Impotenssista ja frigiditeetistä

 

Tavallisesti ajatellaan, että naisen frigiditeettiä vastaa miehen impotenssi. Näinhän ei ole, vaan naisen sukuelinten kuivuus vastaa miehen impotenssia ja naisen frigiditeettiä vastaa miehellä siemensyöksyn puuttuminen intohimoisessa pitkällisessäkin rakastelussa jopa oman oikean rakastetun kanssa.

 

Seuraaviin ohjeisiin ei pidä suhtautua kovin vakavasti ja pitää muistaa, että kyseessä on miesnäkökulma asiaan.

 

Naisen kuivuus on helppo ongelma. On syytä myös suudella ja kosketella naista tähänkin kohtaan sekä hellästi että intohimoisesti.

 

Miehen herättäminen on hieman vaikeampaa. Tarvitaan rakastavia kuiskutteluja korvaan, luja ote siittimestä ja hierontaa. Sitten vielä kun sulohuulet ympäröivät siittimen pään  hieman myös nuoleskellen, alkaa mies olla juhlakunnossa. Pienikin puraiseminen saattaa silti sammuttaa toiset miehet, toisia se taas kiihottaa.

 

Frigiditeettiin auttavat samat asiat, siemensyöksyn puuttumisen hoito sitten taas lienee varsin pitkä ja monimutkainen.

 

Useimmat frigidit naiset eivät varsinaisesti ole frigidejä, vaan heillä vain on ongelmia saada orgasmi yhdynnässä. Masturboimalla he kyllä saavat orgasmin, ja tästähän on sitten helppo keksiä yhteisiä leikkejä, varsinkin nykyaikana, kun on kaikenlaisia hieromasauvoja, rasvoja ym. Monta kertaa nainen valitsee kumppaninsa juuri sillä perusteella, että tämä mies on kyennyt tyydyttämään hänet ja muut eivät. Frigiditeetti ei siis ole ongelma vaan suunnistusväline. Näin saattaa olla sellaisen miehenkin kohdalla, joka ei saa helposti orgasmia yhdynnässä.

 

Jos orgasmia ei kertakaikkiaan tule millään tavalla, voi silti nauttia yhdynnästä, ei se mikään pakollinen kuvio ole. Monet nymfomaanit lienevät tällaisia, he nauttivat suunnattomasti rakastelemisesta, mutta ilmeisesti sitten kuitenkin etsivät ikuisesti sitä miestä, joka tyydyttäisi heidät kokonaan.

 

Miehen orgasmia pitäisi nimenomaan pitkittää ja jättää se jopa välillä pois, tästä on kehitetty itämainen seksuaalisuuden taidemuotokin. Sillä tavoin yhdyntä nousee korkeammalle tasolle, eikä tarvita mitään huumeita, mihin monet ovat sortuneet seksuaalielämänsä tason kohottamiseksi. Huumeissahan on omat vaaransa, ja niistä pitää kokonaan pysyä erossa. Viagra tietenkään taas ei kyllä ole mikään huume, ja sitä voi käyttää lääkärin ohjeiden mukaan.

 

Ihmisen pitää oppia nauttimaan normaalista seksuaalielämästä, kaikin variaatioin silti  tietysti, muuten on lopulta vaarana markiisi de Saden tilanne: tyydyttyäkseen hän tarvitsi lopulta kuusi naista: yksi joka raajalle, yksi penikselle, yksi suulle. Emmanuelkin, kirjat ja elokuvat hänestä, tuntuu hienolta ja kiihottavalta, ja fantasiana se menettelee, mutta joka sellaiseen ryhtyy, unohtaa oikean rakkauden perustavoitteen, josta ei saisi koskaan luopua, vasta silloinhan rakkaus ja rakasteleminen saavuttaa huippunsa, ja taivaassa; taivaassa, kun kaikki asetetaan taas kohdalleen, jokainen saa oman rakastettunsa, eikä frigiditeettiä ja impotenssia ole. (Jos joku väittää, että taivaassa ei ole rakastelua, niin mitä sitten on ruumiin ylösnousemus, nouseeko ruumis ylös ilman sukupuolielimiä? Luterilaisilla tuntuu olevan kovin seksuaaliton tuo taivas, mormoneilla ja muslimeilla asia on valoisampi.)