Väkivallasta ja seksistä

 

On harmillista, kun elokuvissa ja kirjallisuudessa seksiin yhdistetään usein väkivaltaa. Rakkaus ja vihahan ovat poissulkevia, vastakohtia. Oikeaan, todelliseen rakkauteen ei kuulu väkivaltaa ja kivun tuottamista, vaikka se monesti koetaan kiihottavaksi ja intohimon ilmaukseksi.

 

Raiskauksia näkee televisiofilmeissä ja nekin saatetaan kokea kiihottaviksi, vaikka moraalisesti ottaen urin kärsimyksiin kuuluisi eläytyä eikä raiskaajan nautintoon. Sadomasokismi on kovasti muodissa, kaikenlaiset lady Dominat saavat paljon asiakkaita.

 

”Haureuden vihan viinistä” puhuu Raamattukin. Väkivalta on aina liittynyt seksiin, mutta se on nimenomaan haureellista seksiä, vieraantunutta, vääristynyttä seksiä samalla tavoin kuin homoseksualismi tai transvetismi.

 

Hermafrodiitit taas silvotaan heti lapsina lääkärien toimesta. Mikseivät he saa olla sellaisia miksi Luoja heidät on luonut? heillä on osansa ja oma tehtävänsä tässä yhteiskunnassa.

 

Pienet tukistamiset, korvanipukoiden näykkiminen, niskan tai pään lievä pureminen, selän raapiminen, tällainen kaikki kai on normaalia ja voi liittyä esileikkeihin, kiihottamiseen ja myös orgasmiin. Orgasmin tullessa tosin tuskin kannattaa juuri purra mitään tai kuristaa ketään, muuten voi tulla veristä jälkeä, mutta selän raapiminen kai sallitaan, paitsi jos on vieraissa ja menee seuraavana päivänä vaimonsa kanssa saunaan.

 

Joskus aggressiivinen ote auttaa naista saamaan orgasmin ja miksei sama ole miehelläkin, mutta ehkä sellaista on nimitettävä vain tuliseksi ja intohimoiseksi rakasteluksi eikä aggressiiviseksi.