fructelor de padure si ciupercilor nu trebuie ratate iesirile pentru a va delecta si de ce nu pentru a va asigura suveniruri culinare consistente culese si preparate chiar de dvs. pentru a le savura cand veti dori, in amintirea zilelor petrecute la Cabana Calimani Pasu Lupului. Parcul National Calimani a fost constituit in anul 2000 cu o suprafata de peste 24 mii de hectare. Pe traseul tematic, se pot admira privelisti panoramice ale Muntilor Calimani, insiruite de-a lungul marginii celei mai mari caldere vulcanice din Europa. Calimanii, munti ce-si deapana legendele din perioade dacice si de pe vremea lui Pintea Haiducu, sunt cei mai masivi munti vulcanici din Romania.

Cazare calimani. Pe timpul verii, masa se poate servi in gradina, langa gratar.Gradina din jurul pensiunii este plina cu flori si pomi fructiferi; in timpul verii, este un adevarat refugiu. Gratarul si masa exterioara completeaza ambianta placuta si reprezinta un punct de atractie pentru oaspetii pensiunii.Cabana Calimani Munte : Turistii care trec pragul Pensiunii Bucovina beneficiaza de numeroase posibilitati de agrement. Iarna, iubitorii sporturilor de iarna au la dispozitie partia de schi, iar vara se pot incerca partia de triciclete.In apropiere exista si un parc de disctractie pentru copii.La cerere se pot organiza plimbari cu sania sau trasura trasa de cai. Cazare La Cabana Munte Vom fi bucurosi daca veti alege sa fiti gazduiti la pensiunea noastra! Puteti urca usor de la noi pe muntele calimani sau pe masivul Giumalau pentru a va inconjura cu adevarate privelisti de poveste. Numeroasele manastiri vechi, satele autentice si traditionale romanesti din zona, pajistile si fanetele, aerul tare de munte sunt alte argumentele pentru care Campulung Moldovenesc din Bucovina merita descoperit.

Cabana darmoxa Gazduirea la o pensiune este de cele mai multe ori o experienta de viata in sine. Cunosti atat alti calatori, cat si gazde dornice sa iti povesteasca tainele locului. La Pensiunea noastra, gasesti calatori din toate partile Romaniei si nu numai, traditii ale locului si bucate specifice zonei. Pensiunea noastra dispune de locuri de parcare, cu o curte incapatoare, un foisor in care se poate servi masa, gratar pentru barbecue, balansoar si loc de joaca pentru copii. Toate acestea sunt strajuite de un deal imbracat vara cu mireasma florilor de camp. Ca o recreere activa la pensiune va oferim masa de tenis, sah, table si remi. Daca te-ai cazat in aceasta locatie, dimineata te va intampina mireasma proaspata de brad si susurul raului de munte fiindaca apa Moldovei isi deapana povestile la cativa metri distanta.Daca ai ales sa iti petreci vacanta in Bucovina, Pensiunea noastra e locul ideal pentru a te bucura de savoarea bucatelor traditionale precum si de rafinamentul si profesionalismul gazdelor.

Tag: Cabana Calimani Cazare calimani Cazare calimani