Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Élet a túlvilágon...

Üdvözlet a világ másik feléről, ahol az élet (két szóval megfogalmazva) TöK Jó!!!
Itt aztán minden előfordul; a SPICE GIRLS koncertten keresztül az Országos Homoszexuális (Mardi Gras) felvonulásig, minden amit csak el lehet képzelni (nem kell iguzlni, vannak normális rendezvények is). Még nekünk Magyaroknak is van lehetőség, bulizni, tanulni és élni Magyar módon.

Rossz hírem van a Magyar diákoknak. Nem tudom mit tanítanak manapság a túlvilágról, de az én időmben (5 évvel ezelött) azt tanultuk, hogy "kenguruk ugrálnak vidáman Ausztráliában" az utcákon. A tény: 5 éve lakok itt, és örültem hogy láttam egy kengurut ( a ketrec mögött) egy különleges állatkertben.

Emlékszem amikor még diák voltam, és szorgalmasan figyeltem az esztergomi Balassa Bálint Általános Iskola padjai mögött a földrajz tanárra, aki probálta megmagyarázni a "Ausztrál" olaj bányászat mukálatait, a földalatti víz pumpálását és egyébb "oly érdekes" dolgokat Ausztráliáról. Képzelhetitek, milyen kép rajzolodott ki a fejemben Ausztráliáról. A baj az hogy sokan még most is így látják Ausztráliát, mint egy unalmas, bányászó ország ahol kenguruk ugrálnak az utcákon.

Had mutassam be Ausztráliát ahogy most látom...

képek puszi